Najljepsa je Kalesija nasa.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da al je bila dio stranke. Može biti fin mig za još neke da krenu njenim stopama, kao recimo bivša kolegica iz Saveza za bolji kokain
Ma nema šanse da se to desi a nije ni Jasni proradila savjet
Misliš? Ne bi ja rekao. Od starta ona izbjegava ovo, sve sa izmišljenim letom za SAD.
Možda i bih da imam kvalitetne zemlje i neki kapital. Nije to uopšte loše ako se čovjek fino organizuje, fino rasporedi ulaganja i vrijeme. Čitao sam da čovjek na godišnjem nivou ima čistih 1000KM po kravi, vidi ako imaš štalu sa 100 krava to ti je 100000KM.
Iran uvijek može aktivirati Hezbolah da iz Libanona krenu na Izrael.
A imaš šta i ****.Captain4 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:16Možda i bih da imam kvalitetne zemlje i neki kapital. Nije to uopšte loše ako se čovjek fino organizuje, fino rasporedi ulaganja i vrijeme. Čitao sam da čovjek na godišnjem nivou ima čistih 1000KM po kravi, vidi ako imaš štalu sa 100 krava to ti je 100000KM.
Ali stvar je u tome što takvi ljudi uglavnom žive od danas do sutra, čovjek je prinuđen da se ne odvaja od kuće i ne može na odmor otići. Opet po meni je bolje ulagat u obrazovanje nego u poljoprivredu ako nemaš zemlje.
ljudina ocigledno ne zna koliko kosta jedna krava, haj ti jarane kupi sto krava to obicni covjek ne moze nikad pokrenutiHeller je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:29A imaš šta i ****.Captain4 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:16Možda i bih da imam kvalitetne zemlje i neki kapital. Nije to uopšte loše ako se čovjek fino organizuje, fino rasporedi ulaganja i vrijeme. Čitao sam da čovjek na godišnjem nivou ima čistih 1000KM po kravi, vidi ako imaš štalu sa 100 krava to ti je 100000KM.
Ali stvar je u tome što takvi ljudi uglavnom žive od danas do sutra, čovjek je prinuđen da se ne odvaja od kuće i ne može na odmor otići. Opet po meni je bolje ulagat u obrazovanje nego u poljoprivredu ako nemaš zemlje.
Za 50 krava treba ti sijena u vrijednosti blizu 50 000 KM ili oko 4000 metara (sijena) na godisnjem nivou. Onda, trebas barem 5000 KM za mekinje i ostalu dodatnu prehranu. Plus racunaj vec da si u kreditu do grla od nabavke stoke.Čitao sam da čovjek na godišnjem nivou ima čistih 1000KM po kravi, vidi ako imaš štalu sa 100 krava to ti je 100000KM.
Ma kakav opoziv, to je smiješno, nikad niko nije bio smijenjen zbog tog smiješnog procesa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.