Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Puno ozbiljnije ove debate nego naše. U našim novinari imaju plan da naprave konflikte među kandidatima i da tako povećavaju gledanost, drugo je što su i sami novinari smeće.
Prvo obraćanje Trumpa nakon ubistva iranskog generala: Nismo poduzeli ništa da bi započeli rat

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma džaba ti sve kad se ne pojavi kandidat koji je već na vlasti i od te debate ništa nemaš.
Ljudi su decenijama ispred nas po svemu. Mada sto se tice odnosa sa BiH oboje imaju isto i bolesno mišljenje.
Ljudi su decenijama ispred nas po svemu. Mada sto se tice odnosa sa BiH oboje imaju isto i bolesno mišljenje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jedino što bih volio prepisati od njih su dva kruga predsjedničkih izbora. Time bi zauvijek eliminisali SDA kandidata za predsjednika, nema trika da bi dobio u drugom krugu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo dvoje se takmice po broju dorucaka sa stranim burokratama 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Često bude krindž ovo slušati pa prebacim kanal gore-dolje, ne znam je li vama tako?
- ASD
- Kontakt:
Ma ne mogu oni ništa, a da im ovi ne urade najmanje duplo od tog.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:51A ne mislim da će Iran pokoriti svijet, nego da mogu nanijeti ozbiljnu štetu Americi i Izraelu.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:06Jači je Izrael od obje. Imaju puno više vojnog iskustva.
Sirija, Irak i Jemen imaju svoje probleme, neće se oni vratiti u normalu ni za 20 godina.
Iran je pokazao svoju ranjivost. Izgubili su daleko najsposobnijeg generala.
Ovo je stvarno ozbiljan udarac za njih.
Izrael njih ne zanima, to je za javnost, da malo narod navuku. Okruženi su totalno neprijateljima, ako budu gdje napadali, to će biti tu, u komšiluku.
a haj vi meni objasnite kakva bi korist bila od debate kod nas ...konkretno ?
cemu debata ako ti je narod nepismen i sklon korupciji...samo gubljenje vremena...
cemu debata ako ti je narod nepismen i sklon korupciji...samo gubljenje vremena...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Naša politika je sranje i nema šanse da ih možeš slušati duže od 15 min. Al politika kod susjeda mi je godinama nešto omiljeno, pa na serijama i filmovima u zadnjih 10 godina ne čuješ gluposti kao kod ovih za jednu noć 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma i ovo dvoje isti đavo, ko da će i Hrvatima biti šta drugačije i bolje ko god da bude.

Da se smijemo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa direktno bi vidjeli tacno ko ima plan a ko ne.Cak i ovcama bi donekle uslo iz guzice u glavu
#Punoljetstvo
Recite im da je vječiti poslanik Halid Kenjac poručio kandidatima da paze šta pričaju o BiH!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.