Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Matkovic 16min- 7p, 5sk
Alikadic 16min- 6p, 3sk, 1ast
Halilovic 24min- 12p, 10sk, 3ast
Delalic 13p, 8p, 2sk, 1ast
Durmo 28min- 9p, 11sk
Alibegovic 31min- 12p, 5sk, 2ast
Sejfic 26min- 10p, 11sk
Knezevic 28min- 21p, 3sk, 1ast
Atic 30min- 11p, 7sk, 5ast
Talic 27min- 13p, 1sk, 6ast
Alikadic 16min- 6p, 3sk, 1ast
Halilovic 24min- 12p, 10sk, 3ast
Delalic 13p, 8p, 2sk, 1ast
Durmo 28min- 9p, 11sk
Alibegovic 31min- 12p, 5sk, 2ast
Sejfic 26min- 10p, 11sk
Knezevic 28min- 21p, 3sk, 1ast
Atic 30min- 11p, 7sk, 5ast
Talic 27min- 13p, 1sk, 6ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Halilovic 38 poena 14 skokova.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bosnićev Mons je pobjedio Oostende a predvodio ih je Adamović sa 23 poena i 5 asistencija. Sigurno će ga pokušati vratiti u reprezentaciju.
Nadam se da nece ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ej moj Gegicu
gdje su sada strucnjaci Koji rekose odlican potez 

Sta je s njim?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bayern - > Partizan - > Sloboda, naredna destinacija Nikaragva
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Roberson, Gordic, Knezevic
Atic, Hodzic
Josilo, Durmo, Alibegovic
Sulejmanovic, Lazic, Todorovic
Halilovic, Karacic, Kamenjas
Hoce li Bosnic pozvati najbolje ili ce pozvati podobne Spars propalitete Vrabca, Gegica, Zahiragica, Buzu...
Atic, Hodzic
Josilo, Durmo, Alibegovic
Sulejmanovic, Lazic, Todorovic
Halilovic, Karacic, Kamenjas
Hoce li Bosnic pozvati najbolje ili ce pozvati podobne Spars propalitete Vrabca, Gegica, Zahiragica, Buzu...
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Potez nije mogao biti bolji, ali je problem sto nije sve do poteza. Gegic se isto nesto pita.
De mi reci sta bi s ovim, jesi li najveci insajder ss.ba foruma, ili nisi? Gotovo godina dana od ovog posta i nista...

To je Mirza izjavio a ne ja

Moje su izjave bile da ce Juka da igra za repku ,Kada su svi govorili da nece

Cuj dobar potez za Gegica

Koliko vidim pise 'kao sto SAM najavio'.
Ma dobro, kad covjek ima 50% sanse, nekad se i ubode. Ako se dobro sjecam, ja nisam govorio da Jusuf nece igrat za reprezentaciju, sto ce reci da nisu 'svi', iako je broj takvih sigurno veci.
Gegic da je otisao u najbolju mogucu sredinu, s ovakvim njegovim pristupom bi se desila ista stvar. Pandza se uveliko (medju forumasima) gurao za glavnog trenera reprezentacije, do ovog fijaska sa Slobodom gotovo svi su ga u zvijezde zakivali.
Nisam ni rekao da si ti rekao da nece Juka igrati ...Sto se tice Brke iz prve ruke ti govorim da je zelio ,a Mirza navodno imao neke veze.Pandza je pokazao svoje kod Duleta ,nema se sta dalje pricati.Gegic Amar je imao ponudu od dobrog BBL ligasa ,nas trener ,mlada ekipa,ali ne......neka mu je sa srecom.
Nema veze sredina sa ovim otkazom Gegicu, isti bi dobio i u Njemackoj, milimetra nije napredovao od odlaska u Bayern do danas, mogao je makar slobodna bacanja dovesti na korektan nivo, a to mozes i u Turbina Jablanici a ne u BBL.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ma realno je do Gegića, mislim ne možeš ti danas igrati ozbiljnu košarku a ne znaš pogledati na koš osim završavanjem na tabli.
Džaba sve fizikalije ako nemaš ostalo, teško da ćeš uspjeti, pogotovo još ako imaš 'našu radnu etiku' nemaš nikakve šanse.
Džaba sve fizikalije ako nemaš ostalo, teško da ćeš uspjeti, pogotovo još ako imaš 'našu radnu etiku' nemaš nikakve šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kao navijač Slobode pogledao sam gotovo sve domaće utakmice i realno Amar, a ni Sani nisu opravdali očekivanja, niko nije očekivao da ima prosjek od 20 poena po utakmici, al uz par solidnih utakmica, njegove igre u Slobodi su ispod svih očekivanja, loš šut, jednu dobru reakciju prate tri loše, slaba koncentracija i prilično ne inteligentna rješenja. Niko ne može reći da mu nije pružena prava prilika, imao je veliku minutažu i ovlasti u igra, čak mu se dozvoljavalo da u pojedinim utakmicama završava akcije u tijesnim završnicama i on ih bukvalno završavao loptom na vrhu table ili bacanjem lopte van igrališta. Meni je ipak žao zbog rastanka sa Slobodom jer uvijek postoji nada da igrač sa takvim fizikalijama treba uspjeti, ali po do sada prikazanom daj Bože.
To je to, u kratkim crtama si sve rekao. Ja sam mnoge utakmice uzivo gledao, a i gotovo sve ostale koje su se mogle pogledati sam pogledao, ali ovo sto su Campara i pogotovo Gegic pokazali je ispod svakog nivoa.ovisnik je napisao/la: ↑26 dec 2019, 23:33Kao navijač Slobode pogledao sam gotovo sve domaće utakmice i realno Amar, a ni Sani nisu opravdali očekivanja, niko nije očekivao da ima prosjek od 20 poena po utakmici, al uz par solidnih utakmica, njegove igre u Slobodi su ispod svih očekivanja, loš šut, jednu dobru reakciju prate tri loše, slaba koncentracija i prilično ne inteligentna rješenja. Niko ne može reći da mu nije pružena prava prilika, imao je veliku minutažu i ovlasti u igra, čak mu se dozvoljavalo da u pojedinim utakmicama završava akcije u tijesnim završnicama i on ih bukvalno završavao loptom na vrhu table ili bacanjem lopte van igrališta. Meni je ipak žao zbog rastanka sa Slobodom jer uvijek postoji nada da igrač sa takvim fizikalijama treba uspjeti, ali po do sada prikazanom daj Bože.
Predosjetio sam da ce Gegic dobiti nogu. U par navrata sam s tribine zapazio da ga Mulaomerovic ne simpatise, odnosno da ne simpatise njegovo seljacko ponasanje. Momak se opasno precjenjuje, a ovom je to otprilike smetalo. Postepeno mu je kresao minutazu, desavalo se da ga u drugom poluvremenu uvede tek u drugoj polovini zadnje cetvrtine, a Ammar nicim nije pokazivao da zasluzuje vise. Iskreno, i meni je zao sto je otisao - i on i Cerkezovic, ali treba biti realan. Imao sam mnogo veca ocekivanja od obojice, pratim ih kroz cijelu karijeru, ali ovo sto su pokazali je ispod svakog nivoa.
Btw, imam neke informacije da bi Sloboda uskoro trebala dovesti jednog crnca na vanjskim pozicija, pa cemo vidjeti hoce li biti sta od toga.
Kad nas Bosnic iznenadi s Adamovicem (koji igra solidno kod njega u klubu), Pasalicem (koji vjerovatno dolazi u Krku, gdje ce, nadam se, pokazati kvalitet) i Gordicem (koji ce se javno izviniti bh javnosti i odvesti nas na prvenstvo).
Sut karte ce dobiti Gegic, Campara i Zahiragic.

Sut karte ce dobiti Gegic, Campara i Zahiragic.

-
- Kontakt:
Sve trojica bi bila veliki upgrade u odnosu na Sparsovce, cak i Drasko Knezevic.
Sve u svemu niko iz Sparsa osim Kamenjasa ne smije dobiti poziv, ali ce se tu svakako naci i Vrabac i Buza, a vjerovatno i Zahiragic nakon cega ce mi se ogaditi i Bosnic i reprezentacija i kvalifikacije.
Sve u svemu niko iz Sparsa osim Kamenjasa ne smije dobiti poziv, ali ce se tu svakako naci i Vrabac i Buza, a vjerovatno i Zahiragic nakon cega ce mi se ogaditi i Bosnic i reprezentacija i kvalifikacije.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.