sretna nova,sretna svima ne samo njima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sretna nova,sretna svima ne samo njima
Mislim prosle godine, zimski period i bas minus neki upekao, Al Dino koncertic na trgu drzi.StevieG8 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 01:15U TZ u 1 poceo Al Dino pijan ko letva poslije Van Gogha i kaze nisu moje pjesme za nove godine nego za kakvih njeznosti, pitat cu opstinu da vam poreda ovdje krevete![]()
Jedan par mi kaze ponijeli su moj CD na more vole moje njezne pjesme 7 dana ga nisu vadili![]()
Nisam poveo sve clanove benda samo jednog da vam ne ostetim budzet, Bozo Vreco je jos ekonomicniji on sam dođe![]()
Pijan ne moze tona pogodit![]()
Zavisi, svakom je ona u kojoj je bio mlad. Moja je definitivno 10s. Mada 2011-2016 mi je baš bilo doba slave.Fowl95 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 10:52
Kao dosta je ludih sedamdesetih, ova dekada će bit luđaa znat ćemo koliko je neka epoha bila dobra/loša po filmovima i serijama koji romantiziraju to vrijeme.
Sve mi je jasnije zašto su fosilčine jugonostalgične.
Meni 2013-2014.
A ti Helćo gledaj ove kako skaču nižnjivu. Imal instagram da vidim jel bolja bila prije il sad. Nisam je baš dugo vidio.
Ima se, moze se!
Razislo se sve u 12:30 kada je Van Gogh prestao, mislim malo su isfurali trebali su drzati jos jedan sat. A Al Dino je trebao kao predgrupa da ide, ne u 1gaston je napisao/la: ↑01 jan 2020, 07:02
Mislim prosle godine, zimski period i bas minus neki upekao, Al Dino koncertic na trgu drzi.
Yebi me ako je 20 dusa bilo.
Prolazim s drustvom, kad cujes njeg..
"Bas vam hvala sto ste dosli u ovolikom broju da me podrzite, posljednji put sam pjevao pred ovoliko publike kad sam nastupao na koncertu za gluhonijemu djecu."![]()