Euroleague 19/20
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Euroleague 19/20
Kako se bruka fosil na klupi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Unistila ih Valencija u skoku
Dubljevic je masina steta
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Kakva je igracina Lorenzo, eto njega sledece godine u nekom Feneru, Realu, Barsi, Makabiju.. Ubosce ugovor samo takav.
Zvezda 5 pobjeda u zadnjih 7 utakmica. A sledece cetiri su Bajern, ASVEL, Zalgiris i Alba.. Ako bi se tu dobile makar dvije, definitivno se moze racunati na borbu za plej of.
Zvezda 5 pobjeda u zadnjih 7 utakmica. A sledece cetiri su Bajern, ASVEL, Zalgiris i Alba.. Ako bi se tu dobile makar dvije, definitivno se moze racunati na borbu za plej of.
Fener nema finansijske mogućnosti kao Real, Barca, CSKA. Oni su se zarobili davši ogromne ugovore Slukasu, Veselom, Kalinicu a sada ti igrači igraju blago rečeno sramotno. Dok je tu bio Aziz Yildirim trošilo se nemilice ali su navijači htjeli Ali Koca koji je zavrnio ventile.
Svaka čast Obradovicu, ali on nema više šta u Feneru.
Isto važi i za Radonjića.
Svaka čast Obradovicu, ali on nema više šta u Feneru.
Isto važi i za Radonjića.
-
- Kontakt:
Lorenzo i Baron komotno mogu u top klubove u Evroligi. Steta sto su ostali od zla oca od gore matere.
MES QUE UN CLUB!
Pa ne znam, po meni nije ostatak rostera toliko crn. Jeste da su vecinom sljakeri, ali su dobri sljakeri i roster je dosta sirok. Jedini problem je bio na pleju, ali eto dosao je ovaj Punter koji je do Olympiakosa dominirao. Pa cak i Lazic od dolaska Sakote igra vjerovatno najbolju sezonu u zadnjih 4-5 godina.Wandelanoite je napisao/la: ↑27 dec 2019, 22:09Lorenzo i Baron komotno mogu u top klubove u Evroligi. Steta sto su ostali od zla oca od gore matere.
Ja se samo nadam da ce se Stratos uskoro oporaviti i da ce biti zdrav kada bude najpotrebnije.
-
- Kontakt:
Sramotno sudjenje na stetu Zvezde,slicno ocekujem i sledeci mec u Podgorici.Kuridza los u napadu,ali fantastican u odbrani.Lorenzo i Baron ulaze u veliku formu.
O ovom Punteru cujem razlicite ocjene(od MVP do loseg sutera za 3),bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se snaci sad.
Zvezda itekako ima sanse za PO,a ako bi generalno ocjenjivao sve timove,po meni je Real prvi favorit za osvajanje ove sezone.
Pa od prvih 7 strijelaca finala SP cak petorica su iz Reala.
O ovom Punteru cujem razlicite ocjene(od MVP do loseg sutera za 3),bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se snaci sad.
Zvezda itekako ima sanse za PO,a ako bi generalno ocjenjivao sve timove,po meni je Real prvi favorit za osvajanje ove sezone.
Pa od prvih 7 strijelaca finala SP cak petorica su iz Reala.
Ima Zvezda sansi ali nece uci u PO tj TOP 8, ne ocekujem da Fener, Oimpijakos, Valensija ovako zavrse sezonu, dicice se Fener, cak mislim da ce se i plasirati u Top 8. Zvezda je najslabija na kecu, kad Lorenco ode na klupu obicno protivnik pravi razliku dok je celavi isprdak na terenu.
Inace, Zvezda na pola sezone vec ima 7 poebeda, za pola sezone su skupili vise pobeda nego Buducnost za celu sezonu prosle sezone, od toga 3 pobede u gostima.
Inace, Zvezda na pola sezone vec ima 7 poebeda, za pola sezone su skupili vise pobeda nego Buducnost za celu sezonu prosle sezone, od toga 3 pobede u gostima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da je Fener sinoc prokockao Top 8
Vodili su cijelo vrijeme, prosuli prednost, pa na 0.4 sekunde do kraja stigli izjednaciti, a onda u produzetku sami sebe pobijedili. Ako se domognu play offa, svaka im cast, mada mislim da su nakon sinocnjeg poraza i psihicki potonuli...

Vodili su cijelo vrijeme, prosuli prednost, pa na 0.4 sekunde do kraja stigli izjednaciti, a onda u produzetku sami sebe pobijedili. Ako se domognu play offa, svaka im cast, mada mislim da su nakon sinocnjeg poraza i psihicki potonuli...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zvezda svakako nije favorit za top 8, ali bi sama borba za top 8 do samog kraja bila sasvim zadovoljavajuca, bez obzira na to izbori li se plasman ili ne.MM10 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 14:14Ima Zvezda sansi ali nece uci u PO tj TOP 8, ne ocekujem da Fener, Oimpijakos, Valensija ovako zavrse sezonu, dicice se Fener, cak mislim da ce se i plasirati u Top 8. Zvezda je najslabija na kecu, kad Lorenco ode na klupu obicno protivnik pravi razliku dok je celavi isprdak na terenu.
A inace, sumnjam da ce Filip imati znacajniju minutazu nakon dolaska Puntera. Ocekujem da ovaj preuzme ulogu rezervnog pleja, iako po pisanjima nije neki organizator igre, nego scorer.
Ne mogu da vjerujem da ima još onih koji misle da će Fener ove sezone biti ekipa koja će se za nešto pitati kada je u pitanju Final 8 a kamo li F4. Kada su trebali uraditi sve kako bi zadržali Udoha i Vonamejkera oni su finansijski poklekli i sada su osuđeni da na tim pozicijama igraju krampe tipa Westrman, Lovernj, Ahmet i dr.
Ispade da je nakon onog sudijskog previda protiv Panate, Fenerbahce oštećen i protiv Valencije. Tako barem kažu iz Eurolige.
Valjda nećemo više čitati po komentarima na srpskim portalima kako su turci privatizovali kako ligu tako i sudije.
Valjda nećemo više čitati po komentarima na srpskim portalima kako su turci privatizovali kako ligu tako i sudije.
-
- Kontakt:
Ubi Zvezda , rutinski nekako...
Na šta je spala košarka, ljudi napunili halu da vrijeđaju Mila , veze oni nemaju sa kim je Zvezda igrala...
Na šta je spala košarka, ljudi napunili halu da vrijeđaju Mila , veze oni nemaju sa kim je Zvezda igrala...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Kako volim gledati bruku ovih nazor timova kao sto su Bayern i Zenit.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Zvezda u poslednjih 8 meceva u EL ima 6 pobjeda. A prosle cijele sezone u EL,Buducnost je imala takodje 6 pobjeda.

Fenerbahce has reached an agreement in principle with James Nunnally until the end of season and it's expected to be official during the day,
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
vučićevi navijačibombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2020, 20:56Ubi Zvezda , rutinski nekako...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.