U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Odlično. Teško da može bolje.
U18
Selektor Slaven Musa je na ovo okupljanje pozvao sljedeće igrače:
Obren Kljajić (Brisbane, Australija), Bakir Bašić (Velež), Filip Mikić (Rudar Prijedor), Tarik Pehilj (Željezničar), Adlan Karalić (Željezničar), Ady Serdarević (GV Vikings, SAD), Edon Pruti (Burnley, Engleska), Luka Janković (Zvijezda 09), Strahinja Manojlović (Zvijezda 09), Anes Hrustanović (Mladost), Safet Cago (Mladost), Alem Suljić (Travnik), Erdan Halilagić (Olimpik), Ermin Čavčić (MVV Maastricht, Holandija), Ivan Puljić (Široki Brijeg), Luka Bobić (Borac), Dragan Bilbija (Rudar Prijedor), Enes Zengin (SC Freiburg, Njemačka), Inas Suljić (Trelleborgs FF, Švedska), Deen Mujezinović (Olimpik), Amar Cerić (Rudar Prijedor), Haris Jašić (NT Celtic, SAD), Ilhan Muslija (NT Celtic, SAD), Almin Veladžić (ASK Voitsberg, Austrija).
Evo malo para
Selektor Slaven Musa je na ovo okupljanje pozvao sljedeće igrače:
Obren Kljajić (Brisbane, Australija), Bakir Bašić (Velež), Filip Mikić (Rudar Prijedor), Tarik Pehilj (Željezničar), Adlan Karalić (Željezničar), Ady Serdarević (GV Vikings, SAD), Edon Pruti (Burnley, Engleska), Luka Janković (Zvijezda 09), Strahinja Manojlović (Zvijezda 09), Anes Hrustanović (Mladost), Safet Cago (Mladost), Alem Suljić (Travnik), Erdan Halilagić (Olimpik), Ermin Čavčić (MVV Maastricht, Holandija), Ivan Puljić (Široki Brijeg), Luka Bobić (Borac), Dragan Bilbija (Rudar Prijedor), Enes Zengin (SC Freiburg, Njemačka), Inas Suljić (Trelleborgs FF, Švedska), Deen Mujezinović (Olimpik), Amar Cerić (Rudar Prijedor), Haris Jašić (NT Celtic, SAD), Ilhan Muslija (NT Celtic, SAD), Almin Veladžić (ASK Voitsberg, Austrija).
Evo malo para

Obren iz Australije. Jao šta mi se po glavi vrti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Deen. 

Ponos i dika Olimpika našeg jel tako
Mancini je napisao/la: .

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Pola Amerike.
Almin Veladžić (ASK Voitsberg, Austrija).
4 Austrijska liga

4 Austrijska liga

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Pa na ovom spisku nema 10 igrača koji mogu igrati našu juniorsku ligu. 

Ja mislim da niko nikad prije nije imao ovoliko tatinih sinova na 1 spisku
Musa oborio rekord

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Kad se NT Celtic uuca na google, sve što se može naći je ovaj spisak na našim portalima.
- ASD
- Kontakt:
Ovaj Zengin na transfermarktu ima njemačku i tursku zastavu, samo 1 meč za juniore Freiburga ove sezone.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
"Žao mi je što nisam potrčao po ovom zelenom bosanskom tepihu u Velikoj Kladuši, jer ovdje Bosna tako lijepo miriše. "Bazinga12345 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 15:49https://reprezent.ba/predstavljamo-hari ... exasa-sad/

- ASD
- Kontakt:
Nije napadač.
Valjda to ima stvarno neke veze sa Celticom te da postoji vjerovatnoća prelaska u prvi tim kao kod nekih drugih klubova.Bazinga12345 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 15:49https://reprezent.ba/predstavljamo-hari ... exasa-sad/
A ne da je to samo nek ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.