NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
Re: NBA 2019/2020
Hassan za KAT-a straight up swap. Neka nam vrate i Vanterpoola takođe. 

- camparinho
- Kontakt:
Tyler johnson (isticuci ugovor) ayton 2 picka su ti izjednacena plata i ok ponuda
Clutch city be safe rage hard!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
GSW mogu najbolji paket ponuditi, i iskreno tim sa Splashovima i KATom djeluje zastrasujuce.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zar nije bilo price da MIN trazi Russella kako bi ga uparili sa KAT-om jer su navodno najbolji prijatelji? Isto tako ako budu gledali da ga se rijese, uvalit ce i Teaguea. Mozda nesto kao Green - DLO - Paschall - pick za KAT - Teague - pick druge runde, ako se plate poklapaju naravno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bez Kawhia

Ako su vec isli sa “centrom” onda je tu trebao biti Draymond.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
U prvom timu dekade igrac koji je samo 2 puta u toj istoj dekadi igrao PO.
Ono, ne ulazeci u to da je vrhunski igrac, ne znam kako on moze biti ispred Kawhia. Jedino ako su gledali striktno pozicije, pa da mora biti jedan centar.
Ono, ne ulazeci u to da je vrhunski igrac, ne znam kako on moze biti ispred Kawhia. Jedino ako su gledali striktno pozicije, pa da mora biti jedan centar.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kawhi umjesto koga? LeBron i Durant su bili bolji, u to nema dvojbe. Harden i Curry su također ziceri, tako da je Kawhi mogao upasti umjesto Davisa. Mada, ne znam jesu li samo individualne statistike bile bitne, jer onda bi kakvu-takvu šansu trebao imati i Boogie.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Davis ni u ludilu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma pretjerali su ga s Davisom,covjek nista vazno u karijeri nije uradio da bude u provoj petorci desetljeca.Kawhi je morao da bude,hebo centra ionako se liga promovisala poslednjih par godina sa small ball postavama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da, umjesto Davisa. A kazem, ako su gledali da imaju centra u petorci, onda Draymond zasluzuje. Igrao je na toj poziciji jednako, ako ne i vise od Davisa.Monolog je napisao/la: ↑31 dec 2019, 12:20Kawhi umjesto koga? LeBron i Durant su bili bolji, u to nema dvojbe. Harden i Curry su također ziceri, tako da je Kawhi mogao upasti umjesto Davisa. Mada, ne znam jesu li samo individualne statistike bile bitne, jer onda bi kakvu-takvu šansu trebao imati i Boogie.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
i deandre jordan je bio u najboljoj petorci lige jer jbg mora neko biti na poziciji centra
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Da, umjesto Davisa. A kazem, ako su gledali da imaju centra u petorci, onda Draymond zasluzuje. Igrao je na toj poziciji jednako, ako ne i vise od Davisa.
[/quote]
najslabija dekada sto se tice centarske pozicije , Howard je bio na pocetku , pa je M.Gasol , Al Horford , Cousins ,....
ali nagrada se morala dati ili Greenu ili Kawhiu jer su obiljezili dekadu , Davis je samo nabijao statistike .....
-
- Kontakt:
Ma Kawhi umjesto Hardena , realno...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kawhi umjesto Davisa po meni, nema se tu sta patiti za centrima kad ih nije ni bilo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
I na kraju ih Washington otrese bez 2-3 glavna igrača
Mostar u srcu, Velež do groba
Najbolji tim decenije Steph Kawhi Lebron Durant Green
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.