RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kulesza
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kulesza » 03 jan 2020, 20:00

:kafa:
slika
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 jan 2020, 20:01

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 03 jan 2020, 20:13

emil02in je napisao/la:
03 jan 2020, 20:01

Dokaz da uprava igrače dovodi sistemski, na pozicije gdje imamo deficit i tako samo postoji šansa za napredak. Dosta smo se škarta riješili koji nisu igrali. Platni sistem je dosta se smanjio i otvaraju nam se mogućnosti za dovođenje novih pojačanja ali i mogućnost prinova koji ne moraju nužno odmah biti pojačanja.

Radovac bi trebao uskočiti umjesto Zeljkovića ukoliko opravda Feđina očekivanja. Uskoro i ostala pojačanja, nadam se!
Ti si naša ljubav jedina!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 03 jan 2020, 20:17

Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo. :cool:
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač.. :hmmmmm:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 03 jan 2020, 20:28

S obzirom da sam novi na forumu, samo da pozdravim moje Rođene i neka se niko ne ljuti poseban pozdrav ide za onog starohana[/i ] brata ,@Pastrmku, nadam se da ima uredne putne isprave i neka pazi na rok važenja brzo će mu trebati za putovanje sa Veležom.
:wave:
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 03 jan 2020, 20:35

Bazinga12345 je napisao/la:
03 jan 2020, 20:17
Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo. :cool:
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač.. :hmmmmm:
Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 03 jan 2020, 20:39

fudbalfudbal je napisao/la:
03 jan 2020, 20:35
Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.
Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.
Forzza Velez

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 03 jan 2020, 20:49

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
03 jan 2020, 20:39
Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.

Nesto ja sumnjam u ovog Horica, mislim da se nudi sada svima samo kako bi digao cijenu sebi. Ne znam stvarno, najvise me od svega zanima ko ce biti krilo/spic. Nekako uvijek nagađamo odbrambene i vezne ali nikad nismo krila osim Pece uveliko spominjali.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 03 jan 2020, 20:52

Ako pričamo o krilima, Asmir Suljic je slobodan. :D
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

samoOlimpick
Kontakt:

Post Postao/la samoOlimpick » 03 jan 2020, 20:53

Aalaaaaa morite sa Pecom :wtf: Manje talentovana verzija Behrema

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 03 jan 2020, 20:56

03 jan 2020, 20:49
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
03 jan 2020, 20:39

Nesto ja sumnjam u ovog Horica, mislim da se nudi sada svima samo kako bi digao cijenu sebi. Ne znam stvarno, najvise me od svega zanima ko ce biti krilo/spic. Nekako uvijek nagađamo odbrambene i vezne ali nikad nismo krila osim Pece uveliko spominjali.
Prije bih doveo klasicnog spica ovu polusezonu nego krilo, Cvija se skroz oporavio i Ovcina se vratio. Njih dvojica uz Brandaa na krilima su sasvim dovoljna za ovu polusezonu, dok Fajic definitivno treba pojacanje u spicu jer je ocigledno da nema damara za vise od 60ak minuta. Novog spica dovest a Fajic zadnjih 20ak sa klupe bi bio pun pogodak.
Forzza Velez

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 03 jan 2020, 21:00

samoOlimpick je napisao/la:
03 jan 2020, 20:53

Ne morimo oko Pece već jednostavno on bi bio pojačanje naspram Cvijanovića i bolnice Ovčine. Nego nisam ga spomenuo kao da ga prizivam već kao da ga spominjemo dosta a da nikada nismo obratili paznju ni na koga drugog na njegovoj poziciji.

Asmir Suljić ne znam koliko je realno razmisljati o njemu, trenutna vrijednost na tm mu je 850k i relativno se setao po ozbiljnim klubovima, ali ako smo se vec mogli dogovarati sa Ibricicem onda mislim da je i on realna opcija ukoliko je uprava spremna dati dobar dio novca njemu.

samoOlimpick
Kontakt:

Post Postao/la samoOlimpick » 03 jan 2020, 21:04

03 jan 2020, 21:00

Ne morimo oko Pece već jednostavno on bi bio pojačanje naspram Cvijanovića i bolnice Ovčine. Nego nisam ga spomenuo kao da ga prizivam već kao da ga spominjemo dosta a da nikada nismo obratili paznju ni na koga drugog na njegovoj poziciji.

Asmir Suljić ne znam koliko je realno razmisljati o njemu, trenutna vrijednost na tm mu je 850k i relativno se setao po ozbiljnim klubovima, ali ako smo se vec mogli dogovarati sa Ibricicem onda mislim da je i on realna opcija ukoliko je uprava spremna dati dobar dio novca njemu.
Ma ne govorim to radi tebe, nego već 2 ipo godine Peco i Peco, lik nije nikakav iskorak napravio u Radniku, igra stalno, a statistika mrtva nula. Suljić je već s druge strane preozbiljan i prevelik zalogaj za nas, kako finansijski, tako i renomeom kluba ( tako je za sada ) On će samo u Sarajevu igrat u BiH, to ti garantujem. Mi bi trebali bacit pogled na regiju, neke timove sredine tabele i igrače koji odskaču u njima, ne košta mnogo da se proba,a mnogo se može dobiti. Evo napravit se lud i poslat ponudu Dinamu za posudbu Hajrovića, why not ?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 03 jan 2020, 21:16

03 jan 2020, 21:04

Ma ne govorim to radi tebe, nego već 2 ipo godine Peco i Peco, lik nije nikakav iskorak napravio u Radniku, igra stalno, a statistika mrtva nula. Suljić je već s druge strane preozbiljan i prevelik zalogaj za nas, kako finansijski, tako i renomeom kluba ( tako je za sada ) On će samo u Sarajevu igrat u BiH, to ti garantujem. Mi bi trebali bacit pogled na regiju, neke timove sredine tabele i igrače koji odskaču u njima, ne košta mnogo da se proba,a mnogo se može dobiti. Evo napravit se lud i poslat ponudu Dinamu za posudbu Hajrovića, why not ?

Mislim da je naš problem ograničeno tržište i broj stranaca. Nisu toliko ni te pare već kvalitet lige koji je iz godine u godinu u padu, igrači idu prejeftino u ostale klubove van granica Bosne i Hercegovine i kad se domognu kakvog-takvog cv-a igračkog onda ih je teško namamiti nazad jer znaju kroz šta se prolazilo prije.

A uvijek se u nas otprilike vrte ista imena u par godina zadnjih Ševko Okić, Peco, Blagojevic itd i tako u krug.
Mislim da Šoše ima dobru komunikaciju sa trenerima, dok je i Ibro bio a evo sada dok je i Feđa tu nekako čini mi se da svi usko povezano rade i imena teško izađu u javnost osim ako oni to žele.

Npr. Mi smo se dogovarali bili sa Ibričićem, i on bi digao zvučnost ekipe, i dosta igrača bi za manje novca došlo da igra sa istim igračem i dijelilo svlačionicu sa njim. E sad ta zvučnost nemoguće je napraviti osim ako nemaju dobru komunikaciju trener i osoba zadužena za pojačanja (kod nas Šoše. Znači kad oni mogu da pucaju na visoko sa njim, vrlo vjerovatno je da ćemo neku pravu bombu imati u ovom ili idućem prelaznom roku.

samoOlimpick
Kontakt:

Post Postao/la samoOlimpick » 03 jan 2020, 21:23

Zato kažem, renome kluba i ligi je užasan, stalno se vrte povratnici u kontekstu dolazaka, a mi se od toga trebamo maknuti. Ibričić je bivši igrač,nek ide sisoju i uzme zadnju kintu u karijeri,slično kao i Husejnović. Nemam vremena ko nekad da detaljnije ispratim tržište u regiji ali sigurno ima igrača kojem uvijek možeš nać da mu je čukundeda se rodio u Bosni jer je tu njegov otac vojsku služio i eto pasoša. Imaju ljudi koji dovode i ja nikad mirniji nisam bio zato što se na kraju uradilo 90 posto svari koje sam pisao ovde prije godinu ipo i na pravom smo putu, zar ne ?

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 jan 2020, 22:45

03 jan 2020, 21:04

Mozda si upravu drug ovo za Suljica i Sarajevo, mada ako ponudis igracu dobre pare ne vidim razlog da ne dode i u nas. Svakako kod nas igraci koji dodu izvana gledaju na nase klubove kao kratkotrajno rjesenje, da se koliko toliko vrate u formu i onda gledaju da opet pobjegnu vani. Takva nam je situacija u drzavi, bio to Velez, Sarajevo, Zeljeznicar ili bilo koji drugi klub. Za dobru cifru ce doci bilo gdje. Placenici, igraju samo zbog novca sto i razumijem, to im je posao i gledaju da se finansijski osiguraju. Ko da vise i bolje uslove taj ce ga potpisati. Zivio :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 jan 2020, 22:55

Sa samo malim poznavanjem fudbala kao igre i taktike, jasno je kakav je peco igrac i koliko moze. To nema smisla objasnjavati ovima koji misle da mora postici 20 golova za sezonu.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 03 jan 2020, 23:00

Iduci stoper i krilo
#musvdg

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 03 jan 2020, 23:19

Ako u zadnjih 5-10 kola potvrdimo opstanak a ni Evropi nismo blizu, valjalo bi Aličića malo ugurati u prvu postavu, ne govorim sve preostale utakmice nego dovoljno da se pokaže ima li potencijala za nas :)
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 04 jan 2020, 00:03

Kulesza je napisao/la:
03 jan 2020, 23:19
Ako u zadnjih 5-10 kola potvrdimo opstanak a ni Evropi nismo blizu, valjalo bi Aličića malo ugurati u prvu postavu, ne govorim sve preostale utakmice nego dovoljno da se pokaže ima li potencijala za nas :)
Ja često odem gledati utakmice juniora, Farisa sam imao par puta priliku gledati dok je mlađi bio. Lijepo napreduje ali mislim da nije to to, bar ne jos. Ali uskoro bi moglo biti to to. Cujem dosta nasih golmana u omladinskoj radi sa Dasom privatno jer nemaju trenera golmana u omladinskoj. Ovo je tuzna stvar ako je istinita.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.