No. 1
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hi, Welcome to WatchMojo, today we'll be counting down our favorite Top 10 ways to become most hated person on ss.ba/forum
No. 1
No. 1
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne kontam vas sto ste u Bosni a niste sa rajom sviju mi. Pa bola obiso bi 20 partija u gradu minimalno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
zovi je
i GENG bi da BENG

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma joj bilo je tih što bi Oske rekao neidentifikovanih dvoguza, svaka bolja od bolje

Jedno vrijeme dok sam srednja bio, izlasci vikendom i yebiga ono da ti se jeftino napiti prije odlaska u klub da tamo ne trošiš previše a i da ti bude špica odmah, u ovoj jednoj lokalnoj radnji bilo neko strašno crno vino litar dvije marke, matere mi moje bije ko žandarmerija, poslije moraš popiti dva litra pive da ispereš ukus tog čuda iz usta.
Eto vidiš, nekad si se mogao jeftino betonirati a sada ga prodaju pod Heinekenom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kace sjetim srednje i pijanki u ruševinama kod pedijatrije
17 uri je, dugo je do zore, ukopaj se i motri neprijatelja, kad vidiš crvene brushaltere daj signal sa tri udarca u zvono

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma minimalac brato, treba ti manja ekipica i poznanstva. Samo upadaj ljudima u kuce.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma nikad manja euforija zbog nove godine nije bila.
Ja sam u dilemi da li otici u Sarajevo na otvoreno, ali cim izadjem vani vise dilema nemam. Prehladno je.
Hahaha ziva istina, mislim da je Mostarsko vino, potegnes, vise pljunes, ali opet te one preostale kapi opucaju, kao da si pio absentRaonffa je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:16Ma joj bilo je tih što bi Oske rekao neidentifikovanih dvoguza, svaka bolja od bolje![]()
Jedno vrijeme dok sam srednja bio, izlasci vikendom i yebiga ono da ti se jeftino napiti prije odlaska u klub da tamo ne trošiš previše a i da ti bude špica odmah, u ovoj jednoj lokalnoj radnji bilo neko strašno crno vino litar dvije marke, matere mi moje bije ko žandarmerija, poslije moraš popiti dva litra pive da ispereš ukus tog čuda iz usta.
Eto vidiš, nekad si se mogao jeftino betonirati a sada ga prodaju pod Heinekenom![]()

Show me your donuts 0 0
ako brije noge zovi ga GENG ne bira

Na Željka idu samo solo ženturače u srednjim godinama, udate ženturače sa šćerima i na kraju ovi ko Derdiyok što bi da umoče večeras pa begi odu naku Mišel slušat, a **** neće sigurno na kraju
sladak je helco
-2 samo ba

nije ko juče, malo jegera fikneš sve u dure

Mozda si ostario jbg, pa ti se cini.
Ti da si imao para veceras bi na Vlasicu vuko koks sa neke random Amele iz Kaknja. Sve sto je ostalo u smogu je sirotinja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.