FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nide
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nide » 03 jan 2020, 20:46

Nego imali kakva fotka sa istoka. Hvala unaprijed.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 03 jan 2020, 20:47

Da smo se rijesili Osmankovica, i doveli Kosorica uz Sipovica, rekao bi korak naprijed.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 jan 2020, 20:59

nide je napisao/la:
03 jan 2020, 20:46
Nego imali kakva fotka sa istoka. Hvala unaprijed.
i mene zanima ,vidio sam danas da su jos jednu konstrukciju dizali :hmmmmm: jel moguce da niko nije isao da uslika ?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 03 jan 2020, 21:03

nide je napisao/la:
03 jan 2020, 20:43
Neznam čemu nepovjerenje. Milan dovede Ibrahimoviću u 37-god kao najveće pojačanje u zadnjih pet godina a gdje realno za taj novac su mogli dovesti mladog igrača i uzeti neku paru nakon nekog vremena ali oni znaju šta dobijaju u Ibrakadabri tako nesumnjamo ako brko želi Kosorića zna sigurno i zašto. Kažemo da je rupa vakav nakav a ako pogledamo forumska pisanja niti jedan igrač u odbrani nema kod nas prolaznu ocjenu vejrovatno bi i Maldiniju našli mahanu.
Kod nas je bitno samo da dovedes nekog s prezimenom onako da je **** prezime, nema veze kakav je igrac.
Svakako kod nas navijaci sve do jednog menadžeri je.bo fergusona. Tamo neki debilcic od 15 i kusur godina objasnjava amaru sta treba da dovede. To je dobar kretenluk.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 03 jan 2020, 21:10

Tristan10 je napisao/la:
03 jan 2020, 20:47
Da smo se rijesili Osmankovica, i doveli Kosorica uz Sipovica, rekao bi korak naprijed.
Ja bas suprotno mislim, da je vazno se dogovoriti sa kemom oko novog ugovora i sacuvati ga ko stopera bar jos iducu sezonu, a onda ga tek prodati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 03 jan 2020, 21:16

Gledam ove golove gdje igra Sipovic, isto ko muha bez glave, maše rukama a on ne zna đe goni.. :urnebes: :urnebes:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 jan 2020, 21:29

Ja samo znam jedno, Amar zna, i svi smo se uvjerili u to u godinama iza nas.

Puna podrška, jer znamo kakve prelazne rokove brko ima uvijek.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 jan 2020, 21:49

O Kosoricu se cesto pricalo da je predvodioc nekih pobuna i klanova u ekipi, ali meni nekaok uvijek bio drag, bez obzira na sve. Dobar stoper, borac, bio i kapiten. Ako dodje, super

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 03 jan 2020, 21:51

Amare čitaj i uči šta treba uraditi.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jan 2020, 21:57

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 jan 2020, 21:58

Osim13 je napisao/la:
03 jan 2020, 21:57
Tilli jes to ti :urnebes:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jan 2020, 22:04

Salih1984 je napisao/la:
03 jan 2020, 21:58
Osim13 je napisao/la:
03 jan 2020, 21:57
Tilli jes to ti :urnebes:
E bolje da si me pljuno :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 03 jan 2020, 22:04

MrkiMedo je napisao/la:
03 jan 2020, 21:49
O Kosoricu se cesto pricalo da je predvodioc nekih pobuna i klanova u ekipi, ali meni nekaok uvijek bio drag, bez obzira na sve. Dobar stoper, borac, bio i kapiten. Ako dodje, super
Sta kod nas sve raja nije srala i izmisljala. Ovo sto kruzi po drustvenim mrezama, forumima ima 15% istine. Pogotovo price klanovi, pobune, pustili utakmicu. To su bolesne price misketa i pajdasa. Kad se vade iz vanago.. Svi drugi krivi..

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 jan 2020, 22:28

Bezideja je napisao/la:
03 jan 2020, 22:04
MrkiMedo je napisao/la:
03 jan 2020, 21:49
Sta kod nas sve raja nije srala i izmisljala. Ovo sto kruzi po drustvenim mrezama, forumima ima 15% istine. Pogotovo price klanovi, pobune, pustili utakmicu. To su bolesne price misketa i pajdasa. Kad se vade iz vanago.. Svi drugi krivi..
Jedino u sta mogu vjerovati je Lendricevo problematicno ponasanje na treningu jer sam se potrefio jedne prilike kad psovao kartoteci svasta. Ovo ostalo, manje-vise.
Npr. ko se sjeca Bekrica i clanka u avazu. Jasno je svima da je tu bilo svega, al opet, ne vjerujem da bi postojao igrac koji bi zadnja tri kola bojkotovao klub i samim tim sebi upropastio eventualni odlazak negdje vani.
Bilo, proslo. Treba se okrenuti proljecu, plavom aBd, i nadati se svemu najboljem. Ne mozemo uraditi puno vise od podrske svaku utakmicu.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 03 jan 2020, 23:08

Sanjin Lelic ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jan 2020, 23:09

Cestitke Sehi na zenidbi, hairli da bude :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 03 jan 2020, 23:33

Pa to je bio nacin da se tjeraju igraci. Valjda su svi skontali kako ferceraju stvari. Prvo ga lagano po forumu popljuj, izmisli neku pricu kako bojkotuje klub, kako je necija struja, pa za koliko se samo igraca pisalo da su Amarovi, pa satro preko toga bojkotuju klub i namjerno gube da bi streberi ispali losi pred rajom :urnebes: Samo budala je pusila tu pricu. Onako iz glave sto se sjecam je hajka na Kokota, onda sva ona saga oko Tomica gdje se opet prvo preko foruma otkrivala "istina" pa onda i Djelmic gdje se opet mogu iskopati postovi koliko se jedno vrijeme pljuvao i onaj crveni u Bijeljini je bio zicer da se otjera, pa onda Kosoric vodja pobune, dosao Petrovic otjerao truhle jabuke(budalu Husica), ali jbg ostala poneka truhla jabuka koja je sama krojila taktiku u nekim utakmicama, pa onda tjeraj te nove jabuke u liku Bekrica i Stanica...Bukvalno nam proslo nekoliko godina u raznim ratovima s vjetrenjacama, razbijanju klanova, uklanjanju truhlih vocki, uspostavljanju sistema...Kad god nije islo dobro pronalazio se neki krivac u vlastitim redovima kojeg treba pustiti niz vodu.

Sto se tice samog Kosorica bio je srce jedne ekipe koju je upravo to opisivalo. Velika borba, neki inat iz kojeg su igrali i napravili veliki uspjeh izbacivanjem tada veoma jakog Ferenca. Sjecamo se svi da smo tada imali bas mladu ekipu pojacanu s par iskusnijih igraca. Meni veoma draga generacija. Steta sto su to razjebali cim su dosli. Bilo je tu bas finog materijala. Antolovic, Kosoric, Bogdanovic, Kokot, Djelmic, Kvesic, dosao i Blagojevic, onda dosta omladinaca poput Memije, Dade, Bajica, Amira, Dzenisa, Vece. Spoj mladosti i iskustva, bas ekipa kakva bi trebala izgledati. Samo nas je bas ujebao onaj prelazni rok kad smo doveli Mladenovica, Dijatu, Stokica, Livaju umjesto da smo tada iskoristili priliku i dostojno zamijenili Bajica i Kvesica, uz jos par kvalitetnih igraca. Onda ode i Odovic i poce visegodisnje lutanje.

Tesko se nama navici na ovaj mir koji sad vlada oko ekipe. Nema sporazumnih raskida, nismo jos nikog otjerali, prodali Sipovica i Krpica, zaradili nesto sto ce se uloziti u igrace koji mogu pomoci ekipi, a ne jer neko voli Filipovica ili Lendrica. Niko od nas nije cuo za Tomica kad ga je Amar doveo iz Goska ako se ne varam. Mogu misliti danas kmecanja da se dovede povrijedjeni Kvesic koji je skoro prestao i igrati fudbal.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jan 2020, 00:41

Sretan rodjendan, Veseli!
slika
Ko ima najjaceg pulena? :cool:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 04 jan 2020, 02:41

LjoZee je napisao/la:
04 jan 2020, 00:41
Sretan rodjendan, Veseli!
slika
Ko ima najjaceg pulena? :cool:
Zabija ga Veseli večeras :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 04 jan 2020, 02:55

HongKong je napisao/la:
03 jan 2020, 23:33
Pa to je bio nacin da se tjeraju igraci. Valjda su svi skontali kako ferceraju stvari. Prvo ga lagano po forumu popljuj, izmisli neku pricu kako bojkotuje klub, kako je necija struja, pa za koliko se samo igraca pisalo da su Amarovi, pa satro preko toga bojkotuju klub i namjerno gube da bi streberi ispali losi pred rajom :urnebes: Samo budala je pusila tu pricu. Onako iz glave sto se sjecam je hajka na Kokota, onda sva ona saga oko Tomica gdje se opet prvo preko foruma otkrivala "istina" pa onda i Djelmic gdje se opet mogu iskopati postovi koliko se jedno vrijeme pljuvao i onaj crveni u Bijeljini je bio zicer da se otjera, pa onda Kosoric vodja pobune, dosao Petrovic otjerao truhle jabuke(budalu Husica), ali jbg ostala poneka truhla jabuka koja je sama krojila taktiku u nekim utakmicama, pa onda tjeraj te nove jabuke u liku Bekrica i Stanica...Bukvalno nam proslo nekoliko godina u raznim ratovima s vjetrenjacama, razbijanju klanova, uklanjanju truhlih vocki, uspostavljanju sistema...Kad god nije islo dobro pronalazio se neki krivac u vlastitim redovima kojeg treba pustiti niz vodu.

Sto se tice samog Kosorica bio je srce jedne ekipe koju je upravo to opisivalo. Velika borba, neki inat iz kojeg su igrali i napravili veliki uspjeh izbacivanjem tada veoma jakog Ferenca. Sjecamo se svi da smo tada imali bas mladu ekipu pojacanu s par iskusnijih igraca. Meni veoma draga generacija. Steta sto su to razjebali cim su dosli. Bilo je tu bas finog materijala. Antolovic, Kosoric, Bogdanovic, Kokot, Djelmic, Kvesic, dosao i Blagojevic, onda dosta omladinaca poput Memije, Dade, Bajica, Amira, Dzenisa, Vece. Spoj mladosti i iskustva, bas ekipa kakva bi trebala izgledati. Samo nas je bas ujebao onaj prelazni rok kad smo doveli Mladenovica, Dijatu, Stokica, Livaju umjesto da smo tada iskoristili priliku i dostojno zamijenili Bajica i Kvesica, uz jos par kvalitetnih igraca. Onda ode i Odovic i poce visegodisnje lutanje.

Tesko se nama navici na ovaj mir koji sad vlada oko ekipe. Nema sporazumnih raskida, nismo jos nikog otjerali, prodali Sipovica i Krpica, zaradili nesto sto ce se uloziti u igrace koji mogu pomoci ekipi, a ne jer neko voli Filipovica ili Lendrica. Niko od nas nije cuo za Tomica kad ga je Amar doveo iz Goska ako se ne varam. Mogu misliti danas kmecanja da se dovede povrijedjeni Kvesic koji je skoro prestao i igrati fudbal.
:thumbup:

Nazovi problem i stanje na koje se niko ne može navići, pa iz svega prozilazi neopravdana nervoza :D
MIHAJLOVIĆ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 27 gostiju.