Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Ahmed45
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Ahmed45 » 02 jan 2020, 17:06

no rules je napisao/la:
02 jan 2020, 16:54
terra je napisao/la:
02 jan 2020, 16:40

Nije on bio zapostavljen vec nema kvalitet jednog Hrstica koji danas igra ligu prvaka
Može on igrati šta hoće , neću reći da je Dino bolji igrač ,ali što se tiče šuta Dino je trenutno bolji od Hrstića ;)
Pa normalno da ima bolji sut kad sto se tice napada Dino ima jedino sut.Kakav bi Dino bio igrac da Hrstic koji je prosjecan igrac ima bolji i sut od njeg.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 jan 2020, 18:18

Fagus501 je napisao/la:
02 jan 2020, 10:21
Kakav crni Halil momak niti bi igro za nas,a mislim i kvalitetom ništa specijalno.Kao omladinac otisa u PSV igro u trećoj ligi francuske za B tim,veoma velika očekivanja od njega ali!!! Mnogi igrači u Hrvatskoj na njegovoj poziciji su već sada bolji od njega Šarac,Vistorop,Hrstic Itd svi su njega stigli mnogo se vise očekivalo od njega.U Nexeu igra odbranu većinom u napadu ne spor i krut daleko od onog igrača sto se očekivalo od njega sa 18 19 godina.
Druze, po tvom pisanju Halil ispunjava apsolutno sve uslove da zaigra za nas ... vec mu se radujem ... :opaopa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 02 jan 2020, 19:34

DaVinci je napisao/la:
02 jan 2020, 18:18
Fagus501 je napisao/la:
Kakav crni Halil momak niti bi igro za nas,a mislim i kvalitetom ništa specijalno.Kao omladinac otisa u PSV igro u trećoj ligi francuske za B tim,veoma velika očekivanja od njega ali!!! Mnogi igrači u Hrvatskoj na njegovoj poziciji su već sada bolji od njega Šarac,Vistorop,Hrstic Itd svi su njega stigli mnogo se vise očekivalo od njega.U Nexeu igra odbranu većinom u napadu ne spor i krut daleko od onog igrača sto se očekivalo od njega sa 18 19 godina.
Druze, po tvom pisanju Halil ispunjava apsolutno sve uslove da zaigra za nas ... vec mu se radujem ... :opaopa:
Druže moj apsolutno nama tako samo odpadi hrvatski dolaze Herceg,Nuic,Vegar Itd ne mislim opet dace taj Halil igrati za nas mislim da je rođen u Rijeci tako da on nema ništa naše hrvaska mu je sve.Drugo moje mišljenje možda i griješim dečko je samo puno napuhan a taki obično se izgube ispadnu uvjek neki ljevi momci bolji igrači.Vec je treći ljevi bek iza Sarca i Vistoropa,a hrvaska uvjek pravi dobre mlađe igrače uz to momak ima ružno ime u Hrvatskoj Halil vec je meta fasista u Hrvatskoj licno sam vidio kako mu psuju tursku majku.Momku želim sve najbolje u karijeri

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 02 jan 2020, 19:55

Fagus501 je napisao/la:
02 jan 2020, 19:34
DaVinci je napisao/la:
02 jan 2020, 18:18
Fagus501 je napisao/la:
Druže moj apsolutno nama tako samo odpadi hrvatski dolaze Herceg,Nuic,Vegar Itd ne mislim opet dace taj Halil igrati za nas mislim da je rođen u Rijeci tako da on nema ništa naše hrvaska mu je sve.Drugo moje mišljenje možda i griješim dečko je samo puno napuhan a taki obično se izgube ispadnu uvjek neki ljevi momci bolji igrači.Vec je treći ljevi bek iza Sarca i Vistoropa,a hrvaska uvjek pravi dobre mlađe igrače uz to momak ima ružno ime u Hrvatskoj Halil vec je meta fasista u Hrvatskoj licno sam vidio kako mu psuju tursku majku.Momku želim sve najbolje u karijeri
Gdje su mu psovali "tursku majku"?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 02 jan 2020, 20:34

Vistorop je srednji vanjski, on nije lijevi bek.

Jaganjac je malo stagnirao sto se tice brojeva golova u nasicama, mozda mu je prelazak u Nexe bio greska a mozda i nije, u Metalurgu je imao sve ovlasti i samo je trpao po golu. To nekad zna biti kontraproduktivno, najbolji primjer je Mandalinic, koji je uvijek imao top u ruci ali nista drugo ga treneri nisu naucili. Sad je u berlinskim Lisicama i udje u igru samo da sutira dva tri puta po golu. On drugo i ne zna.

Sarac je raznovrsniji igrac, jos bi bolji bio da nije prebolio mononukleozu, jako opasna bolest koja ga je zamalo kostala karijere. Cijenim da mu je transfer u Celje pun pogodak za karijeru, oni mu vjeruju i on im vraca igrama. Najbolji je igrac kluba i vjerovatno buduca zvijezda svjetskog rukometa.

Hrstic je jak igrac u odbrani, napadacki ne toliko, meni licno nista posebno. Hamidovica sam par puta gledao, ima dobre predispozicije.

BiH reprezentacija se nece usreciti skupljanjem igraca okolo, treba praviti svoje igrace, forsirati omladinske vrste ali slabo to ide ovi jedva imaju para za A selekciju.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 jan 2020, 21:07

Kako neko moze tvrdit da jaganjac nema veze s nama a starci su mu iz donjeg vakufa....ja iskreno mislim da on pored hamidovica i klisa u nasoj repci u buucnosti nema sta trazit ali eto...nijedan otpadak od hrvatske realno nebi trebao biti u nasoj repci ni vegar ni nuic ni herceg jer imamo bolje igrace od njih...jedino peric je ok. Kad suman objavljuje konacni spisak?

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 02 jan 2020, 21:13

gruezi je napisao/la:
02 jan 2020, 21:07
Kako neko moze tvrdit da jaganjac nema veze s nama a starci su mu iz donjeg vakufa....ja iskreno mislim da on pored hamidovica i klisa u nasoj repci u buucnosti nema sta trazit ali eto...nijedan otpadak od hrvatske realno nebi trebao biti u nasoj repci ni vegar ni nuic ni herceg jer imamo bolje igrace od njih...jedino peric je ok. Kad suman objavljuje konacni spisak?
Hamidovic,Klis,Loncar :bih:
"hrvat" Halil nam i ne treba :bih:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 02 jan 2020, 23:25

Rukometni Zmajevi će sutra od 18 sati igrati protiv Katara, a dan kasnije u terminu od 16:50 će odmjeriti snage sa Hrvatskom
:bih: :bih:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 jan 2020, 11:25

Prve dvije selekcije prolaze grupu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 jan 2020, 11:40

kupus army je napisao/la:
03 jan 2020, 11:25
Prve dvije selekcije prolaze grupu?
Prve 2,da

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 jan 2020, 12:27

Sta ocekujete od odbrane? Koje varijante ce biti u opticaju i sa kojim igracima?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2020, 13:20

samoposmatram je napisao/la:
03 jan 2020, 12:27
Sta ocekujete od odbrane? Koje varijante ce biti u opticaju i sa kojim igracima?
Ma šta možeš očekivati, standardno naših 6-0 i eventualno 5-1 sa Ovčinom ispred.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 jan 2020, 14:15

ima li prenos veceras ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2020, 14:46

delinjo je napisao/la:
03 jan 2020, 14:15
ima li prenos veceras ?
Nema.

Eventualno ako negdje bude neki stream, mada ne vjerujem, na RTL-u prenose samo utakmice Hrvatske sa ovog turnira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jan 2020, 15:20

Raonffa je napisao/la:
03 jan 2020, 13:20
Ma šta možeš očekivati, standardno naših 6-0 i eventualno 5-1 sa Ovčinom ispred.
Protiv Norveske igrati 5-1 maximalno ih probati usporiti nedati im da trce, protiv Francuza 6-0 i uzdati se u dobru partiju Burica sve u svemu moramo poginuti u odbrani utakmice svesti na sto manji broj golova da bi se necemu mogli nadati tuci u odbrani u napadu sto duze napade igrati itd.
Sad su tu Vranjes i Terzic nije ni toliko nerealno da odigramo extra odbranu Markovic je odbranu bio doveo do savrsenstva Bilal je unistio i onaj jedini segmenat koji je funkcionisao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 jan 2020, 15:23

Raonffa je napisao/la:
Mogao si jos koju recenicu.

U 6-0 za ocekivati?

----------- Vegar --Vranjes --- Terzic -- Panic
Ovcina -------------------------------------------- Predragovic

----------------------------- Buric -------------------------------

Za ocekivati 60/40 vrijeme da dijele Vranjes i Senjamin. Za odmaranje Terzica u odbrani ce mozda biti Mandic. Mozda Toromanovic ce isto biti tu da pomaze u odbrani odmaranjem Panica. Nevidim da ce Grahovac puno ako ikako ulaziti protiv norvezana i francuza.

Napad bekovska linija

Prce -------- Karacic -------- Panic

Vegar/Hamidovic --- Peric --- Malinovic

Ovcina ce sigurno vecinu vremena provesti na ljevom krilu. Nuic za odmaranje. Predragovic i Haseljic bi mogli provesti isto vremena na desnom krilu.

Jeli ko pratio ove prve pripreme imali ko da odskace u formi?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 jan 2020, 15:40

legenda reala je napisao/la:
03 jan 2020, 15:20
Raonffa je napisao/la:
Protiv Norveske igrati 5-1 maximalno ih probati usporiti nedati im da trce, protiv Francuza 6-0 i uzdati se u dobru partiju Burica sve u svemu moramo poginuti u odbrani utakmice svesti na sto manji broj golova da bi se necemu mogli nadati tuci u odbrani u napadu sto duze napade igrati itd.
Sad su tu Vranjes i Terzic nije ni toliko nerealno da odigramo extra odbranu Markovic je odbranu bio doveo do savrsenstva Bilal je unistio i onaj jedini segmenat koji je funkcionisao
Prvi dio zvuci kao dobar recept. Realno protiv norvezana nemamo sta izgubiti. Daleko su najjaci tim u grupi. Ne samo radi domaceg terena, nego i zbog rezultata sa proslog SP. Francuzi traze jos ekipu za sami vrh, ma da su i ovakvi u top tri.

U vezi Markoviceve odbrane i Sumanove sam suprotnog misljenja.

Markoviceva odbrana se kvalifikovala za play off za SP sa 155 primljena gola. Sumanova sa 153 primljena gola se kvalifikovala za EP.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2020, 15:44

03 jan 2020, 15:23
Raonffa je napisao/la:
Mogao si jos koju recenicu.

U 6-0 za ocekivati?

----------- Vegar --Vranjes --- Terzic -- Panic
Ovcina -------------------------------------------- Predragovic

----------------------------- Buric -------------------------------

Za ocekivati 60/40 vrijeme da dijele Vranjes i Senjamin. Za odmaranje Terzica u odbrani ce mozda biti Mandic. Mozda Toromanovic ce isto biti tu da pomaze u odbrani odmaranjem Panica. Nevidim da ce Grahovac puno ako ikako ulaziti protiv norvezana i francuza.

Napad bekovska linija

Prce -------- Karacic -------- Panic

Vegar/Hamidovic --- Peric --- Malinovic

Ovcina ce sigurno vecinu vremena provesti na ljevom krilu. Nuic za odmaranje. Predragovic i Haseljic bi mogli provesti isto vremena na desnom krilu.

Jeli ko pratio ove prve pripreme imali ko da odskace u formi?
Ne očekujem Vegara u nekoj većoj ulozi, prije mislim da će tu igrati Mandić. Perića bih volio kao prvu opciju na srednjem beku, ali teško. Ovo ostalo se manje više sve zna i sve je očekivano.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2020, 15:46

legenda reala je napisao/la:
03 jan 2020, 15:20
Raonffa je napisao/la:
Ma protiv Norveške nemamo nikakve šanse, kako god da se mi postavimo ljudi će nas rutinski uzeti. Što se Francuza tiče, protiv njih i postoji neki mali postotak šansi da uz kvalitetnu odbranu odigramo neku egal utakmicu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 jan 2020, 16:25

Raonffa je napisao/la:
03 jan 2020, 14:46
delinjo je napisao/la:
03 jan 2020, 14:15
ima li prenos veceras ?
Nema.

Eventualno ako negdje bude neki stream, mada ne vjerujem, na RTL-u prenose samo utakmice Hrvatske sa ovog turnira.
e jbg....ako nadjes sta salji :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.