Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Padaju dionice ko djeca u školi
nevjerovatno na sta je sve Trump spreman u pokusaju da osigura drugi mandat i da se spasi opoziva.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znao sam ja da mora neko sra.nje biti čim Liverpool ide prema tituli, ili ovo ili sudnji dan, nešto će biti do maja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakav sad treci svjetski ? U koju zemlju pobjeci ako se to desi ? 

Jbg, čovjek se ponudio i ljudi ga skinuli. Mislim šta drugo očekivati. Biće trzavica ali ništa ozbiljno, niko ne smije ući u rat sa Amerima. A naravno naje.bat će narod.
Ne citam inace ove smrdljive klickbait portale, ali reko da udjem na blic da vidim ima li sta u vezi tog Iranca. I pazite sada naslova vijesti na pocetnoj
OSVETA ZA UVREDE! Jokic dao samo dva poena za poluvreme, a ono sto se POTOM desilo u Indijanapolisu dugo ce se pamtiti
Nedelju dana mislila je da je prehlađena, a onda su Danijeli lekari rekli ŠTA JOJ SE ZAISTA DEŠAVA: "Legla sam sa ovim simptomima, a probudila se sa PARALIZOM"
Pa p*cka vam materina serem vam se na diplome koje ste morali zaraditi da bi pisali ove glupostiFRONTMEN MAGLA BENDA OTVORIO VRATA SVOG DOMA Luksuz pršti na sve strane, a njegova PRESLATKA ĆERKICA će raznežiti sve (VIDEO)
treba novi rat, samo zbog nove ratne muzike.
- ASD
- Kontakt:
Iran, država iz koje ljudi preko šuma i gora pokušavaju da se domognu Evrope je eto neka ozbiljna država.
Ima li su potencijala da postanu uz Tursku jedina iole moderna većinsi muslimanska država, međutim, ta revolucija ih je samo poslala na neki pogrešan put.
Ima li su potencijala da postanu uz Tursku jedina iole moderna većinsi muslimanska država, međutim, ta revolucija ih je samo poslala na neki pogrešan put.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 jan 2020, 10:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Kazu da osiguraju svoje ljude na bliskom istoku ...pa sta ce te tamo p...a vam materna 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malezija
A Iranci su sami odabrali taj put zato što su oni kao narod ponosni, uvijek bili kroz historiju, i to poprilično dugu,
I zanimljivo je da Amerima baš smetaju oni a Saudijcima žmire iako su oni finansirali onaj napad 9/11 i ubijaju svakog ko napiše nešto protiv njih. Još ih nagrade za to

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.