Moja majka je umrla 1997ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 dec 2019, 12:45Dobre ti stara ima sise mogu ti reci, dobro trese![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moja majka je umrla 1997ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 dec 2019, 12:45Dobre ti stara ima sise mogu ti reci, dobro trese![]()
Ako je istina onda imas moje izvinjenje jer nemam obicaj onako pisati, ali nije ti uredu bio onaj post prije. Halali
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 dec 2019, 13:40Po postovima se vidi da si najveca seljacina na forumu![]()
A sto npr. nebi napravio dobar posao i otisao na bolje ?
znači ništa joj ne smeta, kad odapneš prenesi joj kompliment što je momak rekao da fino mješa....
možda ga je tukla kad popije jbg šta znašdrakensang je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:58zamisli koliko bolestan moras bit da sahranjujes mater
Nije je sahranio. Prepariro je i okacio ispred prozora, da je vidi postar, zbog penzijedrakensang je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:58zamisli koliko bolestan moras bit da sahranjujes mater
ZgemboHZ je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:09Nije je sahranio. Prepariro je i okacio ispred prozora, da je vidi postar, zbog penzijedrakensang je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:58zamisli koliko bolestan moras bit da sahranjujes mater![]()
![]()
![]()
![]()
drakensang je napisao/la: ↑31 dec 2019, 12:39onaj štilić mali nije loš valjalo bi ga zaganjat obzirom da troši lovu iz šteka a nestaće kad tad
ako vjetar odnese onu limariju s istoka do vrapčića mozemo ga i utopit na pijaci
neregularna bomba, nije imala papire....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.