FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kaže mi Cruz da je molio Husrefa da ga prebaci u sredini , a ovaj njega namjerno na krilo ... Ne zna ni on sto ga je forsirao po krilu ...
reci ti njemu da izađe na A1 i pođe driblat među autima, veće su mu šanse da tu preživi nego u sredini sa svojom konstitucijomHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:28Kaže mi Cruz da je molio Husrefa da ga prebaci u sredini , a ovaj njega namjerno na krilo ... Ne zna ni on sto ga je forsirao po krilu ...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Eto pjanic je bilder, mislio je valjda ofazivni vezni ...Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:49reci ti njemu da izađe na A1 i pođe driblat među autima, veće su mu šanse da tu preživi nego u sredini sa svojom konstitucijomHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:28Kaže mi Cruz da je molio Husrefa da ga prebaci u sredini , a ovaj njega namjerno na krilo ... Ne zna ni on sto ga je forsirao po krilu ...![]()
Nek je Vinku sretno on je neka jedva prolazna ocjena -2, svakako podrzat ga do zadnjeg kola kaku got igru imao, u slucaju da nebude prvi noga.
Osim ako bude imo bas peh sa povredama vise od 5 standardni igraca a uprava nedovede nikog da ih adekvatno ne zamjeni, tad ako bude igra bolja vasu pobjedimo onda razmatrat dali mu dat jos jednu sansu..
Posteno receno
Jos 14 utakmica do kraja kup ne igramo (60% prvenstva zavrseno)
Imamo bod vise od borca i nk tresnjevke
Imami 2 domace utakmice jednu gostujucu dok konkurenti za prvo mjesto imaju dva gostivanja jednu domacu
U slucaju da budemo prvi nakon 22 kola imamo laksi raspored vise utakmica kuci nego u gostima i protiv drugo plasiran igramo kuci
Ako se uzme u obzir da oremus tatar rahmanovic najvjerovatnije i stannojevic i pidro ce proc pripreme u punom kapacitetu (trebalibi bar stanoja) i dolazak nekog pojacanja na habibovicevo mjest ova ekipa bi trebala da bude bar 15% bolja minus 5% novi trener znaci da je ekipa u plusu od %10 uz povoljni raspored koji mi imamo i bodove
Znaci u prednosti je bar 10% nad konkurentima
Ako trener koji se ceko 30 dana koji je naslijedio trenera i ekipu na prvom mjestu i njegov CV koji vinko posjeduje mislum ako ne osvoi titulu ocekujem njegovu ostavku ili otkaz preko novina ko i husrefu..
Osim ako bude imo bas peh sa povredama vise od 5 standardni igraca a uprava nedovede nikog da ih adekvatno ne zamjeni, tad ako bude igra bolja vasu pobjedimo onda razmatrat dali mu dat jos jednu sansu..
Posteno receno
Jos 14 utakmica do kraja kup ne igramo (60% prvenstva zavrseno)
Imamo bod vise od borca i nk tresnjevke
Imami 2 domace utakmice jednu gostujucu dok konkurenti za prvo mjesto imaju dva gostivanja jednu domacu
U slucaju da budemo prvi nakon 22 kola imamo laksi raspored vise utakmica kuci nego u gostima i protiv drugo plasiran igramo kuci
Ako se uzme u obzir da oremus tatar rahmanovic najvjerovatnije i stannojevic i pidro ce proc pripreme u punom kapacitetu (trebalibi bar stanoja) i dolazak nekog pojacanja na habibovicevo mjest ova ekipa bi trebala da bude bar 15% bolja minus 5% novi trener znaci da je ekipa u plusu od %10 uz povoljni raspored koji mi imamo i bodove
Znaci u prednosti je bar 10% nad konkurentima
Ako trener koji se ceko 30 dana koji je naslijedio trenera i ekipu na prvom mjestu i njegov CV koji vinko posjeduje mislum ako ne osvoi titulu ocekujem njegovu ostavku ili otkaz preko novina ko i husrefu..
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako batko vjesto barata sa procentima, samo ne znam zasto 5% minus zbog novog trenera?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
opaHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:56Eto pjanic je bilder, mislio je valjda ofazivni vezni ...Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:49reci ti njemu da izađe na A1 i pođe driblat među autima, veće su mu šanse da tu preživi nego u sredini sa svojom konstitucijomHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 dec 2019, 01:28Kaže mi Cruz da je molio Husrefa da ga prebaci u sredini , a ovaj njega namjerno na krilo ... Ne zna ni on sto ga je forsirao po krilu ...![]()
Cruz = Pjanić

haj na stranu zajebanciju, al gdje je on u kojem crtanom zamislio da pored Rahmana i Krste(kapiten) kojima su to prirodne pozicije, pa onda Tatara koji to malo drugačije ispuni ali je opasnost za protivnika, Gavrića koji to isto može igrati(i igrao prije), zatim Milanovića, znači kao 6. izbor bude prije Akademca Salčina koji je kako se rodio na 10. eto fakat ne znam života mi, da ne spominjem da svako selo ima solidnog stopera...
po krilu je on imao najbolje šanse za uspjeh, u 90% ekipa kod nas su bekovi goli klinac, nit brzi nit defanzivni, dakle rupetine iza njih...i takve šaše ga pojedu, mislim muke ga pojest stane u supenu kašiku....pusti tu njegovu mrzi me učitelj čupri....tanak momčiluk ba....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
5% sam stavio minus na trenera radi nepoznavanje ekipe radi nametanja soje neke taktike navikavanja adaptacija, dok osim krunuc pa i zizovicu netreba to vrijeme adaptacije..ElCartel11 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 03:02Kako batko vjesto barata sa procentima, samo ne znam zasto 5% minus zbog novog trenera?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam što klub još nije ovo ozvaničio ako je istina a izgleda da jeste, valjda će danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet malo o sistemu. Pogrešan sistem rađa pogrešna rješenja. Što neko ovdje napisa, kako dovesti bilo kojeg igrača/trenera kad je 50% terena oranica?! Da ne ulazim u lamentiranje o postocima, analogno tome, 50% utakmica je neregularno, a samim time i prvak je u najmanju ruku, dvojben.
Mene bi više radovalo da vidim sistem, ili rad na istom. Neki petogodišnji plan, zacrtane ciljeve, standardizaciju procesa, mehanizme kontrole i zaštite. Ovako mi se čini da to poprilično stihijski ide. Evo Nama, sad ce probeharat. Evo Vinka, sad ce rodit... Hoce, al u majmunovoj goozici. Svejedno je da li je to Đuro, Ibro, Mujo, Pero... ako se sistem zasniva na improvizaciji.
Evo, mi jučer čestitasmo Vinku na imenovanju, vecina portala objavi vijest, a iz kluba nema zvanične potvrde. To ukazuje na teški dilentantizam osoba zaduzenih za komunikaciju s javnošću. Očigledno, neki ljudi iz uprave, ako ne i vecina, nisu dorasli zadatku i tu su samo jer ih je neko uhljebio. U takvom sistemu ni Klopp ne pomaze
Po mome skromnom misljenju, rješenje je paralelno graditi akademiju i stadion. To mora biti finalizirano u nekom petogodišnjem planu. Napraviti projekat, izloziti plan, uloziti snage i resurse i zamoliti navijače za strpljenje. Sa administrativne strane, vršiti stalni pritisak na domace strukture, kao i na Uefu, da se ne dozvole utakmice na stadionima kao sto je Ugljevik, Doboj-Kakanj i sl., pa ni Kup- utakmice..
Mene zaista ne interesuju imena. Svejedno mi he da li ce klub voditi Marinovic, Sabrina, ili neko od forumaša. Meni je odlazak na utakmicu zadovoljstvo. Odem sa klincem, vidim se sa starim ahbabima, smijemo se, odemo na pivu. Vjerujem da je vecina takva. Ali, ako se ovako nastavi, ostat cemo uvijek nakav klub, iz nake balkanske pripyzdine, nesposoban da sam sebi kucu napravi.
Što bi reko BĆ; znaš ti nas - yebo ti nas.
Mene bi više radovalo da vidim sistem, ili rad na istom. Neki petogodišnji plan, zacrtane ciljeve, standardizaciju procesa, mehanizme kontrole i zaštite. Ovako mi se čini da to poprilično stihijski ide. Evo Nama, sad ce probeharat. Evo Vinka, sad ce rodit... Hoce, al u majmunovoj goozici. Svejedno je da li je to Đuro, Ibro, Mujo, Pero... ako se sistem zasniva na improvizaciji.
Evo, mi jučer čestitasmo Vinku na imenovanju, vecina portala objavi vijest, a iz kluba nema zvanične potvrde. To ukazuje na teški dilentantizam osoba zaduzenih za komunikaciju s javnošću. Očigledno, neki ljudi iz uprave, ako ne i vecina, nisu dorasli zadatku i tu su samo jer ih je neko uhljebio. U takvom sistemu ni Klopp ne pomaze
Po mome skromnom misljenju, rješenje je paralelno graditi akademiju i stadion. To mora biti finalizirano u nekom petogodišnjem planu. Napraviti projekat, izloziti plan, uloziti snage i resurse i zamoliti navijače za strpljenje. Sa administrativne strane, vršiti stalni pritisak na domace strukture, kao i na Uefu, da se ne dozvole utakmice na stadionima kao sto je Ugljevik, Doboj-Kakanj i sl., pa ni Kup- utakmice..
Mene zaista ne interesuju imena. Svejedno mi he da li ce klub voditi Marinovic, Sabrina, ili neko od forumaša. Meni je odlazak na utakmicu zadovoljstvo. Odem sa klincem, vidim se sa starim ahbabima, smijemo se, odemo na pivu. Vjerujem da je vecina takva. Ali, ako se ovako nastavi, ostat cemo uvijek nakav klub, iz nake balkanske pripyzdine, nesposoban da sam sebi kucu napravi.
Vinko, pusti suzu da te zagotivimo svi 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti brišem postove, zato što psuješ i konstantno spominješ bivšeg trenera.
Takode Fs BIH ako odu na Europsko prvenstvo i zaradise 10 tak m€ trebaju bar 3 m € izdvoit za terene cisto za travu i grijace u njima takode trebaju se zaduzit dodatni 3m € plus UEFA plus sponzori donacije i takode narod koliko ko moze i takode klubovi koliko koji moze mislim za 12m € se mogu svi tereni napravit u ovih12 klubova odnosno 10 jer celik i zeljo imaju teren dobarVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 dec 2019, 07:42Opet malo o sistemu. Pogrešan sistem rađa pogrešna rješenja. Što neko ovdje napisa, kako dovesti bilo kojeg igrača/trenera kad je 50% terena oranica?! Da ne ulazim u lamentiranje o postocima, analogno tome, 50% utakmica je neregularno, a samim time i prvak je u najmanju ruku, dvojben.
Pravit sudija sto vise, a u emisiju o sudenju dovest 3-4 najbolja eksperta o sudenju i kad se njih 3 slozi da je sudija pogrijesio onda istog suspendovat.
Jer ta dva segmenta kad bi se popravila nas fudbal bi bio bolji nego hrvataka premijer liga. Mislim interesantni
Garant je nasim telemach iskljucio uslugu, pa ne mogu objaviti zvanicno ime novog trenera 
Ili mozda cekaju da Pelegrini dobije otkaz u WHUnitedu, pa da dobije ovde posao...

Ili mozda cekaju da Pelegrini dobije otkaz u WHUnitedu, pa da dobije ovde posao...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa bosanska liga je već daleko interesantnija od HNL-a.
Pa ti si na vezi, javi im da budu azurniji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A bome smo dobri i s posjetom naspram regije
-
- Kontakt:
Jel bio ko na podjeli paketica ??
Ima li uprave, uposlenika pricaju li sta ??
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na odmoru su od 2. decembra.bordobijeli je napisao/la: ↑27 dec 2019, 10:26Jel bio ko na podjeli paketica ??
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Pa, dobro, čini mi se da je većina raje ovdje shvatila "iskorakom" plasman u grupne faze LP, a po meni je "iskorak" odbrana titule i u narednih 10 godina ponovo je osvajati min. 8x i poneki kup, poboljšavati koef., pojačavati ekipu sa 1-2 top igrača po sezoni i u međuvremenu možda se ukaže prilika i za plasman u Grupe što je želja svih nas.nukleusmember je napisao/la: ↑26 dec 2019, 23:55joj kako mi se zgadila riječ "iskorak" opisati vam ne mogu,samo kada pročitam tu riječ IQ mi se spusti za 20
VVVBK
P.S. Što se tiče Vinka, mislim da je pun pogodak Uprave i moja davna želja (još dok je trenirao zrinje) i odmah sam ga prizivao čim je počela "hajka" na Husrefa.