Može. Osim13

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To se oni tako igraju.
Mislim da SDA nikad više neće prebaciti 25% na izborima, upravo zbog nadolazećih generacija. Kolaps SDP-a im je omogućio da se vrate nakon što su 2010. godine potučeni kao nikada ranije, a ni kasnije.
Šta je ovo u CG, haman suzavci po ulicama lete?Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:02Mislim da SDA nikad više neće prebaciti 25% na izborima, upravo zbog nadolazećih generacija. Kolaps SDP-a im je omogućio da se vrate nakon što su 2010. godine potučeni kao nikada ranije, a ni kasnije.
Ova godina je bila mnogo korisna jer se dosta toga iskristalisalo i sad je narodu mnogo jasnije ko su uljezi koji žele vlast pod svaku cijenu. Vjerujem da je DF završila svoju priču, da će i SBB doći na marginu, i vidjećemo gdje će se preliti njihovi glasovi.
Ma sporadično se ponegdje pojavi problem, gerila style, ali nema tu ništa ozbiljno, premalo je ljudi na ulicama. Mislili su da će odziv biti veći, ali kurko...
Ma dobit ce opet i svaki put. Ljudi imaju razrađen sistem. Glasaju mrtvi, oni koji su se davno odselili, ovi oni. Samo Bog dragi može povećat izborni prag. U Tuzli 110k stanovnika 113k biraca, i kaze izlaznost mala.Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:02Mislim da SDA nikad više neće prebaciti 25% na izborima, upravo zbog nadolazećih generacija. Kolaps SDP-a im je omogućio da se vrate nakon što su 2010. godine potučeni kao nikada ranije, a ni kasnije.
Ova godina je bila mnogo korisna jer se dosta toga iskristalisalo i sad je narodu mnogo jasnije ko su uljezi koji žele vlast pod svaku cijenu. Vjerujem da je DF završila svoju priču, da će i SBB doći na marginu, i vidjećemo gdje će se preliti njihovi glasovi.
Krenuli su vidim Mili na kuću u Nikšiću, njih 7
U KS, teško. Kifla se nameće kao novi vođa sa jakim leđima koja mu mogu omogućiti legalne izbore.VolimTz je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:11Ma dobit ce opet i svaki put. Ljudi imaju razrađen sistem. Glasaju mrtvi, oni koji su se davno odselili, ovi oni. Samo Bog drag može povećat izborni prag. U Tuzli 110k stanovnika 113k biraca, i kaze izlaznost mala.Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:02Mislim da SDA nikad više neće prebaciti 25% na izborima, upravo zbog nadolazećih generacija. Kolaps SDP-a im je omogućio da se vrate nakon što su 2010. godine potučeni kao nikada ranije, a ni kasnije.
Ova godina je bila mnogo korisna jer se dosta toga iskristalisalo i sad je narodu mnogo jasnije ko su uljezi koji žele vlast pod svaku cijenu. Vjerujem da je DF završila svoju priču, da će i SBB doći na marginu, i vidjećemo gdje će se preliti njihovi glasovi.![]()
Situacija se mora radikalnije mijenjati.
Ma KS bio ne bio, federacija i drzava su mi dosta znacajniji vjeruj. Kad tu izgube onda im je dosao kraj. Bem ti Turbe i Vlasicka sela kad preglasaju Tz.Osim13 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:14
U KS, teško. Kifla se nameće kao novi vođa sa jakim leđima koja mu mogu omogućiti legalne izbore.
NiP - NS - SDP plus Hadžibajrić idu sa zajedničkim kandidatima za lokalne izbore, i tu će se već otprilike vidjeti situacija. Do idućih općih, svašta bi moglo biti.
Iznenadio bi se koliko je okorjelih zelenaša omekšalo kroz ove dvije godine, samo sabura![]()
Nisu vala ni partizani neka alternativa ako cemo iskreno. Al eto valjda se partizanstina bude ogledala samo u ulicama kojekakvih pijanih tkz. heroja i u spomenicima palim cif.utima. To im se moze donekle moze halalit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.