Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 17:44

Ovo je danas dobar rezultat, Vedo ih je ubio na kontre, ali prvih 45 minuta se to sve drzalo u granicama. Gol su postigli iz kornera. Frankfurt ima jednu od najboljih defenziva ove sezone. Hoffenheimu definitivno treba neko, ko zna bolje uposliti napadace, dakle ako imaju ambicije ove sezone, moraju u zimskom prelaznom roku nekoga dovest, mozda i za defenzivu jednog.

@Bosanac
Procitao sam, kako sebi jedu nerve, pravi moroni. Najbolji mi je onaj padre de che ili kako se zove. Neki Argentinac, koji je sve juznoamerikance hvalio nenormalno, a nase blatio. Na kraju prosle sezone nema ni jednog njegovih balerina vise u Hoffenheimu. :D Na Hoffenheimu se ipak vidi, da je taj klub umjetna produkcija, jedna dobra produkcija, ali sa groznim navijacima, koji ustvari legende svog mladog kluba tako lose postuju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 17:57

Principatus je napisao/la:Ovo je danas dobar rezultat, Vedo ih je ubio na kontre, ali prvih 45 minuta se to sve drzalo u granicama. Gol su postigli iz kornera. Frankfurt ima jednu od najboljih defenziva ove sezone. Hoffenheimu definitivno treba neko, ko zna bolje uposliti napadace, dakle ako imaju ambicije ove sezone, moraju u zimskom prelaznom roku nekoga dovest, mozda i za defenzivu jednog.

@Bosanac
Procitao sam, kako sebi jedu nerve, pravi moroni. Najbolji mi je onaj padre de che ili kako se zove. Neki Argentinac, koji je sve juznoamerikance hvalio nenormalno, a nase blatio. Na kraju prosle sezone nema ni jednog njegovih balerina vise u Hoffenheimu. :D Na Hoffenheimu se ipak vidi, da je taj klub umjetna produkcija, jedna dobra produkcija, ali sa groznim navijacima, koji ustvari legende svog mladog kluba tako lose postuju.
Nista cudno,pa mi imamo takvih navijaca novokonponovanih koji navijaju za repku.
Imaju svoje lokalne ljubimce,o istoriji ili par godina unazad nemaju pojma sta se desavalo.
Igrace koji su se borili za nasu repku godinama nakon jedne ili dvije tekme prekrize.I tako to.
Padre de cehova je u biti pun klinac na nasem forumu. :roll: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 20 nov 2010, 17:59

Principatus je napisao/la:Ovo je danas dobar rezultat, Vedo ih je ubio na kontre, ali prvih 45 minuta se to sve drzalo u granicama. Gol su postigli iz kornera. Frankfurt ima jednu od najboljih defenziva ove sezone. Hoffenheimu definitivno treba neko, ko zna bolje uposliti napadace, dakle ako imaju ambicije ove sezone, moraju u zimskom prelaznom roku nekoga dovest, mozda i za defenzivu jednog.

@Bosanac
Ma papak do papka.
Ulazio bi ja sa njima jos u diskusije, samo sto mi je onaj forum totalno nepregledan, glava me nekako zapoli kad pisem. Sve nekako maleno, blijedo :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 20 nov 2010, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 20 nov 2010, 17:59

bravo vedooooo,sad samo tako nastavi ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 nov 2010, 18:27

Moj čovjek!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 nov 2010, 18:41

To Vedo care. Dopelpack. Samo nastavi zabijati

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:46

Bilal je napisao/la:To Vedo care. Dopelpack. Samo nastavi zabijati
svaka čast za današnju partiju ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 nov 2010, 19:16

Svaka cast Vedade, pokazao si po ko zna koji put da si majstor ;) :)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 nov 2010, 20:25

Evo ako neko nije pogledao golove, prvi gol je na 4:25, drugi na 4:52.

Kad je Vedo nakon drugog gola skinuo majicu da proslavigol, komentator je rekao: "Doppelpack und Sixpack"
100% sportski i krajnje opušten potpis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 nov 2010, 20:28

Prvi gol fino realizovan, a i drugi solidan, iako nije smio dopustiti da u onakvoj poziciji mu se odbrambeni ubaci ispred njega nijednog trenutka. Imao je još jednu strašnu šansu u kojoj je loše reagovao. Centimetar falio da ga zabije. I Salihovićev jedan slobodnjak čudom izvadio Nikolov.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 nov 2010, 20:57

Svaka cast Vedo !!!!

Kada samo zamislim da su ova dva gola popracena i stalnim radom i trcanjem i u fazi napada i u fazi odbrane cisto svrsavanje sto imamo igraca Bosanca takvog mentaliteta. Uz put koji nije primadona i ne glumi.

Misljenja sam da je Vedo bio u Dzekinoj ulozi protiv Slovaka zabio bih barem dva gola. Imamo jos tu puno rezerve da sa onakvim srednjacima i igracima pasa probijamo non stop izbacivanjem iole brzeg napadaca u prazan prostor.

Ovi trkovi Vede kod obadva gola su primjeri za kurseva fudbala kako jedan napadac treba da trci i da se otvara.

Druga stvar drugi go mada izgleda malo traljavo je cisti primjer gola iz nicega , dva napadaca prave sinhronizovan pritisak na odbranu protivnika tako da je cjela situacija ono u par sekundi i u svemu tome je Vedo bio brzi i u glavi i u nogama od odbrane.

Cisti primjer situacije u kojima se ne snalaze igraci tipa Ibricic .....

Ja ne znam da sam odavno gledao ekipu koja igra skolovaniji fudbal od ovoga Hoffenhaima ! Bas me zanima nesto malo vise o njihovom treneru koga je prije trenirao.
Moli se neki strucnjak i poznavalac Njemackog fudbala da napise nesto vise !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 nov 2010, 21:02

kimbo je napisao/la: Misljenja sam da je Vedo bio u Dzekinoj ulozi protiv Slovaka zabio bih barem dva gola. Imamo jos tu puno rezerve da sa onakvim srednjacima i igracima pasa probijamo non stop izbacivanjem iole brzeg napadaca u prazan prostor
:mrgreen: Ja čak mislim da je Džeko i brži od Vedada. A i bolji u svemu ostalom. Jedino možda Vedad ima bolji njuh. Možda. Teško i to. Ali bih baš volio da se utrkuju za naj strijelca lige. Pa neka i Vedad pobijedi.

Visca el Višća!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 nov 2010, 21:16

Željovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Misljenja sam da je Vedo bio u Dzekinoj ulozi protiv Slovaka zabio bih barem dva gola. Imamo jos tu puno rezerve da sa onakvim srednjacima i igracima pasa probijamo non stop izbacivanjem iole brzeg napadaca u prazan prostor
:mrgreen: Ja čak mislim da je Džeko i brži od Vedada. A i bolji u svemu ostalom. Jedino možda Vedad ima bolji njuh. Možda. Teško i to. Ali bih baš volio da se utrkuju za naj strijelca lige. Pa neka i Vedad pobijedi.
Hm ... ne vjerujem da je Dzeko brzi, pogotovo ne kraci sprintevi od 30-ak metara ! Ali se Dzeko ne moze porediti sa Vedadovom frekvencijom trcanja , znaci covjek od 90 kila je gotov poslije spriinta od 50 metara uz promjene pravca trcanja . Treba mu barem 2,3 minute da stoji dok ne dodje sebi ... Dok je Vedo kao sat , ne staje !!!!

Dzeko , Misimovic na jednoj Pjanic ,Ibisevic na drugoj strani .... Velika razlika ... uglavnom zanimljiva pitanjaaaa :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 20 nov 2010, 21:28

Zaista sam opet osjetio onu želju kod Vede koja se nekako izgubila prije mjesec dana. Ako nastavi ovako, ako će se ovako trudit ja mislim da bi mogo zabiti još više golova. Ali vidjećemo sljedeću utakmicu.

A moram i pohvalit Vukčeta :D, momak me iznenadio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 00:08

Gdje ste stručnjaci nad stručnjacima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 00:15

Virtu4l je napisao/la:Gdje ste stručnjaci nad stručnjacima.
Sta galamis,nemoj da ti ja Boticu dovodim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 nov 2010, 00:17

Ibisevic zacepio usta kriticarima ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2010, 00:22

I sad kad Vedo presusi koju tekmu ( ne dao Bog), onda dodju krticari i pocnu vaziti kako je kloc, bot, krampa i tako u nedogled...iz supljeg u prazno. Vec vidjeno :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 nov 2010, 00:31

kimbo je napisao/la:Hm ... ne vjerujem da je Dzeko brzi, pogotovo ne kraci sprintevi od 30-ak metara ! Ali se Dzeko ne moze porediti sa Vedadovom frekvencijom trcanja , znaci covjek od 90 kila je gotov poslije spriinta od 50 metara uz promjene pravca trcanja . Treba mu barem 2,3 minute da stoji dok ne dodje sebi ... Dok je Vedo kao sat , ne staje !!!!

Dzeko , Misimovic na jednoj Pjanic ,Ibisevic na drugoj strani .... Velika razlika ... uglavnom zanimljiva pitanjaaaa :D :D
Prema oficijelnoj stranici Bundeslige obojica imaju po 80 kg.

Jedino ću se složiti da Vedad više trči, ali u konačnici je neuporedivo manje koristan od Džeke, koji vrlo često hoda, za što koristi svaku priliku. Znači, Edin se ne troši toliko ne presing, ali kad se mora zaganjati, zaganja. A da ne govorim koliko je koristan i energičan sa loptom u nogama. Za te stvari i čuva snagu. Vedad, nažalost, nije toliko jak sa lotpom da bi čuvao snagu za neke prodore i proigravanja. Gubi previše lopti. Doduše, i tu je nekad savršen. Ne zna se nikad sa njim. Pojam je za oscilaciju nakon one povrede.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 00:35

Analiticar 2 je napisao/la:Kloc ostaje kloc.
On je taraba slusajte me.

E moj Ibisevicu ja ne bi tebi dao da u Vrbanjusi igra.
Inter1977 je napisao/la:Pa cim on eto nije igrao dobili smo i to slovacku u gostima..Slucajno ili ne? think twice.....
-Paja je napisao/la:Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno biciklo 8-) Pa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 14 gostiju.