Al' može proci...???
Može, jel de...?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako nam treba i za bombu strpljenja kao za vasu titulu, e onda do kraja života ne moram vise u podrum ulaziti...
Bile su dvije
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) su kazali da se eksplozija dogodila jutros u 3 sata u ulici Behdžeta Mutevelića broj 2 kod shopping centra Grbavica.
Kako saznajemo, na ugostiteljski objekat su bačene dvije bombe, a eksplodirala je samo jedna.
U eksploziji bombe nije bilo povrijeđenih osoba.
Uviđaj obavljaju pripadnici MUP-a KS.
Znaci, oni jos uvijek cekaju da ova druga eksplodira...???ZgemboHZ je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:51Bile su dvije![]()
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) su kazali da se eksplozija dogodila jutros u 3 sata u ulici Behdžeta Mutevelića broj 2 kod shopping centra Grbavica.
Kako saznajemo, na ugostiteljski objekat su bačene dvije bombe, a eksplodirala je samo jedna.
U eksploziji bombe nije bilo povrijeđenih osoba.
Uviđaj obavljaju pripadnici MUP-a KS.
Cini mi se sa Famosom...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:22"Kao ekipa smo mogli puno bolje, pogotovo na domaćem terenu. Bilo je utakmica u kojima smo bili bolji, a ipak nismo dolazili do pobjede. Najbitnije je da smo izborili Evropu što je bio naš cilj ove godine."
S kim su igrali u Europi zna li iko?
Ulazak Olimpika u PL
Mancini je napisao/la: .
HahahahaOsim13 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 19:30Ulazak Olimpika u PLpa da se časno ovdje pokoljemo bez da plače i cmizdri adminu kad ga satareš aperkat argumentima
Jel tako bebo
Mancini je napisao/la: .
Bravo kompleksasVanja8 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:14Fk Prosjaci
Zvornička 27
Raspisuje
JAVNI POZIV
Ako si nekada igrao fudbal ili pokusao ga igrati, a imas auto, stan, ustedjenog novca ili ti je neko iz porodice bogat...
Dodji kod nas...
Mi ti nudimo samo mjesto prvotimca...
Opremu ces morati platiti ,jer se radi o Macron sportskoj opremi i to ne može nositi svako
Clanarinu ces isto morati platiti u iznosu od 1000 KM mjesecno
I na kraju svu svoju imovinu stavices na raspolaganje klubu,jer ljubav prema nama se tako dokazuje...
Dodji, dodji, mi te nestrpljivo cekamo...
svrakino1921 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:08Bravo kompleksasVanja8 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:14Fk Prosjaci
Zvornička 27
Raspisuje
JAVNI POZIV
Ako si nekada igrao fudbal ili pokusao ga igrati, a imas auto, stan, ustedjenog novca ili ti je neko iz porodice bogat...
Dodji kod nas...
Opremu ces morati platiti ,jer se radi o Macron sportskoj opremi i to ne može nositi svako
I na kraju svu svoju imovinu stavices na raspolaganje klubu,jer ljubav prema nama se tako dokazuje...
![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:20Samo cinjenice...svrakino1921 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:08Bravo kompleksasVanja8 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:14Fk Prosjaci
Zvornička 27
Raspisuje
JAVNI POZIV
Dodji kod nas...
Nista vise...![]()
Nego da te pitam ako su nase plate kvartalne,kako se zove ovo kod vas svakih pola godine...??
svrakino1921 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:25Sestokvartalne
Nego jesil vidio one stubove za krov na istoku
**** ti konjina krvavim kurcem nevinu sestru na majčinom grobu!Radmilo87 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 11:55Ti si već pjan konjinosampras je napisao/la: ↑31 dec 2019, 11:46Je li na snazi pravilo da ako igrač ne primi platu tri mjeseca može na arbitratraži brzim postupkom dobiti čiste papire?
Ako je na snazi, od Nove godine bi većina igrača Čelika, Slobode i Želje trebali biti slobodni.
Ima tu sasvim solidnih igrača da se može zaganjati.
Vjerovatno će najviše hajrovati Zrinjski i Tuzla city ponovo.
Kad pitar prica o krovuVanja8 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:27svrakino1921 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 20:25Sestokvartalne
Nego jesil vidio one stubove za krov na istoku![]()
![]()
Jesam...
Kažu uz kartu dobijes i dvogled...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.