NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Zato je bombaj stručnjak igrao 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
Pokušavaš biti duhovit , ne ide ti buraz...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa sta ti smeta njegov odgovor, kad ti je odgovorio u tvom stilu. Mogao si i ti napisati neki normalan odgovor, kao sto je Clutch napisao, umjesto tog tvog "Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?" .bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
Mozda covjek jednostavno nije primjetio da ga je ovaj zakacio koljenom?
Onaj pise knjige, ovaj leti uz kontakte...Kako imamo svestrane forumase..
Jadni Tolliver, James ga zakacio nogom i on ni kriv ni duzan dobi licnu
Jadni Tolliver, James ga zakacio nogom i on ni kriv ni duzan dobi licnu

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 30 dec 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije primijetio a odmah krene da ismijava i da optužuje nekog za flop. Pa ako iko nije bio sklon tome kroz karijeru to je LBJ, a tukli su ga kao i svakog drugog fizicki dominantnog igraca.dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:58Pa sta ti smeta njegov odgovor, kad ti je odgovorio u tvom stilu. Mogao si i ti napisati neki normalan odgovor, kao sto je Clutch napisao, umjesto tog tvog "Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?" .bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOATu zadnjih 15 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa govorim zato sto nisam ni ja primjetio iz onog prvog ugla, pa kontam da je neko mozda i ugasio klip i nije uopste ni vidio taj drugi ugao gdje se vidi kontakt.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:01Nije primijetio a odmah krene da ismijava i da optužuje nekog za flop. Pa ako iko nije bio sklon tome kroz karijeru to je LBJ, a tukli su ga kao i svakog drugog fizicki dominantnog igraca.dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:58Pa sta ti smeta njegov odgovor, kad ti je odgovorio u tvom stilu. Mogao si i ti napisati neki normalan odgovor, kao sto je Clutch napisao, umjesto tog tvog "Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?" .bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56
Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
da,tajphily je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:36je li ovo onaj sto ima knjigu o NBA ,koja se ne moze nigdje kupiti ili narucitiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:26Pisac miran budi ili si i ti kao Virtual umislio da imas firmu? Treba te biti stid zbog ovog komentara![]()
![]()
-
- Kontakt:
dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:58Pa sta ti smeta njegov odgovor, kad ti je odgovorio u tvom stilu. Mogao si i ti napisati neki normalan odgovor, kao sto je Clutch napisao, umjesto tog tvog "Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?" .bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
Poenta njegovog komentara je ismijavanje LeBrona , zato sam tako i odgovorio...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
A sta, LeBron se ne smije ismijavati na forumu dok se forumasi smiju i ismijavati i vrijedjati i sta sve ide uz to?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:06dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:58Pa sta ti smeta njegov odgovor, kad ti je odgovorio u tvom stilu. Mogao si i ti napisati neki normalan odgovor, kao sto je Clutch napisao, umjesto tog tvog "Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?" .bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56
Poenta njegovog komentara je ismijavanje LeBrona , zato sam tako i odgovorio...

Nisam uopste duhovit, nit pokusavam biti, jednostavno vidim da nemas pojma o cemu pisesbombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da ispadne oe Kawhia,bil prestao forsirati svoju mitomaniju?

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Buraz napiši normalan komentar , prestani biti kao nakav političar već sam ti jednom napisao , fino sam napisao kada je igrač u letu najmanji kontakt ga može ozbiljno povrijediti , igrao sam košarku , bio sam u sličnim situacijama , šta je tu čudno?Brokula je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:09Nisam uopste duhovit, nit pokusavam biti, jednostavno vidim da nemas pojma o cemu pisesbombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:56Naravno da jesam , ne znam šta je tu smiješno...Ko god se bavio košarkom zna koliko je nezgodno kad si u "letu" i neko te zakači , bilo kako, i najmanji kontakt zna biti katastrofalan...
I ti na osnovu toga napišeš da ja pojma nemam o čemu pišem, šta je poenta , možda provokacija ?
A da izbaci prime Kawhia u 36. godini, bil napokon otvorio oči?BosniaBoston je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:12Da ispadne oe Kawhia,bil prestao forsirati svoju mitomaniju?![]()

On je taj status već dosegao, ostatak karijere je samo bonus.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav političar, samo ti pišeš te nebuloze. Normalno da ću se ophodit prema tebi drugačije jer me 5 godina prozivaš i vrijeđaš ko malo dijete jer mrziš Stepha.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:15
Buraz napiši normalan komentar , prestani biti kao nakav političar već sam ti jednom napisao , fino sam napisao kada je igrač u letu najmanji kontakt ga može ozbiljno povrijediti , igrao sam košarku , bio sam u sličnim situacijama , šta je tu čudno?
I ti na osnovu toga napišeš da ja pojma nemam o čemu pišem, šta je poenta , možda provokacija ?
Video je jednostavan, Putanja Jamesa i udarca koljena su potpuno isti, bukvalno bi trebap zanemariti, ali se prepao i otud komično bacanje u desno
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovdje ima pacijenata mogli bi kliniku otvoriti...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.