Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Svima koji slave zelim nesretnu novu godinu majku vam socijalisticku. Pozdrav svima koji novu obiljezavaju na solji u hali kako i dolikuje.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
ne znam zašto spominješ diktatorski režim uz katolički običaj al haj....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemoj prećerivat s kuhanim vinom pa ćeš je i ti van hale obilježiti.
Sretna vam nova halebčine, može li neko onaj kultni post izroviti?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trebalo je isfurati, vidim to po svojim jaranima, lagano posustaju od buke i nepoznatih ljudi. Ali ja sam drugi slucaj, petu godinu zivim negdje daleko, daleko u "domu" zatvorenog tipa, ne izlazim vani kad hocu, budim se i spavam kad mi kazu. Znas onu od ZP, "druze dok sam se budio, ukrali su moju mladost moje ludilo", tako se nekako osjecam.Raonffa je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:25A znam roki al' isfura sve, mislim vremenom ti postane monotono i dosadno. Ovo je meni prva ng nakon devet godina da ću biti kod kuće, nije bilo te sile da me natjera da negdje idem, jedino da imam kakvog finog ženska i to isključivo kućno izdanje, ne bih vala ni na otvoreno makar Stonesi pjevali![]()
A ti bi još upadao svijetu po kućama, dibidus luđi![]()
Fali mi taj normalni studentski zivot koji vas je vecina prosla, jbg.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
Šta kae Skaka prestanite zloupotrebljavati Ilmu Karahmet ahhagagahagahagaa gradonačelnik "MeTrOpOlE"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Za 2020 želim da Mahiru Deviću sude za ilegalnu sječu šume na prostoru općine Ilijaš hvala
I da Zvonko Maric jos jednom promjeni identit i nacionalnost pa da bude i Srbin, red je vise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
I da napokom usvoje inicijativu Admele Hodžić po pitanju autobusa za Hadžiće

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: enobarca, feniksptica i 31 gost.