To cu ti vjerovat na rijec

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji apsurd i ponizenje za sve mlade i obrazovane koji zive u BiH. Naravno da su je prepoznali i dali joj sansu u vladi kad ne guraju fosile kao sto su Genjac Softic i svi ostali koji su se uhljebili od rata pa do danas. Pišanje po svima koji imaju iq veci od prosjecnog
Ko braca ?Fantasista je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:08Danas mi je dan bio kao da sam u nekim scenama walking dead serije. Ispred binga me moli da kupim palome, na semaforu na ircu, ispred Merkatora, ispred Robota, kada sam došao kući mislio sam da ću ih i tu naći.
Migranti, ko će drugiVolimTz je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:24Ko braca ?Fantasista je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:08Danas mi je dan bio kao da sam u nekim scenama walking dead serije. Ispred binga me moli da kupim palome, na semaforu na ircu, ispred Merkatora, ispred Robota, kada sam došao kući mislio sam da ću ih i tu naći.
Kontam da nisu lokalne penge. Buraz moj, neki dan razmisljam kako polako nestaje Bosna iz mog djetinstva.
Iran je Islamska republika, to im je zvanicni naziv, i to su oni sami izabrali revolucijom, nisu monarhija kao Saudija gdje vlada jedna porodica za koju ne vrijede zakoni. Plus sto u politickom smislu imaju opet visestranacki sistem, dakle pojam demokratije za ove u Saudiji. Da se ne lazemo ne bi bili ni blizu interesantni Amerima da nemaju naftu i gas.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2020, 12:10Ni u jednom zapadnoevropskom.
Ma daj ba.
Novinarka na Iranskoj desničarskoj televiziji naziva obične žene kurvama i kako ih treba strogo kažnjavati ukoliko nemaju maramu.
Ista ta u Švicarskoj pije piv bez marame na ljetovanju u Švicarskoj. To naravno nije nikakav skandal, dio je sistema, može joj se.
Nek ti leorey to završi za satrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:32
Sad kad budem trazio turisticku vizu za Ameriku ima da me odbiju kad procesljalju forum![]()
Čuj za USA, al ti zivišrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:32Sad kad budem trazio turisticku vizu za Ameriku ima da me odbiju kad procesljalju forum![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 6 gostiju.