Bosco je napisao/la:Pijan sam isto zec, ne znam no ko sa, no gdke sam.volim vas sve,
Nemoj nam **** bosco

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosco je napisao/la:Pijan sam isto zec, ne znam no ko sa, no gdke sam.volim vas sve,
LažeBosco je napisao/la:Pijan sam isto zec, ne znam no ko sa, no gdke sam.volim vas sve,
Druze propo si ko komunizamBosco je napisao/la:Hahahahaha, zaljubljen sam u bivšu, joj Arsenalu štp mi obo radiš.
Ne vrijeđaj mi komunizamSamo F.K.S !! je napisao/la:Druze propo si ko komunizamBosco je napisao/la:Hahahahaha, zaljubljen sam u bivšu, joj Arsenalu štp mi obo radiš.
Lahku noć!Samo F.K.S !! je napisao/la:Odoh lahka vam noc
Bosco, danas si postigao gol u našem porazu u ligi.Bosco je napisao/la:Volim Arsenal, volim vas sve, nbisu bitne titule bitna je ljubav.Titto je bbog, a a vi ste moji jarani.
a nisi zvao..Bosco je napisao/la:Volim Arsenal, volim vas sve, nbisu bitne titule bitna je ljubav.Titto je bbog, a a vi ste moji jarani.
Možda je proslavljao rođendan ?Lily je napisao/la:@Bosco, nemoj tako.. Bice bolje.![]()
Cuj napio se zbog Arsenala.
Pjan govori štp trijeuan misli, minči se zala, nebitnoi sad makar sam ao gol, Lily super si mi.- joj bem ti rođendan i Arsenal pa sam se napio, bruka je izgubit od pijetlova. ali rodjendan je bio super iako je zavrsio rano, u pola 12,Lily je napisao/la:@Bosco, nemoj tako.. Bice bolje.![]()
Cuj napio se zbog Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, Slatinash_7, Zlaja83 i 56 gostiju.