5, a nije Graovac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bolje im je da isplate postojeće igrače,al to je već njihov problem.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kosoric

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Cemu prevrtanje ocima?

Top pojačanje, bivši kapiten, pouzdan i siguran štoper, bivši clan skupštine, Željovac od glave do pete, za dvije klase bolji od Sipovića po svim osnovama, istinsko pojačanje
MIHAJLOVIĆ !
Kosoric je jedan od boljih stopera posljednjih 10 godina da se razumijemo. U kakvom je sad stanju, ne znam..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da je Sipovic dosao umjesto Kosorica govorili bi opet da je top pojacanje, i da je za klasu bolji od Kosorica. A sad posto se ovaj spominje onde se prilagodi razmisljanje i prica.
slazem sa tobom e sad jel u dobrom stanju kolko nam moze pomoci vidjecemo ako dodje a prica se da bi mogo doci jer je navodno sadiku otpo..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kosoric je imao kikseva da se razumijemo, ali Sipović se ne može poredati sa njim, prvo sto je Aco mnogo kvalitetniji igrac od njega, drugo što je mnogo smireniji u igri, momak je uostalom bio i kapiten ekipe i to mnogo govori o njemu, mnogo toga što ide na stranu Ace, i zato mi nije jasna ova pljuvačina i omalovažavanje momka, gledao sam Acu u duelima protiv Zvezde prosle godine, jedan od najboljih pojedinaca bio, pogotovo u onom mecu u BG, opet kada se usporedi sa imenima štopera koja se spominju kao eventualna pojačanja Aco je uz Franica jedino i sigurno pojačanje u pravom smislu te rijeci, jer ako dovedeš bolju i kvalitetniju zamjenu na poziciju štopera, zamjenu koja je realno kvalitetnija od onoga što si imao ne znam cemu onda preseravanje pojedinaca u maniru "ocekivali smo više"
MIHAJLOVIĆ !
Kakvi sve glupani imaju pristup internetu jedan od primjera leon. Kakav bezmozgovic kaze boris se za titulu a dovedes Kosorica ko da si husica doveo ili bolje elsnera a za titulu se boris. Kakvi bolidi majko mila..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
braca, zadnje tri sezone su nam pokazale da mi veze nemamo ,svaki prelazni rok smo svrsavali i onda pocne prvenstvo i tu se sva prica zavrsi .
Napokon imamo nekoga ko zna sta mu treba , milion jednom je to dokazao i necu oko toga da se brinem.Volio bih mozda neko zvucno pojacanje malo da nas digne ali tu je krov da nas pokrene

Neznam čemu nepovjerenje. Milan dovede Ibrahimoviću u 37-god kao najveće pojačanje u zadnjih pet godina a gdje realno za taj novac su mogli dovesti mladog igrača i uzeti neku paru nakon nekog vremena ali oni znaju šta dobijaju u Ibrakadabri tako nesumnjamo ako brko želi Kosorića zna sigurno i zašto. Kažemo da je rupa vakav nakav a ako pogledamo forumska pisanja niti jedan igrač u odbrani nema kod nas prolaznu ocjenu vejrovatno bi i Maldiniju našli mahanu.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hansestadt i 61 gost.