FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vezni red nam ionako nije neki i sad oko artura se zakomplikovalo kao i oko vidala, alena otiso, ne mogu vjerovati da ne pokusavaju eriksena dovesti a mogu za manje od 30 miliona
Jest da mu je karijera u zastoju, al brate dragi 27 godina, ima neku klasu, da bude zamjena isplati se dovesti, a ima frajer znanje i mozda bi bas kod nas procvjeto, ionako kod nas uspije od koga se najmanje nadas, a od koga ocekujes nesto propadne ko kauc
Jest da mu je karijera u zastoju, al brate dragi 27 godina, ima neku klasu, da bude zamjena isplati se dovesti, a ima frajer znanje i mozda bi bas kod nas procvjeto, ionako kod nas uspije od koga se najmanje nadas, a od koga ocekujes nesto propadne ko kauc
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kad se moglo davati po 40 miliona za levate poput Paulinha, Gomesa i slicnih ojebina Eriksen za 30 miliona je premija.Ako se uklopi super, ako ne uklopi **** ga, 30 miliona je danas nista.
A kolika je plata Eriksenu, sa porezom? Ispod 30 miliona ne sigurno, a moguce i puno vise.
Znaci, za dvije godine dati 100 miliona za igraca koji se apsulutno ne uklapa u ono sto ti treba? Da, rizik nikakav
Zanimljivo razmisljanje velikih nogometnih znalaca
Znaci, za dvije godine dati 100 miliona za igraca koji se apsulutno ne uklapa u ono sto ti treba? Da, rizik nikakav

Zanimljivo razmisljanje velikih nogometnih znalaca

Coutinjo i slicni su propadali zato sto mogu igrati otprilike tamo gdje igra mesi, eriksen je ipak malo povuceniji, neka losija verzija inieste i imo bi mjesta vjerovatno u prvom timu, a ko rezerva da ne govorimo, to je ajaxova skola veznjaka koji se uklapaju, bolji sigurno od vecine veznjaka koje imamo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa i za Coutinha ste isto govorili da je tip igrača ko Iniesta 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
100 miliona u dvije godine Barceloni je pickin dim tako da dobro dosao Eriksen 

Mocart
Eriksen
Willian
Cavani
Mertens
Matić
Meunier
Iličić
Vertonghen
Pedro
Pobrojali smo 10 atraktivnih imena koja od danas mogu da potpišu ugovor za naredno leto i odu bez obeštećenja. Ali ima tu još zanimljivih imena. Ugovori ističu i vetaranu Tijagu Silvi u Parizu, Hoseu Kaljehonu u Napoliju, Mariju Geceu u Borusiji Dortmund, Blezu Matuidiju u Juventusu, Lajvinu Kurzavi u Pari Sen Žermenu, Davidu Silvi u Mančester Sitiju, Everu Banegi u Sevilji, Naču Fernandezu u Real Madridu, Đakomu Bonaventuri u Milanu, Artjomu Dzjubi i Banetu Ivanoviću u Zenitu, Rajanu Frejzeru u Bornmutu, Aleksandru Kolarovu u Romi, Fernandinju u Mančester Sitiju, Ezekijelu Garaju u Valensiji... Ima tu i nekih mladih igrača koji ne žele da produže ugovore u svojim klubovima i atraktivne su mete. Posebno interesanatan je 17-godišnji Adil Aušiš u Pari Sen Žermenu, kao i Tait Čong u Mančester Junajtedu i Gaston Pereiro u PSV Ajndhovenu...
Eriksen
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakav Eriksen,lijen igrac i veliki potrosac lopti.
Pokusaj Coutinha koji nije uspio,dovoditi low verziju je bacanje para makar free dosao.
Arthuru treba yebati majku,decko moze biti sve , nastavi li ovako bit ce pokusaj.
Pokusaj Coutinha koji nije uspio,dovoditi low verziju je bacanje para makar free dosao.
Arthuru treba yebati majku,decko moze biti sve , nastavi li ovako bit ce pokusaj.
Rabiot je mogao u vakat, ali zato Eriksen ne moze. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Olmo idealan.
Prema naprijed fantazija,strasan prvi korak i jako odgovoran prema nazad.Bit ce veliki upgrade.30-ak miliona dajes za igraca koji poznaje klub uz to je ostvario enorman napredak i doveo svoju igru na nivo koji treba Barci.
Prema naprijed fantazija,strasan prvi korak i jako odgovoran prema nazad.Bit ce veliki upgrade.30-ak miliona dajes za igraca koji poznaje klub uz to je ostvario enorman napredak i doveo svoju igru na nivo koji treba Barci.
Iz Dinama se zahvalili i rekli da će uzeti samo 40 miliona.
Meni Olmo još uvijek nije nivo za Barcu. Za njega bi najbolje bilo neki tim tipa Dortmunda, Monaca, Ajaxa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Olmo ce propasti kod ublehe.
Citam kontaju prodat crnju za 100M eura, hahaha pa to ne bi platio ni United.
PS: Mirisemo jednu finu posudbu za NEobaveznim otkupom na kraju, gdje ce ga onda seljakati po ostalim klubovima, sve dzabane, cisto da se ne kvari tradicija hihi
PS: Mirisemo jednu finu posudbu za NEobaveznim otkupom na kraju, gdje ce ga onda seljakati po ostalim klubovima, sve dzabane, cisto da se ne kvari tradicija hihi
27.10.2020
Dobar je olmo, al opet problem sto je preofanzivan veznjak kao coutinjo i nema tu kod nas mjesta
Eriksen nije toliko ofanzivan i mogao bi igrati ono sto igraju artur raketa ili vidala,i te nam bas fali veznjak njegovog tipa koji moze povuci dobro prema naprijed
Menier isto po meni dobra opcija a jeftina, ofanzivno veoma dobar, defanzivno losiji, taman da se sa semedom salta na desnom beku
Opet kazem nisu to idealna rjesenja, al s obzirom da im isticu ugovori i kakav je nas roster, eriksen i menier bi bili dobri potezi
Eriksen nije toliko ofanzivan i mogao bi igrati ono sto igraju artur raketa ili vidala,i te nam bas fali veznjak njegovog tipa koji moze povuci dobro prema naprijed
Menier isto po meni dobra opcija a jeftina, ofanzivno veoma dobar, defanzivno losiji, taman da se sa semedom salta na desnom beku
Opet kazem nisu to idealna rjesenja, al s obzirom da im isticu ugovori i kakav je nas roster, eriksen i menier bi bili dobri potezi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pustiti ga u BVB i onda 2021 godine moliti da ga puste za 120miliona.Bio bi to vrhunski potez uprave.
Sad ga ubaci u tim , ne vidim razlog da ne igra u prvih 11.
Ono sto on ima u igri , nema ni jedan vezni igrac Barcelona a to je okomitost i mogucnost da se napravi visak brzinom.
Kako Eriksen da igra ono sto igra Vidal Bgt ?
Poziciju ofanzivnijeg CM da igra i to je to, i u ajaxu i totenhamu koliko sam upratio igrao je to, ispred ima tri napadaca, on je povuceniji, organizuje igru, ubacje se iz drugog plana, ono sto i nama treba i sto sad radi vidal, a nije za toga, eriksen je plemenitiji veznjak, donedavno je bio top clasa i cesto ga, se povezivalo s barcom, cak jos dok je i u ajaxu igrao, veznjak odskolovan u sistemu igre kakav bi se kod nas trebo preferirati, vrlo brzo moze vratiti formu, nije star s 27 godina, ne znam sta hocete i filozofirate,
Eriksen, de jong i buskec iza, eto veznog reda pristojnog, ko to ima bolji od njeg a da nije 5 puta skuplji, cista bi glupost bila i ne pokusati ga dovesti, i da nista posebno ne odigra za godinu dvije ga mozes za duple pare prodati
Al kakve budale vode klub i kakav je trener, nista me ne bi iznenadilo, i da dovedu umjesto eriksenaza 20 30 miliona nekog duplo slabijeg za 100 miliona, ne bi me iznenadilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.