FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde da vas vidim, vaš tim ove decenije? 

Antolovic
Colic-Bogicevic-Vasilic-Stanic
Jamak-Tomic-Zolotic
Hodzic-Adilovic-Bajic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pozdrav istomišljenicima i neistomišljenicima.Ovdje sam se registrovao 2016 god i evo prvi put pišem.
Sehic
Kvesic, Graovac,Bogicevic (zbog prijasnih godina i jer je najduze tu i nemam nekog specijalnog od ostalih), Sinisa/Colic- Amir, Tomic- Veselinovic, Stilic, Stevanovic ( mada i Zakaric moze komotno)
I u napadu fakat ne znam. Imali smo predobrih napadaca u ovoj deceniji. Svaki na svoj nacin je bio dobar da ne znam kojeg izdvojiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fulio sam deceniju
Mogul ponovo
Antolovic, Colic, Graovac, Kerla, Kvesic, Tomic, Jamak, Hadziahmetovic, Stevanovic, Visca i Krpic

Mogul ponovo

Antolovic, Colic, Graovac, Kerla, Kvesic, Tomic, Jamak, Hadziahmetovic, Stevanovic, Visca i Krpic
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Šehić-Čolić,Kvesić,Graovac,Nyema-Tomić,Svraka-Višća,Zeba,M.Stevanović-Hodžić
Rezerve:Antolović,Zeljković,Bogicevic,Kosorić,Stanić-Zolotić-Bešlija,Zakarić,Bekrić,Štilić-Adilović
Rezerve:Antolović,Zeljković,Bogicevic,Kosorić,Stanić-Zolotić-Bešlija,Zakarić,Bekrić,Štilić-Adilović
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.

MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma znas da se laprdalo svasta. Ugl, bice pravo lijepo. Ponosan sam i sretan. Jedva cekam da se zavrsi.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:15Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Čitam Zrinja prodaje malog Stanica za 200.000 €, e ako je istina da smo mi Krpica za 250.000€ onda se može reći da smo uradili pravi posao.
moSa ljoŽe
Nisam bgm upratio, zato pitam, biće topkerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:21Ma znas da se laprdalo svasta. Ugl, bice pravo lijepo. Ponosan sam i sretan. Jedva cekam da se zavrsi.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:15Pa zar je iko sumnjao ili govorio da ce biti drugacije?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:48Prema zadnjim slikama, krov na istoku ce biti identican krovu na sjeveru. To me raduje, bolje je tako nego da svaka tribina vodi svoju pricu.![]()

MIHAJLOVIĆ !
Braca,dobro dosao i pisi cesce moramo ovaj forum pojacati i daj da na ovom bude pozitiva i lijepa pricaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:33Pozdrav istomišljenicima i neistomišljenicima.Ovdje sam se registrovao 2016 god i evo prvi put pišem.

Biće to bombona aBd 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako mi nedostajeeee stadion i utakmice 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine