EDIT: Bravo momci , kakva ekipa.

Trica Herroa na kraju regularnog dijela.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Trejdat jednog, Lillarda il McColluma. Vrijeme je. Isti igraci.Evil Genius II je napisao/la: ↑29 dec 2019, 06:34Razumijem da je roster osakaćen povredama, ali kao neko ko se nagledao svega u dresu Blazersa ovako očajnu odbranu i generalno manjak hemije u ekipi dugo nisam vidio. Ukoliko Olshey ne napravi neke rezove postat ćemo Knicksi zapada.
Brz oporavak Skalu![]()
Prvo što mi bude oči je tvoje pisanje u zadnje vrijeme , k'o da je Shevcet ušao u tebe...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:38Pa hajde da pricamo o faktima.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:30Realnost je iako sam dao bodove tebi za forumaša godine i baš cijenim tvoje znanje , kad se piše o Jamesu žestoko SERESH ....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
Realnost je da se sa.sere kad vidi Kawhia da ga cuva.
Jel izasao izvjestaj poslije tekme sa LAC da ce propustiti neko vrijeme i da mu svi savjetuju da to treba uraditi??
Zatim je izjavio nakon te iste tekme da ga je udarac Beverleya u preponu na pocetku utakmice vratilo na raniju povredu!?Kako je moguce povrijediti preponu udarcem??Nju moras istegnuti da je povrijedis.Ne mozes je povrijediti udarcem.
Eto ti vec 2 dokaza da on pokusava kontrolisati naraciju nakon lose partije.Zasto mu to treba?
Lik je control freak,ima ogroman ego i ne moze se pomiriti s cinjenicom da u 17.sezoni nije vise najbolji igrac lige.
Da da na tu seriju sam mislio, ona u kojoj vas je Bron bukvalno razvalio u game 6 i game 7 i okrenuo seriju ali nek si spomenuo "the shot", eto nikad nijedan role playeri nije pogodio vazan sut prije Allena, imas mahanje od KerraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 03:48Oh, mislis seriju kad ga Ray Allen spasio jos jedne blamaze? Ok.
Trebao bi taj klip da dokaze da frajeru nije bilo ugodno igrati protiv Kawhia ni kad je bio u prajmu,a ovaj bio "beba". Sad zamisli samo kako mu se to cini danas kad je ovaj u prajmu,a njegova karijera se blizi kraju?
Evo samo mi odgovori na 2 pitanja:
1.Zasto skoro ne napada obruc kad ga Kawhi cuva?
2.Zasto uopste ne cuva Kawhia?
Kawhia se ne mora velicat nakon jedne dobre utakmice, on je vec neko vrijeme najbolji igrac jer je tu kad je najpotrebnije, u napadu moze pogodit preko svakog a na drugoj strani zakljucat svakog kao sto je Jamesa neku noc. A njemu ocigledno RS nije bitan kao sto je izjavio poslije utakmice sa LAL. A sto se tice sinocnje utakmice svakom se desava, Harden svaku drugu noc ima takve procente pa je to uredu,Giannis unistava ekipe poput Wizardsa, Phoenixa itd a kad treba da se potegne nigdje ga kao i Hardena npr. Naravno i Kawhiu se desavaju utakmice kad bazena nemoze pogodit kao sinoc ali dosta manje nego drugima, ali kao sto je covjek izjavio RS mu je ne bitan. Nista cekacemo PO, mozda nas Kawhi iznova iznenadi ali mozda i razočaran. I da James je i sa 35 godina bolji od 90% lige.
Edviin je napisao/la: ↑29 dec 2019, 11:08@kugla
Meni je to sve jasno i za kawhija i za lebrona i za harden... Ali realno prozivaju se na forumu samo lebron i harden, dok ostali imaju neki “kredit” pa se jim gleda kroz prste... Lebron je bio najbolji igrac koliko godina, pa se ga busilo i busi jos dan danas, zato nevidim razloga da se ne busi kawhi kad baca cigle i nije mu to prva utakmica ove sezone da je katastrofalan... Ko sto si napisao, cekamo mi svi PO, ali kad se vec igra RS, moramo RS komentarisati.
To je najbolje i onda iznenadis ko prosle godineNail for Real je napisao/la: ↑28 dec 2019, 23:49Mora da je bas tesko za navijace Denvera gledati kako tim razbija a bas nikog to ne interesuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.