FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Koliko ovih drugih navijaca mrzi Zelju to je van svake pameti. Mamu Im yebem seljastu.
Ona kamena goFna iz mostara su u prvom planu.
Previse se koljete izmedju sebe a drugih neprijatelja gomila.
Ona kamena goFna iz mostara su u prvom planu.
Previse se koljete izmedju sebe a drugih neprijatelja gomila.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Brojil ko lobotmske corke
ja sam stigo do 2435324234

ja sam stigo do 2435324234
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Preko 800 komentara od sinoc na onoj objavi za majicu kao novogodisnji poklon. De svima po jednu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
brate rekao sam ti da su djeci uveli knjigu lazi mladih lobotomaca ,nego dobro bi bilo da se napravi slikovit prikaz kako bi svakom bilo jasno kakve su to sitne duse .Da znam nebi mi bilo mrsko sve ovo napraviti
Nije Amar vise kao nekad ,nema emocija pa staviti sliku sa oba derbija .
Nema od krova nista pa staviti slike kako se pravi .
Oprema Selimovic pa prikaz novog dobavljaca .
Asim mora igrati radi brata ,Zec ne gotivi Sinana zato ga je Amar zapostavio .
ismijavanje Amara sa semaforom sa derbija pa posatviti zadnja dva .
Nakon priprema u Livno prica kako Zeljo moze dati samo slucajno gol ili ti cajnoslu zajebancija pa pokazati statistiku
gdje je futbol Amawe a mi ga igramo najbolje ove polusezone sigurno .
Amaw ukrao milion od transfera Bekric ali mu je Ivica posudio pare kad je isao u Katar

Poslije derbija nije ovo nikakva taktika nego je Stilic majstor

Amaw dosao da naplati kamatu i ode ,dosao da nas ugasi ma nema kraja budalastinama -
Ako Suljo ode treba Irfana Hadžića dovesti, daj maknite se više od lobotomije, nek prosipaju svoj intelektualizam među sobom
Ne moze, igrao ove sezone vec za dvije ekipe
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Marko je u pregovorima sa Zrinjskim.Salih1984 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:33https://www.transfermarkt.com/marko-obr ... eler/74302
Istice mu ugovor,dobra opcija

Aco je momak 1/1,zadnji put sam ga gledao protiv Zvezde prošle godine,odlično odigrao u kvalifikacijama za LŠ.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Halali ali ne čitam stranice unazad, prvu na kojoj postam pregledam i to je to, i šta ovi smajlije irfe rade rukama, odnedavno svi smajliji mi mahleni ne vidi se kako treba, vidim čaprkaju nešto
Sa Kosorićem bi imali sigurnost u odbrani, uz njega kada bi još lego Franjic uz Sadikua, bilo bi top, jako drag momak i ko čovjek i ko igrac, uz to bio clan skupštine kao kapiten, kako je otišao i sva ta atmodfera tada gluho bilo ne ponovilo se, momak bukvalno pobjegao pod nerazjasnjenim okolnostima
A evo i Filip Jazvić slobodan

MIHAJLOVIĆ !
Vidite, lako je sa igračke strane sada namamiti špica i stopere u Želju, nemamo niti jednog, sigurica za igrat, jedini problem su novci. Nadam se i vjerujem da sada imamo. Obradović ima Bibliju već U zrinji, a ovamo mu sigurica ako dođe, igrat će i manja konkurencija.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ovo je onaj što je Zoli nogu slomioSalih1984 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:40https://www.transfermarkt.com/hrvoje-mi ... ler/157167
Ugovor mu istice,dobra opcija za stopera
Ovo je najveci problem jer je normalno svima to najbitnije.Admir74 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:31Vidite, lako je sa igračke strane sada namamiti špica i stopere u Želju, nemamo niti jednog, sigurica za igrat, jedini problem su novci. Nadam se i vjerujem da sada imamo. Obradović ima Bibliju već U zrinji, a ovamo mu sigurica ako dođe, igrat će i manja konkurencija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koliko ja znam on i Sadiku su nasi ,a Zec nije povrijedjenRadmilo87 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:58Halali ali ne čitam stranice unazad, prvu na kojoj postam pregledam i to je to, i šta ovi smajlije irfe rade rukama, odnedavno svi smajliji mi mahleni ne vidi se kako treba, vidim čaprkaju nešto
Sa Kosorićem bi imali sigurnost u odbrani, uz njega kada bi još lego Franjic uz Sadikua, bilo bi top, jako drag momak i ko čovjek i ko igrac, uz to bio clan skupštine kao kapiten, kako je otišao i sva ta atmodfera tada gluho bilo ne ponovilo se, momak bukvalno pobjegao pod nerazjasnjenim okolnostima
A evo i Filip Jazvić slobodan![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj nemoj kosorica opet. Ko ce gledati njegove duge lopte a taman smo spustili loptu na zemlju 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Cwirek, Orvel, Redfire16 i 37 gostiju.