Loša si kopija Osima , već sam ti pisao ...
Drži se ti fudbala , tamo trolaj...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sem Luke i Harden nemas za koga ni glasati medju bekovima na zapadu,za razliku od od krilnih pozicija.
Pane bi niko pomislio jer niko nije pomisljao da ce se Durant a i Thompson ozlijediti...Toronto ne bi imao sanse da je GSW bio u full sastavu kao i bilo koja druga ekipa sto ne bi imala sanse.jose je napisao/la: ↑02 jan 2020, 19:44Da je danas finale, vjerovatno bi Clippersi bili veliki favoriti. Ali do juna je puno vremena.japa je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:31Zar postoji neko ko ozbiljno misli da Lebron i Lakersi imaju sanse protiv spremnog Kawhia i Klipersa? Ok, uredu navijanje i simpatisanje ali realno jedina sansa Lakersa je da se Kawhi ozlijedi sto se vidi i po njihovoj nervozi i histeriji o load managementu, cisto sumnjam da to spominju jer su nasekirani jer je neko platio ulaznicu da vidi Leonarda a ovaj odmara. Pokusavaju da stvore pritisak da ovaj vise igra u nadi da su tada vece sanse za nekom ozlijedom koja ce im otvoriti put do velikog finala.
Ko bi u ovo doba prošle godine rekao da bi Toronti nabio Warriorse u finalu!?
Čak i ako izbacimo uticaj povreda, pitanje je koji će igrači do trade deadline-a pojačati ekipe, hoće li Lakersi iz dosadasnja 2 poraza (i još sljedeća dva duela u sezoni) "naučiti" na svojim greškama.
A možda i raspored bude diktirao, da recimo Rocketsi izbace Clipperse prije finala, a ovi opet bolje leže Lakersima.
Rubio, CJ, Fox, Hield, Bogdanovic, Murray, Holiday, Harris, DeRozan, SGA, Paul, Barton, Lee iz GSW sto da ne, drugi Murray... Pa i klupa HOU... Za sve te se moze glasati, neki nisu atraktivni toliko za ASG ali malo realnosti nikom nije skodilo..
Ne možeš Rubia stavit a ne stavit Bookera bokte.
Al' su zato uredno postavljeni Barton, Harris, Murray
da ne spominjemo lillarda,westbrooka,bookera,l.williamsa,mitchella
Za Bookera su glasali, vidis da nisam ni Donovana pisao, samo one koji nisu nikako na spisku ovih 10, te sam stavio, mozda mi se koji omako da je na obje liste... A ovaj bostonac odma pametan da ispadne naso koje sam Denverovce pobrojao, mozda sam trebao napisati i Tatuma, Browna, Kembu za zapad...Donnie Darko je napisao/la: ↑03 jan 2020, 01:20Ne možeš Rubia stavit a ne stavit Bookera bokte.
Polako, kad pocnu motorijade zbog malog i bacanje para na momcice s tajlanda, svi ce da "care"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.