Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

al...
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la al... » 01 jan 2020, 22:34

Ovo mi dođe ko neki “bad pass competition”. Takmiče se ko će uraditi gori ili gluplji potez. Fred i Maguirre za sada u mrtvoj trci za naj idiota večeri.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 01 jan 2020, 22:45

Nije bgm ni Shaw daleko

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 jan 2020, 22:50

Bisaka u napadu užasan, Darmijan je gore za njega Arnold lično

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 jan 2020, 22:51

Fredov slobodnjak :rol:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 jan 2020, 22:52

Kakva majstorija Freda ... ne znam crveni li se taj lik u toku ili nakon utakmice

Užas. Nije da nismo navikli. Nema ovdje dobrog tima ni za 5 idealnih prelaznih rokova.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 jan 2020, 23:03

Hahah zamisli koliko ovaj otpad od brazilca ima utakmica u prvoj postavi

Kazu počeo pokazivati za sta je doveden,nema ovde ekipe u kluba sa ovim trenerom i upravom prije svega

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jan 2020, 23:10

Shaw i AWB nisu dobri ofanzivno i odmah gubiš jedno oružje u napadu. Valjda su ofanzivni bekovi jedni od ključnih faktora modernog fudbala. Drugo, najofanzivniji vezni u 2019. ima 0 golova i asistencija tako da i tu otpada neka potencijalna opasnost po protivnika. Nema zbog povreda već dugo najboljeg kreatora ekipe, Pogbe, a agent mu stalno sere o potencijalnom odlasku. Trebaju ovoj ekipi bar 2 nova vezna. A za štopere ne znam šta da kažem, skroz su mi nedefenisani. Nedefisani u smislu da ne znam jel' problem da nemaju kvalitet za United ili je problem da se jednostavno Victor i Harry ne mogu uvezati. Još na to dodaš trenera koji je da ne upotrijebim neku grublju riječ blago rečeno diskutabilan.

Ima puno problema u ekipi, a ono što treba da zabrine je to što su problemi još veći u strukturama kluba tj. u onim koji su glavni krivci za rezultatski krah Uniteda u post-Fergi eri.

Zekicbusioc
Kontakt:

Post Postao/la Zekicbusioc » 01 jan 2020, 23:14

Ekipi treba jedan dobar ACM igrač i novi špic ,o obrani da ne pricam

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 01 jan 2020, 23:19

Ekipi treba prije svega strucan trener,sportski direktor . Drugo je otjerati skart i ove poluigrace tipa Shaw,Fred,Matic,Lingard itd. A trebat ce bar tri roka sa ovim prvim sto sam nabrojao i ako ubodemo s njima.
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 jan 2020, 23:26

Ako se sa Bisakom ne bude radilo u fazi napada mi nista nemamo od toga što je on defanzivno zvijer, kad pridje sesnestercu pogubi se

Sve velike ekipe u modernom fudbalu traže bekove koji su tako reći više krila da sw ima dimenzija više u napadu a kod nas se samo gleda defanziva, možda imamo najlošije ofanzivno bekove u ligi i dalje

Ma sve je ovo katastrofa ne znam kako imaju obraza uzeti platu al neka da hoće skroz svuci klub nek jbu mater

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 01 jan 2020, 23:36

Poraz Olea bez ikakve dileme

Ostaviti na klupi Pereiru i Wiliamsa nakon sto su odigrali veoma dobru utakmicu u subotu protiv Burnleya da bi igrala 2 cirkuzanta Lingard i Shaw :crazy: prvi ne zna za gol i asist. milion g. i cisto ubacen u postavu veceras jer je eto nekad odigrao par utakmica dobro na Emiratima :crazy: u najmanju ruku smijesna odluka Olea

Ovaj drugi tako beskoristan na terenu da boli gledati kad ima loptu u nogama a jos je bolnije kad vidis fizicki izgled kao da je lik na zalasku karijere

Matic----Fred
------Lingard
Kad vidis ovo nemas sta ocekivati nego poraz

Van Persie: "I do believe the reason why United were so flat is because the midfielders were not giving those final balls. Nobody was giving those balls. Rashford, I had him down for 15 great runs. Martial similar. He didn’t recieve one. Why? Partly quality.”

Ferdinand: "Robin was top scorer in the league. Sir Alex Ferguson got us into a meeting room. He said 'I’ve got a player here who’s making runs'. He hammered Carrick, Scholsey, me, other players. 'He’s going to win you the league if you pass him the ball like this’.”

Van Persie on Sir Alex: "He literally said to Scholsey, Carrick, Shinji and Wayne, ‘If you cannot find him, you will not play’.”

Upravo ovo nikakve koristi ako i imas kvalitet u vrhu napada kad je iza njih truhlo i manjak kvalitete
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 01 jan 2020, 23:45

U zadnjih 12 mjeseci izgubis Fellainija i Herreru a Pogba prakticno od pocetka sezone povrijeđen i jos nece biti dostupan min 5 do 6 sedmica McT isto tako ali uprava je mirna i ne treba novi igrac u sredini sve ok nije problem imamo 3 igraca(Fred Matic Pereira) za te 3 pozicije :facepalm: izdrzat ce momci
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jan 2020, 23:47

Ma Ole je loš trener. Evo Arteta od prve utakmice porepoznatljiv stil igre. I ja sam se zavaravao sa Emerijem isto tako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 01 jan 2020, 23:49

Polako Brokula svi imaju prepoznatljiv stil igre tamo do 8 utakmica dok traje hajp među igracima

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 jan 2020, 23:55

Brokula je napisao/la:
01 jan 2020, 23:47
Ma Ole je loš trener. Evo Arteta od prve utakmice porepoznatljiv stil igre. I ja sam se zavaravao sa Emerijem isto tako
Emeri je za ovog doktor nauka, pa evo da život stavim lik je Lingarda gurnuo samo sto jr po društvenim mrežama pročitao da je ovaj protiv Arsenala uvijek dobar, pa se nadao cirkuskoj ludi neki odbitak da će utjerati i on ispade trener

Williams gine u oba smjera on stavi debeloguzu tetku shawa da ga Pepe provaljuju, pa više volim gledat malog pa nek ga pravi budalom rekao bi mlad neiskusan ne ovaj vječiti engleski talenat Shaw

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jan 2020, 23:57

Zonked je napisao/la:
01 jan 2020, 23:45
U zadnjih 12 mjeseci izgubis Fellainija i Herreru a Pogba prakticno od pocetka sezone povrijeđen i jos nece biti dostupan min 5 do 6 sedmica McT isto tako ali uprava je mirna i ne treba novi igrac u sredini sve ok nije problem imamo 3 igraca(Fred Matic Pereira) za te 3 pozicije :facepalm: izdrzat ce momci
Još na to dodaš da se u proteklih godinu - godinu i po, neki genijalac u klubu sjetio da produži ugovore Jonesu na 4 godine, te Roju, Youngu i Mati.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 jan 2020, 00:01

Zonked je napisao/la:
01 jan 2020, 23:49
Polako Brokula svi imaju prepoznatljiv stil igre tamo do 8 utakmica dok traje hajp među igracima
Nemam ja tu šta polako druže. Ne pričam ja od rezultatima, Artetini rezultati su remi, poraz, i pobjeda. Pričam o statistici, formaciji, milion faktora koji su osnova za rezultate.

Recimo kad ste vi imali nevjerovatan niz pod Oleom na početku njegovog mandata, statistiku ste uveliko šišali. Davali mnogo više nego što ste trebali, primalo mnogo manje nego što ste trebali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 02 jan 2020, 00:14

Javi mi se za 30tak dana

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 jan 2020, 00:16

Pa ja i dalje ne pričam o pobjedi kao što ti misliš, nego o igri i konceptu na terenu.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 02 jan 2020, 00:22

Ma na to i ja mislim i vidjet ces kako taj koncept blijedi polako

Ole: "Transfers? You can see the squad, sometimes you think one or two additions will do nicely. It depends if what we think is right for us will be available.”

U prevodu volio bih pojacanja i ocito su nam potrebna ali moram cekati hoce li mi se uprava smilovati

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.