Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Grupa je takva da smo totalni autsajderi, Francuska i Norveška su kandidati za zlato, Portugal dobar, ekipa u usponu, tri ubjedljiva poraza su realnost. Već u subotu sa Hrvatskom ćemo vidjeti kako će to otprilike izgledati, iako je prijateljska utakmica i očekivati je da se neće ići punom snagom. Kod nas jednostavno nema napretka, spora, bezidejna igra u postavljenom napadu, kontre i polukontre gotovo i ne igramo, sa ovom grupom igrača jednostavno teško da može bolje, nažalost Bilal je nastavio gdje je Marka stao, staromodan rukomet koji niko više od ozbiljnih reprezentacija ne igra. Sreća je da smo na prvenstvu i da konačno imamo za koga navijati, ali očekivati nešto više od ubjedljivih poraza, nije realno.
kad Norvezani upale u brzinu vise kontru,a mi hvala Bogu brza ekipa pravo ,okretnaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 dec 2019, 10:38Dva ubjedljiva poraza ćemo nanjeti i Francuzima i Norvežanima, treba misliti pozitivno.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Protiv Norvezana igramo samo sa 3/4 igraca u napadu ostali ostaju na nasoj polovici u slucaju kontre.delinjo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 14:13kad Norvezani upale u brzinu vise kontru,a mi hvala Bogu brza ekipa pravo ,okretnaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 dec 2019, 10:38Dva ubjedljiva poraza ćemo nanjeti i Francuzima i Norvežanima, treba misliti pozitivno.![]()
![]()
tako bi i trebaloVrebac je napisao/la: ↑31 dec 2019, 14:19Protiv Norvezana igramo samo sa 3/4 igraca u napadu ostali ostaju na nasoj polovici u slucaju kontre.delinjo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 14:13kad Norvezani upale u brzinu vise kontru,a mi hvala Bogu brza ekipa pravo ,okretnaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 dec 2019, 10:38
Dva ubjedljiva poraza ćemo nanjeti i Francuzima i Norvežanima, treba misliti pozitivno.![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rezultat je u drugom planu, bitno je da Europa vidi mlade nade našeg rukometa 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bil vas zadovoljila bronza? Mene bi, ipak je ovo debi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Statistika je na nasoj strani
Jos nikada BIH nije izgubila utakmicu na evropskom prvenstvu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne bih ja ni plasman na OI smatrao neuspjehom 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Povedi ih sve, Bilaleeeee .... boli te tukiiiiii .... ionako je sve na veresijuuuuuSve reprezentativce ću voditi u Poreč, njih 20 koji su radili na Ilidži i Benjamina Burića i Josipa Perića, koji će nam se nakon obaveza u Bundesligi priključiti 2. januara. Putnike za Evropsko prvenstvo odrediću 8. januara pred polazak za Norvešku iz Hrvatske. Moram vidjeti kako će izgledati sve to u Poreču, uz to moramo razmišljati i o tome da se neko može povrijediti, mada se nadam da se to neće desiti i da ću biti na slatkim mukama“, rekao je za Anadolu Agency (AA) selektor bh. rukometaša.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sam' se vi vodjek zaj'bajte ka s vladikom Ogijem ... pa kad vas nas Nidjo iznenadi nicim izazvanim skok sutem u finisu tekme ... slavicemo ko jesenju titulu prve federalne ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Jedva čekam da ga vidim protiv odbrane Norvežana kako ih razbija svojom eksplozivnošću 

Skok sut Ogija u posljesdnoj sekundi protiv Norvezna,cemo da slavimo kao manijaci jesenju titulu premijer lige.
Samo Sarajevo
Šta to drugi imaju a mi nemamo, evo spisak Slovenije, to bi mi odradili sa pola snage
Golmani: Klemen Ferlin (Celje Pivovarna Lasko), Urban Lesjak (Hannover), Urh Kastelic (Göppingen)
Leva krila: Tilen Kodrin (Celje Pivovarna Lasko), Darko Cingesar (Aix)
Levi bekovi: Borut Mackovsek (Veszprem), Nick Henigman (MOL Pick Szeged)
Srednji bekovi: Dean Bomber (MOL Pick Szeged), Miha Zarabec (THW Kiel), Rok Ovnicek (HBC Nantes)
Desni bek: Vid Kavtičnik (Aix), Jure Dolenec (Barcelona), Nejc Cehte (Hanover), Žiga Mlakar (Wisla Plock)
Desna krila: Blaz Janc (PGE VIVE Kielce), Gasper Marguc (Veszprem), Mario Sostaric (MOL Pick Szeged)
Pivotmeni: Blaz Blagotinsek (Veszprem), Kristjan Horzen (Celje Pivovarna Lasko), Igor Zabic (Wisla Plock)
Gdje im je Skube? 

-
Nema ga, imao je onaj nesporazum sa Vujovicem, pa je mislio da ga nece zvati za EP. Nije ocekivao da ce se mijenjati struka i planirao je nesto drugo u januaru (iako je uvrsten na siri spisak) , tako sam procitao da je izjavio.
U prevodu, ne zanima ga puno repka, a svakako imaju na toj poziciji bolje od njega, zna to i on, nece valjda da bude rezerva.

Pa sad, koliko imaju bolje, ne znam baš, ne bih rekao da su Bomber i Zarabec bolji igrači od njega u ovom momentu al' dobro hajde nije ni bitno, yebo Slovencebosanskazvijer je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:33Nema ga, imao je onaj nesporazum sa Vujovicem, pa je mislio da ga nece zvati za EP. Nije ocekivao da ce se mijenjati struka i planirao je nesto drugo u januaru (iako je uvrsten na siri spisak) , tako sam procitao da je izjavio.
U prevodu, ne zanima ga puno repka, a svakako imaju na toj poziciji bolje od njega, zna to i on, nece valjda da bude rezerva.![]()
![]()

-
Dobro, malo sam se i ja ruzno se izrazio, valjda jer mi se pretjerano lik i ne svidja kao igrac ( iako je kvalitet, ne sporim), a sjecam ga se jos iz Trebnja.Raonffa je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:42Pa sad, koliko imaju bolje, ne znam baš, ne bih rekao da su Bomber i Zarabec bolji igrači od njega u ovom momentu al' dobro hajde nije ni bitno, yebo Slovencebosanskazvijer je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:33Nema ga, imao je onaj nesporazum sa Vujovicem, pa je mislio da ga nece zvati za EP. Nije ocekivao da ce se mijenjati struka i planirao je nesto drugo u januaru (iako je uvrsten na siri spisak) , tako sam procitao da je izjavio.
U prevodu, ne zanima ga puno repka, a svakako imaju na toj poziciji bolje od njega, zna to i on, nece valjda da bude rezerva.![]()
![]()
![]()

Naravno da ima mjesta, ali dva puta ga nisu vodili na prvenstva i u prijasnjim godinama, tako da su oni uigrani i bez njega.
Bombac je masina kad je u formi, a i Zarabec je dobar Bgm, gledao sam ga uzivo par puta, nezgodan lik za cuvati, a i Kiel je opet ozbiljna ekipa, za razliku od prije 1-2 god kad su malo bili losiji.
SEDAM (sedam) - 7 IGRAČA IZ BOSNE I HERCEGOVINE NA EVROPSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU U SASTAVU HRVATSKE.
1. JOSIP ŠARAC - RH Celje Pivovarna Laško
2. MARINO MARIĆ - MT Melsungen
3. ŽELJKO MUSA- SC Magdeburg
4. DAVID MANDIĆ - RK PPD Zagreb
5. MATEJ HRSTIĆ - RK PPD Zagreb
6. IGOR KARAČIĆ - PGE Vive Kielce
7. MARIN Šego - Montpellier HB
Naravno oni sto ne uspiju doci do Hrvatske doci ce kod nas,dok nasi mladi Bosnjaci nece dobiti prilike
1. JOSIP ŠARAC - RH Celje Pivovarna Laško
2. MARINO MARIĆ - MT Melsungen
3. ŽELJKO MUSA- SC Magdeburg
4. DAVID MANDIĆ - RK PPD Zagreb
5. MATEJ HRSTIĆ - RK PPD Zagreb
6. IGOR KARAČIĆ - PGE Vive Kielce
7. MARIN Šego - Montpellier HB
Naravno oni sto ne uspiju doci do Hrvatske doci ce kod nas,dok nasi mladi Bosnjaci nece dobiti prilike

-
- Kontakt:
Ima ih jos!
Martinovic je iz Jajca a Matanovic, Duvnjak i Mamic isto imaju nase (BiH) porijeklo.. kao i rezervni Sliskovic, Sunjic, Eres, Jaganjac, Raguz,...
Martinovic je iz Jajca a Matanovic, Duvnjak i Mamic isto imaju nase (BiH) porijeklo.. kao i rezervni Sliskovic, Sunjic, Eres, Jaganjac, Raguz,...
Obzirom u kakvom stanju nam je savez nije to nista cudnoedinjo-bih je napisao/la: ↑01 jan 2020, 07:40Ima ih jos!

Velika je sramota sto Drzava ne pomogne savezu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.