Pa to je to. Sad ce aktivirat kojekakve paravojne formacije unutar Irana. Bar to nije tesko na Bliskom Istoku, to ti je kod njih ko kod nas fudbalski klub. Svako selo ima svoje boje.sljivo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:32Rokanje sa distance je uzalnudno trošenje resursa, i to bi najviše nastradali civili. Iranska vojska je dobro ukopana i ne možeš joj ništa osim invazijom. Blokirat im granice, udarit ekonomske sankcije još žešće i pocrkali bi ko miševi ili bi se između sebe porokali.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Raining Čvarci bi bila dobra prethodnica.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Zavisi šta se gađa. Ne moraju gađati samo vojnu opremu. Nek im gađaju fabrike, puteve, mostove, aerodrome.sljivo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:32Rokanje sa distance je uzalnudno trošenje resursa, i to bi najviše nastradali civili. Iranska vojska je dobro ukopana i ne možeš joj ništa osim invazijom. Blokirat im granice, udarit ekonomske sankcije još žešće i pocrkali bi ko miševi ili bi se između sebe porokali.
Udariš im sankcije da ne mogu uvoziti sve i svašta i gađaš fabrike nekih specifičnih dijelova da ih ne mogu ni proizvesti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A ne znam sta ih ko ima dirati? Da se zadovolji Izrael? Ljudi na svom, nikog ne diraju. Pod pritiscima i sankcijama te propagandom gdje se predstavljaju kao ratoboran narod, a u biti su sasvim opusteni.
- ASD
- Kontakt:
Sa Saudijom imaju skoro oko svake zemlje neraščišćene račune.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:43A ne znam sta ih ko ima dirati? Da se zadovolji Izrael? Ljudi na svom, nikog ne diraju. Pod pritiscima i sankcijama te propagandom gdje se predstavljaju kao ratoboran narod, a u biti su sasvim opusteni.
Čak imaju i svoje spavače po Saudiji.
Da se zadovolji i Saudija kao predstavnik sunita s kim šije i nisu u baš najboljim odnosima. Kolika su prijetnja Izraelu tako su i Saudiji. Nedavno ih je Saudija rokala po Jemenu, misliš da to oni ne vide i da ne bi to riješili + nafta i ta bogatstva.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 23:43A ne znam sta ih ko ima dirati? Da se zadovolji Izrael? Ljudi na svom, nikog ne diraju. Pod pritiscima i sankcijama te propagandom gdje se predstavljaju kao ratoboran narod, a u biti su sasvim opusteni.
I da bjezis cim se malo zapuca.
Mozda sam ja lud al ybt mislim da bi jedan Sefik bolji bio u debati od Milanovica i Kolinde.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja bi u štab. I u kuhinju. I da uMproforcima valjam prostitutke. Tu nas vidim Helćo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jes dobra ova kruska 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kako pasti u depresiju?
Pogledaj cijene stanova pa platnu listu.
Pogledaj cijene stanova pa platnu listu.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.