NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Ne kontam logiku BosniaBostona, osim činjenice da je malo dijete, pri navođenju te statistike. Jel se to računa samo RS zadnjih 10 sezona ili?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ahaa, kompenzirali su to sto nisu faul svirali Hardenu tako sto isti nisu svirali Murrayu i tako sto su Hardenu svirali nepostojecialemsa je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:29Uzeto iz konteksta moj brate, zato se moraju gledat tekme jer se moze pisat sta hoce.
Bukvalno play prije toga (ne ovaj sto su prikazali), Murray Hardena zvizno po ruci u prodoru, nisu zvali faul, slijedeci play je ovaj cist faul WB nad Murray nisu zvali faul, kompenzacija nothing else

Covjek se ocigledno sprdao na racun upisa da su suve brojke vaznije, pa je pokazao taj apsurd kroz poredjenje brojki Currya i Westbrooka.
Govorim konkretno za taj play gdje Murray fauliran, manje od 10 sec prije toga je Harden fauliran, oba nisu zvana. Ne znam sta se ljutis, popusio si 26 razlike mislim, lita po glavi kakve sudijeJHam je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:08Ahaa, kompenzirali su to sto nisu faul svirali Hardenu tako sto isti nisu svirali Murrayu i tako sto su Hardenu svirali nepostojecialemsa je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:29Uzeto iz konteksta moj brate, zato se moraju gledat tekme jer se moze pisat sta hoce.
Bukvalno play prije toga (ne ovaj sto su prikazali), Murray Hardena zvizno po ruci u prodoru, nisu zvali faul, slijedeci play je ovaj cist faul WB nad Murray nisu zvali faul, kompenzacija nothing else![]()

A moguće je i to, nisam pratio. Pošto je poznati hejter Stepha, ne bi me čudilo od njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Portland bez Juke, Collinsa, Hooda i odnedavno Skala nema 4 poštena igrača i kao takvi nisu prijetnja nikome pa čak ni ''ovakvom'' San Antoniu. Da pričamo o zdravom rosteru onda bi bio drugi narativ. Ovako su obje ekipe podjednako loše.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 01 jan 2020, 15:15, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Znamo da je tvoj svaki post uglavnom smece.dscile je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:01Sefketov amidza se slaze![]()
Ono, suve brojke su vaznije od MVP titula, All NBA izbora, DPOY i All defense timova, kao i prstena koje je igrac osvojio kao glavni igrac te ekipe.
Ali najjace ovo.
Petorku na ESPN su sastavljali strucnjaciAli zato nagrade kao DPOY, MVP, All NBA nisu relevantne jer
Sta si htio reci, vjerovatno samo ti znas.

Procitaj ponovo moj post kad vec citiras, mislim da nisi bas sposoban da razumijes poentu price, ali ok, ne treba ti zamjeriti, nista novo od tebe!
Ocito ste i ti, a Bgm i ovaj haver ti Boston, promasli ovaj dio kad ste citali objasnjenje:
Da dodam, ako igraci imaju skoro iste brojke, onda se NARAVNO tek tad uzme u obzir, ko ima vise titula i pojedinacnih nagrada i to je ta logika.
Promasio si vjerovatno i sport, pa sljedeci put kad me citiras, molio bih da napises smisleniju repliku
Normalno da su brojke glavno i osnovno, pa tek onda dolazi sve ostalo, ali tebi to nema svrhe objasnjavati.
Usput, nemoj da mi dajes nikakve debilne nadimke i da provociras!
Ako ne znas normalno komunicirati, iskljuci se sa teme i to je to.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 01 jan 2020, 15:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Htio sam reci da i jedan i drugi izbor vrse novinari, samo sto ti u jednom slucaju to odgovara, a u drugom ne. Kao i to da ocigledno nemas pojma o cemu pises, ali je bitno da svakom loncu budes poklopac. Nadam se da si sada shvatio.bosanskazvijer je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:15Znamo da je tvoj svaki post uglavnom smece.dscile je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:01Sefketov amidza se slaze![]()
Ono, suve brojke su vaznije od MVP titula, All NBA izbora, DPOY i All defense timova, kao i prstena koje je igrac osvojio kao glavni igrac te ekipe.
Ali najjace ovo.
Petorku na ESPN su sastavljali strucnjaciAli zato nagrade kao DPOY, MVP, All NBA nisu relevantne jer
Sta si htio reci, vjerovatno samo ti znas.![]()
Procitaj ponovo moj post kad vec citiras, mislim da nisi bas sposoban da razumijes poentu price, ali ok, ne treba ti zamjeriti, nista novo od tebe!
Ocito ste i ti, a Bgm i ovaj haver ti Boston, promasli ovaj dio kad ste citali objasnjenje:
Da dodam, ako igraci imaju skoro iste brojke, onda se NARAVNO tek tad uzme u obzir, ko ima vise titula i pojedinacnih nagrada i to je ta logika.
Promasio si vjerovatno i sport, pa sljedeci put kad me citiras, molio bih da napises smisleniju repliku
Normalno da su brojke glavno i osnovno, pa tek onda dolazi sve ostalo, ali tebi to nema svrhe objasnjavati.
Samo, s kim pricam? Sevco, brat, amidza, majka, sestra? Vidim da pises sebi u mnozini, pa nisam siguran koliko vas je.
EDIT: I da, jaka ti je bas ta logika. Ono, igrac koji ima u RS 25/10, a u PO nije prosao runde je ocigledno bolji od onog koji u RS ima 20/8, 2 prstena i 2 FMVP, DPOY.. i tako to. Stvarno ima logike, ovako kad se to uprosti. Steta sto ovaj drugi nije imao koji poen vise u prosjeku, taman da mu se onda pocnu uvazavati i ove druge stvari. I da Davis nije u toj petorci, vjerovatno bi bio Boogie.
- Sarrifufna
2020, a ljudi jos uvijek pokusavaju dobiti argumentovanu raspravu sa memagom. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Pa vi i mozete litati ove nebitne utakmice u RS, kad dodje PO i sudijski kriterij se poostri opet ces psovati sve igrace, samo ti je sreca sto je na ljeto to sve pa se mozes provozati motoromalemsa je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:10Govorim konkretno za taj play gdje Murray fauliran, manje od 10 sec prije toga je Harden fauliran, oba nisu zvana. Ne znam sta se ljutis, popusio si 26 razlike mislim, lita po glavi kakve sudijeJHam je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:08Ahaa, kompenzirali su to sto nisu faul svirali Hardenu tako sto isti nisu svirali Murrayu i tako sto su Hardenu svirali nepostojecialemsa je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:29
Uzeto iz konteksta moj brate, zato se moraju gledat tekme jer se moze pisat sta hoce.
Bukvalno play prije toga (ne ovaj sto su prikazali), Murray Hardena zvizno po ruci u prodoru, nisu zvali faul, slijedeci play je ovaj cist faul WB nad Murray nisu zvali faul, kompenzacija nothing else![]()
![]()

-
@dscile
Niti ulazim u ikakvu pricu sa likovima poput tebe, niti imam uopste potrebu pricati sa takvim likovima, jer ocito osnovne stvari ti druze ne razumijes.
Citas samo ono sto ti odgovara,a dokaz sam ti dao i za to.
Nemoj vise da spamas temu nepotrebnim glupostima KOJE SE NE TICU KOSARKE i te debilne fore Sefcet, djed, amidza, otac, ostavi za likove poput tebe, kojima je to smijesno.
Niti ulazim u ikakvu pricu sa likovima poput tebe, niti imam uopste potrebu pricati sa takvim likovima, jer ocito osnovne stvari ti druze ne razumijes.
Citas samo ono sto ti odgovara,a dokaz sam ti dao i za to.
Nemoj vise da spamas temu nepotrebnim glupostima KOJE SE NE TICU KOSARKE i te debilne fore Sefcet, djed, amidza, otac, ostavi za likove poput tebe, kojima je to smijesno.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 01 jan 2020, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
JHam je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:25Pa vi i mozete litati ove nebitne utakmice u RS, kad dodje PO i sudijski kriterij se poostri opet ces psovati sve igrace, samo ti je sreca sto je na ljeto to sve pa se mozes provozati motorom![]()

Cuj neko misli o Denveru
4-1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko ti je omiljeni teniser i koji ti je omiljeni fudbalski klub?bosanskazvijer je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:27@dscile
Niti ulazim u ikakvu pricu sa likovima poput tebe, niti imam uopste potrebu pricati sa takvim likovima.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
@BosniaBoston
KAKVE VEZE IMA OVO TVOJE BESMISLENO PITANJE SA NBA I KOSARKOM?
Molim admine da reaguju i brisu ove besmislene postove, koji nemaju veze sa kosarkom.
Ako mislite pricati o nekim forumasima, tenisu, odbojci, rukometu, imate druge teme za to, ovdje je koliko vidim TEMA NBA, a ne gluposti kojim se pojedinci bave.
KAKVE VEZE IMA OVO TVOJE BESMISLENO PITANJE SA NBA I KOSARKOM?
Molim admine da reaguju i brisu ove besmislene postove, koji nemaju veze sa kosarkom.
Ako mislite pricati o nekim forumasima, tenisu, odbojci, rukometu, imate druge teme za to, ovdje je koliko vidim TEMA NBA, a ne gluposti kojim se pojedinci bave.
Prca li prca naš dragi Russ
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- camparinho
- Kontakt:
Cak su i komentatori prokomentarisali za ove faulove WB-a i Murraya. Harden splita dva igraca udaraju ga po rukama i ne svira sudija faul, krene u kontru Denver i Murraya po rukama udara cisto Westbrook i sudija svira samo da je u aut otisla. Bukvalno oba faula nisu svirana iz Bog zna kojih razloga, ali imali su sinoc momenata kad sve sviraju svima i kad ne sviraju nikome nista.
Clutch city be safe rage hard!
Pa njih CJ ebe u sred Denvera a da ne pricamo o nekom ozbiljnijem all staru.
@igrajlopte 🐦
Ma hoce @jham da kaze da su zbog sudija izlitani 26 razlikecamparinho je napisao/la: ↑01 jan 2020, 16:18Cak su i komentatori prokomentarisali za ove faulove WB-a i Murraya. Harden splita dva igraca udaraju ga po rukama i ne svira sudija faul, krene u kontru Denver i Murraya po rukama udara cisto Westbrook i sudija svira samo da je u aut otisla. Bukvalno oba faula nisu svirana iz Bog zna kojih razloga, ali imali su sinoc momenata kad sve sviraju svima i kad ne sviraju nikome nista.
oci bole od ovih kilometarskih postovaSarrifufna je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:242020, a ljudi jos uvijek pokusavaju dobiti argumentovanu raspravu sa memagom.![]()
ljepse ono steph kita bez 4 all stara,bradata prevara i WB

Lik ne igra 3 mjeseca zbog sake 
Pa nije acl

Pa nije acl

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.