Reci, demantuj me, objasni nešto. Dešava se stalno, uopšte nije big deal, samo se frajer syebo jer je refleksno očekivao jaci kontakt. Ista stvar u fudbalu i preuveličavanju faula valjanjem i bacanjem preko glave.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Brokula je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:24Kakav političar, samo ti pišeš te nebuloze. Normalno da ću se ophodit prema tebi drugačije jer me 5 godina prozivaš i vrijeđaš ko malo dijete jer mrziš Stepha.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:15
Buraz napiši normalan komentar , prestani biti kao nakav političar već sam ti jednom napisao , fino sam napisao kada je igrač u letu najmanji kontakt ga može ozbiljno povrijediti , igrao sam košarku , bio sam u sličnim situacijama , šta je tu čudno?
I ti na osnovu toga napišeš da ja pojma nemam o čemu pišem, šta je poenta , možda provokacija ?
Video je jednostavan, Putanja Jamesa i udarca koljena su potpuno isti, bukvalno bi trebap zanemariti, ali se prepao i otud komično bacanje u desno
Vidim ja da se nešto ne slaže , da si me zamjenio sa nekim drugim likom , ja sam postao član u aprilu 2017 , nije to prije 5 godina...
Mrzim Stepha , to nikad nisam krio , i njega prozivam , ne tebe...
Iskreno bih volio da napišeš bar neke "moje uvrede" prema tebi , ono kao malo dijete...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Objasnio sam već.
U zraku je izgubio balans jer se lijeva noga sudarila s koljenom Tollivera. Na snimku pri kraju videa se odlično vidi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Čist faul na Jamesu, ne vidim potrebu za diskusijom. Bilo kakav kontakt s leđa s igračem koji je u zraku je faul. Kontakt je jasno bio slučajan i otud je bio običan faul.
I ovo drzanje za lakat je posljedica pada na parket, a ne jer mu je Toliver izvalio ruku iz ramena, strucnjaci.
Sta se desi sa NEZom, bio je birvaktile dobar i objektivan forumas.
Sta se desi sa NEZom, bio je birvaktile dobar i objektivan forumas.

Vjerovatno ce guliti dok ne zaigra zajedno sa sinom u NBA.dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:53Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U cemu to ja nisam bio objektivan?
Evo jos uvijek cekam da mi neko od vas konkretno napise i odgovori na slijedece stvari,pa da promjenim misljenje:
1.Kako je moguce obnoviti povredu,koja se desi i obnavlja istezanjem,udarcem?
2.Kako je moguce da se, nakon sto su izasli izvjestaji da ce James propustiti nekoliko tekmi i da mu svi savjetuju da to ucini,on 2 dana kasnije izdominira POR i bude najbolji igrac na terenu bez ikakve vidljive povrede?
Kad mi to argumentovano odgovoris, onda mozemo nastaviti diskusiju, ali nikako neces i ne mozes dovoditi u pitanje moju objektivnost zbog vase subjektivnosti.
P.S.Cak i SA kad pisem,uvijek to nastojim potkrijepiti cinjenicama.Nikad nisam nesto napisao i tvrdio kao istinito "samo zato sto ja to tako mislim".
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 dec 2019, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako neko moze biti GOAT zadnjih 15 godina?

Anfernee "Penny" Hardaway #1
A ne moze se desiti losa noc jel, i Harden veceras ubaci 50 sutra 25, Doncic veceras saspe tripl dabl a sutra fuli sve sto proba, itd itd.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:01U cemu to ja nisam bio objektivan?
Evo jos uvijek cekam da mi neko od vas konkretno napise i odgovori na slijedece stvari,pa da promjenim misljenje:
2.Kako je moguce da se, nakon sto su izasli izvjestaji da ce James propustiti nekoliko tekmi i da mu svi savjetuju da to ucini,on 2 dana kasnije izdominira POR i bude najbolji igrac na terenu bez ikakve vidljive povrede?
Kad mi to argumentovano odgovoris, onda mozemo nastaviti diskusiju, ali nikako neces i ne mozes dovoditi u pitanje moju objektivnost zbog vase subjektivnosti.
P.S.Cak i SA kad pisem,uvijek to nastojim potkrijepiti cinjenicama.Nikad nisam nesto napisao i tvrdio kao istinito "samo zato sto ja to tako mislim".
Znaci svih 82 tekme moras biti 25/10/10, jer ako jednu nisi odmah to znaci da si qarina.
GOL15YTracy3McGrady je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:01Kako neko moze biti GOAT zadnjih 15 godina?![]()
15.10.2013.
Ne govori ti on da je James lose odigrao (sto i da govori bi bila laz). Njemu smeta to sto James pokusava da nakon svake lose partije govori da je povreda ili nesto drugo krivo za to.Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:11A ne moze se desiti losa noc jel, i Harden veceras ubaci 50 sutra 25, Doncic veceras saspe tripl dabl a sutra fuli sve sto proba, itd itd.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:01U cemu to ja nisam bio objektivan?
Znaci svih 82 tekme moras biti 25/10/10, jer ako jednu nisi odmah to znaci da si qarina.
Lebron ne moze biti goat ni da stane na cetiri i pocne da pase travu..Klasicna mitomanija a najgore od svega je sto se on ozbiljno pali haha najjace mi ja kad sam seruje statuse svoje mame i ostalih clanova porodice koji ga nazivaju goatom
Nije dovoljno uzeti br. 23 i biti goat

Nije dovoljno uzeti br. 23 i biti goat

- BuffonGigi
- Kontakt:
1. Nisi se nikad bavio sportom ocigledno, da jesi ovo nikad ne bi napisao.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:01U cemu to ja nisam bio objektivan?
2. James izdominirao Portland? Jesi li bar boxscore pogledao ako nisi tekmu?
A cinjenice su ti jaca strana od kako ja pratim ovaj forum...ali tvoje u glavi fiksirane cinjenice, samo tvoje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@TheChief Svaka cast,majstore!Konacno neko da shvati.
Problem je kontrola naracije i uvijek neki izgovor kad se izgubi velika tekma.
@Buffon Za tebe doktor sporta.Cuj da obnovis povredu prepone udarcem.
Idi pitaj nekog doktora,pa da ti se covjek ismije.
Povreda udarcem moze biti samo kontuzija,nikako istegnuce,neznalico jedna.
Gledao tekmu protiv POR.Covjek kontrolisao tempo cijele utakmice.Bolju tekmu imao i od ADa.Toliko.
@Buffon Za tebe doktor sporta.Cuj da obnovis povredu prepone udarcem.

Gledao tekmu protiv POR.Covjek kontrolisao tempo cijele utakmice.Bolju tekmu imao i od ADa.Toliko.
@nez
Sjecam se neke te medicinske diskusije sa tobom i mogu ti reci da bolje znas kosarku nego medicinu.
Istezanje prepone predstavlja istezanje preponskih misica. Normalno da bilo kakva traumatizacija, pa u ovom slucaju i mehanicka povreda, moze uticati na obnavljanje povrede ili bola.
Isto da si dislocirao zglob i nakon nekoliko dana te neko udari po njemu. Veci ces bol osjecati na tom nego na nekom zdravom zglobu zato sto ti je ovaj zglob vec pod traumom.
Sjecam se neke te medicinske diskusije sa tobom i mogu ti reci da bolje znas kosarku nego medicinu.
Istezanje prepone predstavlja istezanje preponskih misica. Normalno da bilo kakva traumatizacija, pa u ovom slucaju i mehanicka povreda, moze uticati na obnavljanje povrede ili bola.
Isto da si dislocirao zglob i nakon nekoliko dana te neko udari po njemu. Veci ces bol osjecati na tom nego na nekom zdravom zglobu zato sto ti je ovaj zglob vec pod traumom.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 30 dec 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evo i od mene cestitke za rodjendan. Vrhunski je igrac ali GOAT nije.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema teorije, prijatelju. Ne znam odakle ti ta prica?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:44@nez
Taj udarac sto si dobio moze boliti od date kontuzije,ali ne mozes imati istezanje misicnih vlakana udarcem.Nema sanse.
Nema logike,uopste ovo sto si sad napisao.
I pricamo o povredi prepone.Da te ne znam ti kako udarim u nju,necu ti uticati na njeno istezeanje.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 dec 2019, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ta prica je iz skole i knjige.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:50Nema teorije, prijatelju. Ne znam odakle ti ta prica?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:44@nez
Taj udarac sto si dobio moze boliti od date kontuzije,ali ne mozes imati istezanje misicnih vlakana udarcem.Nema sanse.
Ali nema potrebe diskutovati, neka se slozimo da se ne slazemo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Budi slobodan da postavis onda iz knjige.Tu recenicu ne bi trebalo biti problem naci.dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:52Ta prica je iz skole i knjige.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:50Nema teorije, prijatelju. Ne znam odakle ti ta prica?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:44@nez
Ali nema potrebe diskutovati, neka se slozimo da se ne slazemo.
James i na jednoj nozi moze kontroisat desavanja na parketu, kakva crna dominacija protiv Blazersa. Ocito je da nesto nije ok s njim i da mu treba odmor. Sinoc protiv Dallasa opet nikakva realizacija.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Udarac moze izazvati istegnuce samo takvo, ali ocigledno da nisi nikad nista teze od kasike pomjerio i da su jedini zuljevi koje si imao oni od tastature.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:36@TheChief Svaka cast,majstore!Konacno neko da shvati.
@Buffon Za tebe doktor sporta.Cuj da obnovis povredu prepone udarcem.![]()
Ti ne moras pitati doktora, pitaj bilo kog sportistu. Ne moze se bas sve nauciti na googlu i wikipediji.
A tempo utakmice se kontrolise mozgom vise nego fizikalijama. Pogledaj nekad neku utakmicu Stocktona, pa mozda nekad i shvatis o cemu pricam. Jako si me razocarao, mislio sam da se zaista razumijes u kosarku.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.