Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..![]()
Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..![]()
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:39Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Prije bih doveo klasicnog spica ovu polusezonu nego krilo, Cvija se skroz oporavio i Ovcina se vratio. Njih dvojica uz Brandaa na krilima su sasvim dovoljna za ovu polusezonu, dok Fajic definitivno treba pojacanje u spicu jer je ocigledno da nema damara za vise od 60ak minuta. Novog spica dovest a Fajic zadnjih 20ak sa klupe bi bio pun pogodak.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:49ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:39Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35
Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.
Nesto ja sumnjam u ovog Horica, mislim da se nudi sada svima samo kako bi digao cijenu sebi. Ne znam stvarno, najvise me od svega zanima ko ce biti krilo/spic. Nekako uvijek nagađamo odbrambene i vezne ali nikad nismo krila osim Pece uveliko spominjali.
samoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:53Aalaaaaa morite sa PecomManje talentovana verzija Behrema
Ma ne govorim to radi tebe, nego već 2 ipo godine Peco i Peco, lik nije nikakav iskorak napravio u Radniku, igra stalno, a statistika mrtva nula. Suljić je već s druge strane preozbiljan i prevelik zalogaj za nas, kako finansijski, tako i renomeom kluba ( tako je za sada ) On će samo u Sarajevu igrat u BiH, to ti garantujem. Mi bi trebali bacit pogled na regiju, neke timove sredine tabele i igrače koji odskaču u njima, ne košta mnogo da se proba,a mnogo se može dobiti. Evo napravit se lud i poslat ponudu Dinamu za posudbu Hajrovića, why not ?fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:00samoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:53Aalaaaaa morite sa PecomManje talentovana verzija Behrema
Ne morimo oko Pece već jednostavno on bi bio pojačanje naspram Cvijanovića i bolnice Ovčine. Nego nisam ga spomenuo kao da ga prizivam već kao da ga spominjemo dosta a da nikada nismo obratili paznju ni na koga drugog na njegovoj poziciji.
Asmir Suljić ne znam koliko je realno razmisljati o njemu, trenutna vrijednost na tm mu je 850k i relativno se setao po ozbiljnim klubovima, ali ako smo se vec mogli dogovarati sa Ibricicem onda mislim da je i on realna opcija ukoliko je uprava spremna dati dobar dio novca njemu.
samoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:04Ma ne govorim to radi tebe, nego već 2 ipo godine Peco i Peco, lik nije nikakav iskorak napravio u Radniku, igra stalno, a statistika mrtva nula. Suljić je već s druge strane preozbiljan i prevelik zalogaj za nas, kako finansijski, tako i renomeom kluba ( tako je za sada ) On će samo u Sarajevu igrat u BiH, to ti garantujem. Mi bi trebali bacit pogled na regiju, neke timove sredine tabele i igrače koji odskaču u njima, ne košta mnogo da se proba,a mnogo se može dobiti. Evo napravit se lud i poslat ponudu Dinamu za posudbu Hajrovića, why not ?fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:00samoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:53Aalaaaaa morite sa PecomManje talentovana verzija Behrema
Ne morimo oko Pece već jednostavno on bi bio pojačanje naspram Cvijanovića i bolnice Ovčine. Nego nisam ga spomenuo kao da ga prizivam već kao da ga spominjemo dosta a da nikada nismo obratili paznju ni na koga drugog na njegovoj poziciji.
Asmir Suljić ne znam koliko je realno razmisljati o njemu, trenutna vrijednost na tm mu je 850k i relativno se setao po ozbiljnim klubovima, ali ako smo se vec mogli dogovarati sa Ibricicem onda mislim da je i on realna opcija ukoliko je uprava spremna dati dobar dio novca njemu.
Mozda si upravu drug ovo za Suljica i Sarajevo, mada ako ponudis igracu dobre pare ne vidim razlog da ne dode i u nas. Svakako kod nas igraci koji dodu izvana gledaju na nase klubove kao kratkotrajno rjesenje, da se koliko toliko vrate u formu i onda gledaju da opet pobjegnu vani. Takva nam je situacija u drzavi, bio to Velez, Sarajevo, Zeljeznicar ili bilo koji drugi klub. Za dobru cifru ce doci bilo gdje. Placenici, igraju samo zbog novca sto i razumijem, to im je posao i gledaju da se finansijski osiguraju. Ko da vise i bolje uslove taj ce ga potpisati. ZiviosamoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:04Ma ne govorim to radi tebe, nego već 2 ipo godine Peco i Peco, lik nije nikakav iskorak napravio u Radniku, igra stalno, a statistika mrtva nula. Suljić je već s druge strane preozbiljan i prevelik zalogaj za nas, kako finansijski, tako i renomeom kluba ( tako je za sada ) On će samo u Sarajevu igrat u BiH, to ti garantujem. Mi bi trebali bacit pogled na regiju, neke timove sredine tabele i igrače koji odskaču u njima, ne košta mnogo da se proba,a mnogo se može dobiti. Evo napravit se lud i poslat ponudu Dinamu za posudbu Hajrovića, why not ?fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:00samoOlimpick je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:53Aalaaaaa morite sa PecomManje talentovana verzija Behrema
Ja često odem gledati utakmice juniora, Farisa sam imao par puta priliku gledati dok je mlađi bio. Lijepo napreduje ali mislim da nije to to, bar ne jos. Ali uskoro bi moglo biti to to. Cujem dosta nasih golmana u omladinskoj radi sa Dasom privatno jer nemaju trenera golmana u omladinskoj. Ovo je tuzna stvar ako je istinita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.