samo kažem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samo kažem
Dosla dijaspora, moram ih vodati po kulturnoumjetnickim manifestacijama tog tipa, ne smiju za volan dok po Dzekiju udaraju
naspu li bar goriva il nisu još ojre razmjenilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:20Dosla dijaspora, moram ih vodati po kulturnoumjetnickim manifestacijama tog tipa, ne smiju za volan dok po Dzekiju udaraju![]()
Znači ako mozeš na Mileta mozeš i u Face na Kaću Grujić il Milicu Todorović, zovem sljedeći putrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:11Kad mogu na Mileta Kitica mogu i na RnB![]()
Sve sto vole mladi(e)![]()
MoRem vala, tu se jos ima i sta vidjetibodi123 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:22Znači ako mozeš na Mileta mozeš i u Face na Kaću Grujić il Milicu Todorović, zovem sljedeći putrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:11Kad mogu na Mileta Kitica mogu i na RnB![]()
![]()
ma vidi nešto, na facu te dvije rijetki ne mogubodi123 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:22Znači ako mozeš na Mileta mozeš i u Face na Kaću Grujić il Milicu Todorović, zovem sljedeći putrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:11Kad mogu na Mileta Kitica mogu i na RnB![]()
![]()
Kod jednih franci, kod drugih ojri, popi lik 4 boce Dzekija i nista mu, reko da ti nisu vodu sipali u njihDenchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:22naspu li bar goriva il nisu još ojre razmjenilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:20Dosla dijaspora, moram ih vodati po kulturnoumjetnickim manifestacijama tog tipa, ne smiju za volan dok po Dzekiju udaraju![]()
![]()
![]()
ma puca ih adrenalin prvih dana došli u heimat sve im dobrorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:25
Kod jednih franci, kod drugih ojri, popi lik 4 boce Dzekija i nista mu, reko da ti nisu vodu sipali u njih![]()
Ne moze niko popit više nego ova naša dijaspora, to je istina.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:25Kod jednih franci, kod drugih ojri, popi lik 4 boce Dzekija i nista mu, reko da ti nisu vodu sipali u njih![]()
jes vidio šta ti je EU zdravstvo, eh jadne naše jetrice napaćene, nizašta nisu...bodi123 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:29Ne moze niko popit više nego ova naša dijaspora, to je istina.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:25Kod jednih franci, kod drugih ojri, popi lik 4 boce Dzekija i nista mu, reko da ti nisu vodu sipali u njih![]()
Evo i meni baš došo jedan drug koji zivi već godinama u Njemačkoj, frajer vodku pije isto vodu... sinoć je popio bar litar sam i ništa mu jbt, ostali se komirali![]()
dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:06
J*bote koliko ima godina od ovog, gledao sam uzivo u prenosu.. Sto neko rece, koliko su se samo pratili ti zimski sportovi prije 10-15-20 godina. Kao i F1, koju nisam gledao ima makar 10 godina. Na ovo skijanje e nekad i naletim na Eurosportu pa malo i odgledam, ali me F1 vise nikako ne zanima.
Navijalo se prije za Tinu Maze i onu slatku Hrvaticu, ne sjecam joj se imena vise![]()
Dobre za isjeckati i isprziti sa bijelim lukomDenchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:31jes vidio šta ti je EU zdravstvo, eh jadne naše jetrice napaćene, nizašta nisu...bodi123 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:29Ne moze niko popit više nego ova naša dijaspora, to je istina.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:25Kod jednih franci, kod drugih ojri, popi lik 4 boce Dzekija i nista mu, reko da ti nisu vodu sipali u njih![]()
Evo i meni baš došo jedan drug koji zivi već godinama u Njemačkoj, frajer vodku pije isto vodu... sinoć je popio bar litar sam i ništa mu jbt, ostali se komirali![]()
još pomrit pored uhrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:42Dobre za isjeckati i isprziti sa bijelim lukom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 328 gostiju.