Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
South Park sezona 26
1 Ep
- Uzeše nam Kanton
2 Ep
- Ne dam obraz
3 Ep
- ANP
4 Ep
- Draško & Friends
5 Ep (Terence and Philip specijal)
- Milo razjebava SPC
6 Ep
- Sijelo u Skupštini KS
7 Ep
- Tuča u Skupštini Srbije
1 Ep
- Uzeše nam Kanton
2 Ep
- Ne dam obraz
3 Ep
- ANP
4 Ep
- Draško & Friends
5 Ep (Terence and Philip specijal)
- Milo razjebava SPC
6 Ep
- Sijelo u Skupštini KS
7 Ep
- Tuča u Skupštini Srbije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- akisarajevo92
- Kontakt:
najgore vodjeni izbori ikad kako je ovak mokes nesposoban
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je ovaj macan?
jel ovo sam smith najdrazi pjevac @mella
Sinoć sam 2h gledao na YT evakuaciju JNA iz Tuzle. Zanima me zbog čega je nastala ona pizdarija, ko je na koga prvo zapucao?
Izvinjavam se na otvaranju teške teme.
Izvinjavam se na otvaranju teške teme.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Srbi su prvi zapucali...
Zbog naredbe "na vatru odgovoriti vatrom "covjek je deceniju se sudio( .Ilija Jurisic)
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posto je rat tada uveliko bio u toku i u mnogim gradovima vec prevladala JNA po meni je to bio pokusaj lokalnih Srba da uz pomoc JNA presjeku grad i stvore homogenu teritoriju od BM do Majevice, a kasnije zauzmu citav grad i kao u drugim gradovima protjeraju stanovnistvo koje nije Srpsko. U prilog tome ide da su mnogi Srbi i Tuzli i okolici dobili oruzje i dosli u kasarnu u Solini/BM sto i spisak zrtvi govori. Neki su nakon toga otisli i kucama te ostali citav rat u Tuzli ili se dobrovoljno odselili.
A rat se nastavio dalje prema Majevici i periferiji grada gdje je bilo Srpskog stanovnistva te je prevladala ARBIH i onda se to dalje nastavilo na Majevici. Uglavnom jedan preambiciozan pokusaj JNA koja je napravila dodatni problem jer je vojsku potrpala sa naoruzanjem u kamione gdje su sami od eksplozija svog naoruzanja ginuli. A isto tako mudro od TZ policije i gradske uprave sto je Patriotsku ligu i takve drzala van ulica grada jer bi narakijana JNA izasla kao u Sarajevu na ulice da odbrani stanovnistvo kao u Bijeljini, Zvorniku i Visegradu.
Da je to bio plan govore dalji okrsaji u Caklovicima i Pozarnici, pa u Lukavackim selima, a danas se od toga pravi ratni zlocin. Sto je po meni nidje veze s vezom zbog kretanja u BiH i poteza generala JNA tj. njima nije na pamet padalo da odu iz Tuzle kao mirna kolona.
- Fantasista
- Kontakt:
Pričao mi lik prije par godina kada su čete sa Ozrena došle u Gnojnicu i poklali narod i bacali u bunar. A dole u Sižju su krenuli pravit logor da potrpaju muslimane. Ima i sad ona betonska konstrukcija, strašno.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 234 gosta.