Realnost je da se sa.sere kad vidi Kawhia da ga cuva.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Definitivno su dark horse, super su ekipa i doci ce odbrana do izrazaja u plejofu.Justin je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:15Ja bih volio da iznenade i izbace neke smecare iz Los Angelesa. Samo im ljudi ne vjeruju nakon sto ih je CJ izbacio prosle godine.Nail for Real je napisao/la: ↑28 dec 2019, 23:49Mora da je bas tesko za navijace Denvera gledati kako tim razbija a bas nikog to ne interesuje.
![]()
jesil citao sta je kiwijev ujak il sta mu je vec, trazio od lakersa za potpis :mrgreen:
Postavio sam to na Svastari prije par dana.
Realnost je takodjer da ovaj prvi igra 17. sezonu a ovaj drugi u svom apsolutnom primeu odmara i bira utakmice. Ne tako davno mu je James redovno trpo po 30 poena...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
Istina,ali nema potrebe za nekakvom izmisljenom naracijom kad ga ne ide,a pocesto to radi.Balon je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:55Realnost je takodjer da ovaj prvi igra 17. sezonu a ovaj drugi u svom apsolutnom primeu odmara i bira utakmice. Ne tako davno mu je James redovno trpo po 30 poena...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
Realnost je iako sam dao bodove tebi za forumaša godine i baš cijenim tvoje znanje , kad se piše o Jamesu žestoko SERESH ....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
Pa hajde da pricamo o faktima.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:30Realnost je iako sam dao bodove tebi za forumaša godine i baš cijenim tvoje znanje , kad se piše o Jamesu žestoko SERESH ....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
A sta je to trebao raditi da bi se smatralo dominacijom, davati 40 prosjecno ili sta vec, pa Bron protiv Kawhia kroz karijeru ima 25-8-7, nije li dovoljnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:21Istina,ali nema potrebe za nekakvom izmisljenom naracijom kad ga ne ide,a pocesto to radi.Balon je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:55Realnost je takodjer da ovaj prvi igra 17. sezonu a ovaj drugi u svom apsolutnom primeu odmara i bira utakmice. Ne tako davno mu je James redovno trpo po 30 poena...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:21James planira da igra veceras.Toliko o toj strasnoj povredi prepona zbog koje bi mogao pauzirati neko vrijeme i koja ga je kocila protiv LAC.![]()
Usput,nikad James nije trpao Kawhia "redovno".Barem ne dominacijom kakvu je imao na ostatak lige.
P.S.I to sto je u 17.sezoni ga ne opravdava s obzirom da je on sam cijelu off sezonu najavljivao da se vraca "na tron".![]()
I kakve veze to ima sa trenutnim stanjem u kojem se prica?Balon je napisao/la: ↑29 dec 2019, 02:35A sta je to trebao raditi da bi se smatralo dominacijom, davati 40 prosjecno ili sta vec, pa Bron protiv Kawhia kroz karijeru ima 25-8-7, nije li dovoljnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:21Istina,ali nema potrebe za nekakvom izmisljenom naracijom kad ga ne ide,a pocesto to radi.
Usput,nikad James nije trpao Kawhia "redovno".Barem ne dominacijom kakvu je imao na ostatak lige.
P.S.I to sto je u 17.sezoni ga ne opravdava s obzirom da je on sam cijelu off sezonu najavljivao da se vraca "na tron".![]()
smijesna prica je da se LeBron kao usere kad vidi Kawhia, covjek od PRVOG dana u NBA nosa ekipu na svojim ledjima i tako kroz cijelu karijeru do dan danas, uostalom vidjet cemo na sta ce gospodin load management liciti u 35.-toj godini ali jedno je sigurno, workloadu koji je Bron imao Kawhi nikad nece doci ni blizu
Smijesno je iznositi sirove brojeve Jamesa.Balon je napisao/la: ↑29 dec 2019, 02:35
A sta je to trebao raditi da bi se smatralo dominacijom, davati 40 prosjecno ili sta vec, pa Bron protiv Kawhia kroz karijeru ima 25-8-7, nije li dovoljno
smijesna prica je da se LeBron kao usere kad vidi Kawhia, covjek od PRVOG dana u NBA nosa ekipu na svojim ledjima i tako kroz cijelu karijeru do dan danas, uostalom vidjet cemo na sta ce gospodin load management liciti u 35.-toj godini ali jedno je sigurno, workloadu koji je Bron imao Kawhi nikad nece doci ni blizu
Kakve veze poraz od 30 razlike ima sa bilo cim!? Evo vidjet cemo opet ove godine kad bude trebalo tko ce kajmak pokupiti.I znaci bitan je taj poraz od 30 razlike nego unistavanje grka u finalu istoka!??Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:44Sta je glupo, zar nije izgubio 30 razlike?? Ko prica o prosloj godini? Pricamo za ovu... Ja samo kazem zasto se niste javili kad je duvno 30 razlike, javljate se sad kad je dobio 35 godina starog starca? Kad se moze Lebron sa 35 prozivati, zasto se jedan Kawhi sto je u svojim prime godinama, nebi smio?Kugla3 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:33Ja koliko znam zadnji put kad je bilo gusto i kad je trebalo potegnit Kawhi je sredio Buckse i poslao ih kuci po odijelo. Odavno gluplji komentar nisam procitao. A stari veteran sa 35 godina je i sada bolji od 90% lige.Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Oh, mislis seriju kad ga Ray Allen spasio jos jedne blamaze? Ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.