Ma ne gleda taj utakmice, nema potrebe ulaziti u diskusiju sa njim

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma ne gleda taj utakmice, nema potrebe ulaziti u diskusiju sa njim
Pisac miran budi ili si i ti kao Virtual umislio da imas firmu? Treba te biti stid zbog ovog komentara
je li ovo onaj sto ima knjigu o NBA ,koja se ne moze nigdje kupiti ili narucitiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:26Pisac miran budi ili si i ti kao Virtual umislio da imas firmu? Treba te biti stid zbog ovog komentara![]()
Taj tajphily je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:36je li ovo onaj sto ima knjigu o NBA ,koja se ne moze nigdje kupiti ili narucitiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:26Pisac miran budi ili si i ti kao Virtual umislio da imas firmu? Treba te biti stid zbog ovog komentara![]()
![]()
Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
Koljenom ga je faulirao. Kad si u zraku, i najmanji kontakt je dovoljan da ostanes bez balansa. Zato je faul svaki dodir u takvim situacijama, osim vertikalnosti.
Kome su zaista bitne te statistike koje uglavnom proizilaze iz toga sto je odigrao i odigrace mnogo sezona?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:53Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
Lik je u karijeri 27-7-7 uz blok i ukradenu po utakmici. Uz sva grupna i individualna priznanja koja ima, karijera je vrijedna divljenja.japa je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:16Kome su zaista bitne te statistike koje uglavnom proizilaze iz toga sto je odigrao i odigrace mnogo sezona?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:53Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
koliko zaista moras biti glup da se to pitas.japa je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:16Kome su zaista bitne te statistike koje uglavnom proizilaze iz toga sto je odigrao i odigrace mnogo sezona?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:53Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
Totalno promasena poenta ako pricamo o LeBronu.japa je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:16Kome su zaista bitne te statistike koje uglavnom proizilaze iz toga sto je odigrao i odigrace mnogo sezona?dscile je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:53Nemaju sanse ni njih dvojica. Ja stvarno ne vidim da bi neko u skorije vrijeme mogao imati LeBronove brojke u njegovim godinama. Imam osjecaj da bi mogao guliti do 40. godine sa nekih 20/7/7 prosjecima.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:47LBJ-u na kraju karijere ni jedan igrac nece biti ni blizu po statistici. Giannis i Luka imaju sansu da to dostignu, al na dugom je to stapu jos uvijek.
Stručnjak jesi li ikada igrao košarku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.