"Puno sam razgovarao s Bobanom, a onda je prošao mjesec dana i nakon utakmice Atalanta bilo je mnogo poziva. S 38 godina imao sam više ponuda nego što sam imao s 28 godina. Tražio sam adrenalin u sebi, da izvučem maksimum iz sebe. Puno sam razgovarao s Bobanom, a onda je prošao mjesec dana i nakon utakmice protiv Atalante bilo je mnogo poziva. To nije bila teška odluka. Milan mi je vratio sreću 2012. godine nakon Barcelone. Dolazim ovdje da poboljšam stvari. Sezoni nam nisu vau, ali sezona je maraton, a ne trka. Milan ej Milan, povijest se ne mijneja. Momčad možda nije kao prije, ali nakon Berlusconija se dosta toga promijenilo. Volio bih da su Boban i Maldini na terenu, ali ni ja nisam loš".
"Nemoguće mi je igrati kao prije 10 godina, ali umjesto da trčim, mogu da šutiram sa 40 meara! Znam da je ovdje pritisak velik, da svi očekuju rezultate, a ako igrate za Milan, to je logično. Kolektivno želim poboljšati situaciju ovdje, a takožer želim da se što više zabavim i osjetim travnjak. Radije volim da me ljuidi ismijavja, pa imam još veći adrenalnin", istakao je Ibra.
e neka mi neko sad objasni kako ovaj Skoric zivi od ovog posla,majke mi nije mi jasno ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF