Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la BIHfan » 04 nov 2010, 10:46

Raul7 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
sonick je napisao/la:Lyon je ufatio priliku da osvaja trofeje kada su oba kluba, OM i St. Ettiene bili u velikoj krizi, sad se nesto fura kao najveci klub u Francuskoj, itd, sto naravno nije, Marseille je institiucija i to je moj klub u Francuskoj. Sedam golova u gostima u lp, neznam odkad pratim fudbal da je Marseille ikome dao toliko golova, svaka im čast, Gignac baš pokazuje da je pojačanje pun pogodak, kao i Remy, dok Lucho pokazuje kako se nastupa za svoj klub, za grb i navijače.

Lucho dominira :mrgreen:
Pa ne borimo se mi samo sa tim poluklubovima. Tad je nam parirao jedan Monako koji je i igrao finale Lige Prvaka. Plus tad su za njih igrali Henry, Trezegeut. A Marsonje ce i dalje kupiti nas otpad a najsvjeziji primjeri su Ben Arfa i Remy.
Ovaj drugi se pokazao kao odlicno pojacanje, 3 boda zaostajemo iza prvog na tabeli dok se mali lyon bori za opstanak. DZaba vam pjanke, gourcuff, lisandro kada se niko od njih ne bori srcem za klub. Pogledaj samo Gignaca, Lucha ili Taiwa i sve ce ti biti jasno. Nema predaje do kraja. ALLEZ L'OM!
Na obali bi trebali dici spomenik Puelu jer zahvaljujuci njemu i njegovim divnim taktikama Lyon se nalazi u krizi. Ali i takav los Lyon je superioran nad Marsonjama, koji se i jedino mogu izivljavat na ekipama tipa Zilina.

Lyon najdominatniji Francuski klub danasnjice!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 04 nov 2010, 10:50

Ok ako ste najdominantniji zasto ste onda tako losi u ligi? Zbog Puela? Jbg i to je razlog, Marseille je lose krenuo u sezonu, svi su poceli pljuvati kako su fulili sa transferima ali polako stvari dolaze na svoje mjesto. Lyon je smijesan klub, presmijesan, ako izborite opstanak ove sezone budite sretni, a na kraju cete gledati Marseille na vrhu kako opet hara ligom.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 nov 2010, 10:55

Raul7 je napisao/la:Ok ako ste najdominantniji zasto ste onda tako losi u ligi? Zbog Puela? Jbg i to je razlog, Marseille je lose krenuo u sezonu, svi su poceli pljuvati kako su fulili sa transferima ali polako stvari dolaze na svoje mjesto. Lyon je smijesan klub, presmijesan, ako izborite opstanak ove sezone budite sretni, a na kraju cete gledati Marseille na vrhu kako opet hara ligom.
Imate veoma lagan raspored i zato ste pobjedili inferiorne ekipe poput Aarlesa i Bresta koje su vas dovele do sredine tabele. Sad kad dodju malo jace ekipe skojima je Lyon igrao u toku sezone lagano cemo zamjeniti mjesto sa Marsonjama. Inace uskoro dolazi mec sa Spartakom Moskve koji ce poniziti jadnu ekipu Marsonja i poslati ih tamo gdje im je mjesto u Evropa Ligu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2010, 11:01

Pa taj Lyon nije pobijedio tu smiješnu ekipu Arlesa, tako da...Lyon nema igru, i čisto sumnjam da će istu imati dokle god ga vodi Puel. To je klupski Raymond Domenech(ili ako želiš, Safet Sušić), a to što ti omalovažavaš Marseille nikako ne znači da je Lyon neka druga dimenzija za njeg. Kada je prosječni Bordeaux skin'o sa trona ekipu Lyona, znalo se da je vrijeme lavova prošlo.
Da, ne znam zašto svi pokušavate kopirati @Paju. Nego, koliko ja znam treće mjesto nije sredina tablice, već sam vrh.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 05 nov 2010, 20:00

Ja smjesne diskusije :roll:
Marseille je najveci klub u francuza, dokazano, provjereno, potvrđeno. jedini francuski klub sa titulom lš, samo to govori da se radi o gigantu.

ŽorŽ.
Kontakt:

Post Postao/la ŽorŽ. » 05 nov 2010, 20:26

semcho je napisao/la:Ja smjesne diskusije :roll:
Marseille je najveci klub u francuza, dokazano, provjereno, potvrđeno. jedini francuski klub sa titulom lš, samo to govori da se radi o gigantu.
Najveći klub u Francuskoj je Saint-Etienne bez daljnjeg
Herz für Bayern

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 05 nov 2010, 23:26

Za mene je Marseille, svako ima pravo na mišljenje ;)
Jest da je Marseille ukaljao obraz zbog namjestanja i protjerivanja u drugu ligu, al sta je tu je.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 nov 2010, 23:39

semcho je napisao/la:Za mene je Marseille, svako ima pravo na mišljenje ;)
Jest da je Marseille ukaljao obraz zbog namjestanja i protjerivanja u drugu ligu, al sta je tu je.

Dosta toga su Marsonje osvojili prljavo. A kad su ih otkrili poslali su ih tamo gdje im je i bilo mjesto u drugoj ligi. Al meni ne smeta neka njih u Ligue 1, ko bi onda konkurirao Aarlesu, Lensu i Ceanu.
FK DELFIN NEUM

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 nov 2010, 12:17

Jbg zijanismo protiv PSG-a. Nisam gledao tekmu ali sam vidio golove i gresku Mandande. Jbg svima se moze desiti. Idemo dalje, sljedece kolo dobiti i nista nije izgubljeno

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 nov 2010, 00:02

gleaj raul ja ne znam stvarno sta se ti snjim prepires oni su tolko mali da pokusavaju da ovim provokacijama obrate paznju an sebe talo ti je vjeruejm u citavoj francuskoj svi oni pokusavaju da budu blizu marseilleu od novinara sportasa pa svega ostalog,
ja pratim francuski fudbal i ligu nekih 15 godina i francuske medije i vjeruj mi kad slusam ove sto govore neke nabuloze samo s esmijem ,
ja navijam za marseille od malih nogu i samo marseille i nista vise, znam sve koji je igrac gdje igro u francuskoj ligi i znam da svaki igrac francuske lige zvi samo za jednu utakmicu a to je ona na veledromu, jer to je sve ono sto vrijedi u francuskoj ligi, TO JE MARSEILLE ,VELEDROM I NASI NAVIJACI marseille je jednostavno institucija i moze da ispadne u 4 ligu ali on ce i dalje biti popularan i imati 4 puta vise navijaca u francuskoj od svih francuskih klubova zajedno,

mislim pokusavam da kazem da su mi smijesni ovi neki likovi meni licno, koji nisu ni pratili francusku ligu kad sam je ja pratio, i ovih zadnjih godina su radi lyona poceli nesto da prate i sad pametuju tu nesto,

sto se tice marseille ja sam prezadovoljan poslom deschampa, u titulu u francuskoj ligi sam siguran, a u prolzak u ligi prvaka sam siguran, a mislim i vise sam nego siguran da mozemo i u polufinale lige prvaka sa jos jednim dobrim pojacanjem

utakmica protiv psga me ne zanima jer nisu dozvolili nasim navijacima do dodu, a protiv ziline , ne znam sta da kazem mislim da je to najvbeca gostujuca pobjeda u ligi prvaka,

oni sto nas mrze mogu da n.. ....
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 nov 2010, 12:50

marseille_unique je napisao/la:gleaj raul ja ne znam stvarno sta se ti snjim prepires oni su tolko mali da pokusavaju da ovim provokacijama obrate paznju an sebe talo ti je vjeruejm u citavoj francuskoj svi oni pokusavaju da budu blizu marseilleu od novinara sportasa pa svega ostalog,
ja pratim francuski fudbal i ligu nekih 15 godina i francuske medije i vjeruj mi kad slusam ove sto govore neke nabuloze samo s esmijem ,
ja navijam za marseille od malih nogu i samo marseille i nista vise, znam sve koji je igrac gdje igro u francuskoj ligi i znam da svaki igrac francuske lige zvi samo za jednu utakmicu a to je ona na veledromu, jer to je sve ono sto vrijedi u francuskoj ligi, TO JE MARSEILLE ,VELEDROM I NASI NAVIJACI marseille je jednostavno institucija i moze da ispadne u 4 ligu ali on ce i dalje biti popularan i imati 4 puta vise navijaca u francuskoj od svih francuskih klubova zajedno,

mislim pokusavam da kazem da su mi smijesni ovi neki likovi meni licno, koji nisu ni pratili francusku ligu kad sam je ja pratio, i ovih zadnjih godina su radi lyona poceli nesto da prate i sad pametuju tu nesto,

sto se tice marseille ja sam prezadovoljan poslom deschampa, u titulu u francuskoj ligi sam siguran, a u prolzak u ligi prvaka sam siguran, a mislim i vise sam nego siguran da mozemo i u polufinale lige prvaka sa jos jednim dobrim pojacanjem

utakmica protiv psga me ne zanima jer nisu dozvolili nasim navijacima do dodu, a protiv ziline , ne znam sta da kazem mislim da je to najvbeca gostujuca pobjeda u ligi prvaka,

oni sto nas mrze mogu da n.. ....
Svaka cast na postu, ali jbg nekako ne mogu da ne odgovorim ovim simpatizerima malih klubova. Ne smije se Marseille tako pljuvati. Necu vise obracati paznju na njih.

Sto se tice lige, gledao sam utakmicu sad za vikend i dobro smo odigrali ali kad igras protiv 9 igraca u odbrani jednostavno ne mozes dati gol. Jos je pred kraj usao Brandao koji ne bi jezero pogodio da gadja 10 puta i sve je to rezultiralo remijem. Andre Ayew me odusevio, kako je samo prolazio izmedju igraca, to je cudo. Imamo utakmicu manje i to onu protiv Rennesa. Ako ih dobijemo idemo na prvo mjesto. U LP ne sumnjam u prolaz. Bitno je samo da pobijedimo Spartak sto itekako mozemo i idemo dalje

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 nov 2010, 23:53

Danas dobili Touluse, zadovoljan sam igrom, Valbuena odlican bio, GIgnac je dobar bio ali nervozan, Remy dobar ali opet najbolji Ayew. Donio nam je pobjedu na teskom gostovanju. Idemo sad proci dalje u LP

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 nov 2010, 19:22

Vodimo protiv Spartaka 1:0, Valbuena dao u 18. minuti gol. Dobro se drzimo, podjednaki smo na terenu, Spartak ima opasne kontre, Mandanda je cist gol spasio a mi smo najopasniji preko Ayew-a i Lucha. Brandao igra, tako da ocekujem jos bolju igru kad on izadje.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 23 nov 2010, 19:49

Cestitke na prolaz u Knock out stage/playoffs ;) Zdrijeb za 1/16 finale je u dezember
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 nov 2010, 19:56

D1n0 je napisao/la:Cestitke na prolaz u Knock out stage/playoffs ;) Zdrijeb za 1/16 finale je u dezember
Dobro nije jos gotovo ali 2:0 vodimo, Remy eurogol dao, bas kao i Valbuena. Kod njih Weliton dobio crveni karton tako da moze se reci da je prolaz osiguran. ALLEZ L'OM!

Ev dok sam pisao BRANDAO 3:0 :D

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 nov 2010, 20:02

sta je sa gignac ?posto sam vidio da ga nema ni na klupi.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 nov 2010, 20:07

DAVID VILLA 7' je napisao/la:sta je sa gignac ?posto sam vidio da ga nema ni na klupi.
Prehlada, nista strasno. Mislio sam da cemo tesko bez njega ali Brandao je dao prvi gol sezone. Zbog toga Marseille osvaja LP :mrgreen:

Gotovo, prosli u 1/8 finala. Nisam nikako sumnjao da cemo uspjeti, jos od prvog kola kad smo zijanili protiv Spartaka, vidio sam da Marseille gradi igru. Deschampu svaka cast, sada ko god da dodje moze se svasta desiti, samo ne bih volio Real :mrgreen:

Mandanda #30
Kontakt:

Post Postao/la Mandanda #30 » 24 nov 2010, 01:09

Pozdrav svim navijacima OM ....
Ako mi neko moze reci planira li Marseille dovoditi neka pojačanja u januarau !
Hvala ....
#FCIM

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 24 nov 2010, 01:22

Zilina 0:7, Sparatk 0:3, koji uspjeh covjece, a kako samo los pocetak je bio, svaka cast Marseilleu, čestitke.
Big club, great history, Nottm Forest.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 nov 2010, 14:22

Mandanda #30 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima OM ....
Ako mi neko moze reci planira li Marseille dovoditi neka pojačanja u januarau !
Hvala ....
Predsjednik je rekao kako ce mozda dovesti jedno pojacanje ali nista se ne spominje ko bi to mogao biti. Ne treba prvise ocekivati sad u prelaznom roku, bitno je da se ova ekipa uigrava i mislim i da nam ne treba niko sada

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.