Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jel te stid
- legenda reala
- Kontakt:
cinjenice, ja mu dajem fore tri kola

jer si dodavo sebi golove i onda se falio kako si najbolji igrac i sl, poklopi se varalico
no
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda autizma strikes again
lijepi strah kod gorazdanskog prevrtanera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije dodavao golove, nemate čvrste dokaze. A uostalom oni navodni skrin šotovi nisu uticali na konačni rezultat 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Sjajna ideja, svaka mu čast.Krofna je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:38https://www.haber.ba/vijesti/crna-hroni ... VOYo2xv6Rk
Ko zna zna![]()
Ovako su i Juventusu smjestili, znači smiješi se slična sudbina
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako i djevojke iz Tesnja, varaju pa se kasnije pokriju.
bar nisu iz kladnja **** im bogatuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:47Ovako i djevojke iz Tesnja, varaju pa se kasnije pokriju.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:47Ovako i djevojke iz Tesnja, varaju pa se kasnije pokriju.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
strah me varalice istina
jbavo ligu i savez i sve boli ga k nece nikad igrati vise i sad doso moli da igra, obraz đontuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:47Ovako i djevojke iz Tesnja, varaju pa se kasnije pokriju.
pa nisam ni reko da je namjesto utakmice, levat je sebi dodavo golove da bude najbolji strijelac zamisli bolesti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
izlijeciva bolest, za razliku od autizma
- ASD
- Kontakt:
Tvoj brat Sarmel se svojvremeno raspitivao za Džumu.Wes je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:48bar nisu iz kladnja **** im bogatuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 17:47Ovako i djevojke iz Tesnja, varaju pa se kasnije pokriju.
- legenda reala
- Kontakt:
sto mjesas pojmove, ja jedini nisam bio za kaznjavanje i uzimanje trofeja vam kad su svi bili za to i sad ti pricas o nekoj ljutnji zbog poraza u superkupu koji znamo na kakvu srecu ste uzeli al eto nama se sve vratilo ove sezone za te nesretne poraze od vas prosle godine
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, Quartararo i 1 gost.