FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve sto su ranije radili ti bolesni likovi rade i dan danas. Samo sto su tad lazi bile bazirane na igrace, kako smo zaradili na raskidu, kako imaju klanovi pa im šef ne moze osvojiti titulu. I tako dalje, moze se pisati do sutra...
A danas se nista nije promjenilo, pored sto lazu da si igraci povrijedini, da nemaju platu, nastavljaju svoju bolesnu pricu sve sto nije od hadzije.
Hajd sina njegovog mogu shvatiti, brani babu, al ove ostale budale i pacenike nikako ne mogu..
Jedne te iste osobe, pacenici, bolesnici, ne znam koja definicija postoji za takve osobe.
A danas se nista nije promjenilo, pored sto lazu da si igraci povrijedini, da nemaju platu, nastavljaju svoju bolesnu pricu sve sto nije od hadzije.
Hajd sina njegovog mogu shvatiti, brani babu, al ove ostale budale i pacenike nikako ne mogu..
Jedne te iste osobe, pacenici, bolesnici, ne znam koja definicija postoji za takve osobe.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Postavili su i drugu konstrukciju na Istoku,radi se jutros punom parom

znaci brate kako vrijeme odmice sve mi je draze sto su otisli ,kad vidim koja ih bijeda braniBezideja je napisao/la: ↑04 jan 2020, 08:41Sve sto su ranije radili ti bolesni likovi rade i dan danas. Samo sto su tad lazi bile bazirane na igrace, kako smo zaradili na raskidu, kako imaju klanovi pa im šef ne moze osvojiti titulu. I tako dalje, moze se pisati do sutra...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko nam je novi Tomislav Tomic, je li to mozda Mustafa Mujezinovic ili mozemo reci da je fula? Da nije bilo vrijedno ni feninga uloziti u njega. Mozemo i sada biti drski i bahati i praviti liste igraca i govoriti ko je fula ko nije, jer tako se ranije radilo. Nije uopste napredak prodati Sipovica i Krpica, i dovesti isti nivo igraca. Nego prodas te igrace, i to ti omogucava da ulozis u bolje. Ovako ispade da prodas te igrace, da bi mogao da pokrijes troskove, i onda dovedes igrace slicnog kvaliteta, samo kao slobodne.To nije napredak, to mi vise lici da se ide ukrug. Do uprave je da nametne jake sponzore tako da se imaju sredstva za bolje igrace.Radmilo87 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 02:55HongKong je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:33Pa to je bio nacin da se tjeraju igraci. Valjda su svi skontali kako ferceraju stvari. Prvo ga lagano po forumu popljuj, izmisli neku pricu kako bojkotuje klub, kako je necija struja, pa za koliko se samo igraca pisalo da su Amarovi, pa satro preko toga bojkotuju klub i namjerno gube da bi streberi ispali losi pred rajomSamo budala je pusila tu pricu. Onako iz glave sto se sjecam je hajka na Kokota, onda sva ona saga oko Tomica gdje se opet prvo preko foruma otkrivala "istina" pa onda i Djelmic gdje se opet mogu iskopati postovi koliko se jedno vrijeme pljuvao i onaj crveni u Bijeljini je bio zicer da se otjera, pa onda Kosoric vodja pobune, dosao Petrovic otjerao truhle jabuke(budalu Husica), ali jbg ostala poneka truhla jabuka koja je sama krojila taktiku u nekim utakmicama, pa onda tjeraj te nove jabuke u liku Bekrica i Stanica...Bukvalno nam proslo nekoliko godina u raznim ratovima s vjetrenjacama, razbijanju klanova, uklanjanju truhlih vocki, uspostavljanju sistema...Kad god nije islo dobro pronalazio se neki krivac u vlastitim redovima kojeg treba pustiti niz vodu.
Sto se tice samog Kosorica bio je srce jedne ekipe koju je upravo to opisivalo. Velika borba, neki inat iz kojeg su igrali i napravili veliki uspjeh izbacivanjem tada veoma jakog Ferenca. Sjecamo se svi da smo tada imali bas mladu ekipu pojacanu s par iskusnijih igraca. Meni veoma draga generacija. Steta sto su to razjebali cim su dosli. Bilo je tu bas finog materijala. Antolovic, Kosoric, Bogdanovic, Kokot, Djelmic, Kvesic, dosao i Blagojevic, onda dosta omladinaca poput Memije, Dade, Bajica, Amira, Dzenisa, Vece. Spoj mladosti i iskustva, bas ekipa kakva bi trebala izgledati. Samo nas je bas ujebao onaj prelazni rok kad smo doveli Mladenovica, Dijatu, Stokica, Livaju umjesto da smo tada iskoristili priliku i dostojno zamijenili Bajica i Kvesica, uz jos par kvalitetnih igraca. Onda ode i Odovic i poce visegodisnje lutanje.
Tesko se nama navici na ovaj mir koji sad vlada oko ekipe. Nema sporazumnih raskida, nismo jos nikog otjerali, prodali Sipovica i Krpica, zaradili nesto sto ce se uloziti u igrace koji mogu pomoci ekipi, a ne jer neko voli Filipovica ili Lendrica. Niko od nas nije cuo za Tomica kad ga je Amar doveo iz Goska ako se ne varam. Mogu misliti danas kmecanja da se dovede povrijedjeni Kvesic koji je skoro prestao i igrati fudbal.![]()
Nazovi problem i stanje na koje se niko ne može navići, pa iz svega prozilazi neopravdana nervoza![]()
O tome je trebalo prije mislit nego što su se spičkale pare od Džeke, Višće, Hadžiahmetovića, Šehića itd.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
A sta si ti vidovit pa znas da igraci koji ce ih zamijeniti nece biti bolji? I po cemu to mozes zakljuciti? Kao za Dadu ili Mesu? Po imenu i svrsavanju pojedinaca po forumu? Ili jednostavno po onome sto ce pokazati na terenu kad pocne sezona?
Cuva Bog Zelju svog!
@Tristan Što si nervozan,drug?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
brate ,isto da je ne znam ti sta skontao

-
- Kontakt:
To mi je rodjak, iskren da budem bezveze igrac skroz, neka hvala ali sto dalje od naseg zeljkana
Mani me se demagogije živ bio, podsjecas na Emira H.Tristan10 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:45Ko nam je novi Tomislav Tomic, je li to mozda Mustafa Mujezinovic ili mozemo reci da je fula? Da nije bilo vrijedno ni feninga uloziti u njega. Mozemo i sada biti drski i bahati i praviti liste igraca i govoriti ko je fula ko nije, jer tako se ranije radilo. Nije uopste napredak prodati Sipovica i Krpica, i dovesti isti nivo igraca. Nego prodas te igrace, i to ti omogucava da ulozis u bolje. Ovako ispade da prodas te igrace, da bi mogao da pokrijes troskove, i onda dovedes igrace slicnog kvaliteta, samo kao slobodne.To nije napredak, to mi vise lici da se ide ukrug. Do uprave je da nametne jake sponzore tako da se imaju sredstva za bolje igrace.Radmilo87 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 02:55HongKong je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:33Pa to je bio nacin da se tjeraju igraci. Valjda su svi skontali kako ferceraju stvari. Prvo ga lagano po forumu popljuj, izmisli neku pricu kako bojkotuje klub, kako je necija struja, pa za koliko se samo igraca pisalo da su Amarovi, pa satro preko toga bojkotuju klub i namjerno gube da bi streberi ispali losi pred rajomSamo budala je pusila tu pricu. Onako iz glave sto se sjecam je hajka na Kokota, onda sva ona saga oko Tomica gdje se opet prvo preko foruma otkrivala "istina" pa onda i Djelmic gdje se opet mogu iskopati postovi koliko se jedno vrijeme pljuvao i onaj crveni u Bijeljini je bio zicer da se otjera, pa onda Kosoric vodja pobune, dosao Petrovic otjerao truhle jabuke(budalu Husica), ali jbg ostala poneka truhla jabuka koja je sama krojila taktiku u nekim utakmicama, pa onda tjeraj te nove jabuke u liku Bekrica i Stanica...Bukvalno nam proslo nekoliko godina u raznim ratovima s vjetrenjacama, razbijanju klanova, uklanjanju truhlih vocki, uspostavljanju sistema...Kad god nije islo dobro pronalazio se neki krivac u vlastitim redovima kojeg treba pustiti niz vodu.
Sto se tice samog Kosorica bio je srce jedne ekipe koju je upravo to opisivalo. Velika borba, neki inat iz kojeg su igrali i napravili veliki uspjeh izbacivanjem tada veoma jakog Ferenca. Sjecamo se svi da smo tada imali bas mladu ekipu pojacanu s par iskusnijih igraca. Meni veoma draga generacija. Steta sto su to razjebali cim su dosli. Bilo je tu bas finog materijala. Antolovic, Kosoric, Bogdanovic, Kokot, Djelmic, Kvesic, dosao i Blagojevic, onda dosta omladinaca poput Memije, Dade, Bajica, Amira, Dzenisa, Vece. Spoj mladosti i iskustva, bas ekipa kakva bi trebala izgledati. Samo nas je bas ujebao onaj prelazni rok kad smo doveli Mladenovica, Dijatu, Stokica, Livaju umjesto da smo tada iskoristili priliku i dostojno zamijenili Bajica i Kvesica, uz jos par kvalitetnih igraca. Onda ode i Odovic i poce visegodisnje lutanje.
Tesko se nama navici na ovaj mir koji sad vlada oko ekipe. Nema sporazumnih raskida, nismo jos nikog otjerali, prodali Sipovica i Krpica, zaradili nesto sto ce se uloziti u igrace koji mogu pomoci ekipi, a ne jer neko voli Filipovica ili Lendrica. Niko od nas nije cuo za Tomica kad ga je Amar doveo iz Goska ako se ne varam. Mogu misliti danas kmecanja da se dovede povrijedjeni Kvesic koji je skoro prestao i igrati fudbal.![]()
Nazovi problem i stanje na koje se niko ne može navići, pa iz svega prozilazi neopravdana nervoza![]()
MIHAJLOVIĆ !
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Boli mene jedna stvar za prijasnje. Ja uopste ne gledam tako. Novi su dosli, preuzeli funkcije, tj obaveze, i sad je na njima da obezbijede najbolje moguce uslove za funkcionisanje kluba. Oni kad su dosli, bilo je obaveza, i to je na njima bilo da rijese. Kao u svakoj drugoj firmi kad dodjes, imaju obaveze koje se moraju da rijese.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.