A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bice "dan rupe " vol.2
Da su po 500 000 godisnje davali to je 2 mil mogli su posla uraditi koliko hoces.
A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
sloboda1921
- Kontakt:
Taj novac će se ove godine potrošit izborna je godina. Važnije je nama da nam ostane gradonačelnik još jedno 20 godina nego stadion. Kralj Tvrtko je vladao 40 godina Jasmin mora bar godinu više.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:03Bice "dan rupe " vol.2![]()
Da su po 500 000 godisnje davali to je 2 mil mogli su posla uraditi koliko hoces.
A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je![]()
![]()
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Stari mi je radio u opstini 25 god, okorjeli sdp, ne znam jel se zayebavao ali kaze da je reko faraon mahinalno nadam se da ce ovako nekad i moju bistu stavitsloboda1921 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:58Taj novac će se ove godine potrošit izborna je godina. Važnije je nama da nam ostane gradonačelnik još jedno 20 godina nego stadion. Kralj Tvrtko je vladao 40 godina Jasmin mora bar godinu više.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:03Bice "dan rupe " vol.2![]()
A zadnje tri godine u svakom budzetu po preko milion odvajali za stadion, pa dje je![]()
![]()
More bit da se sprdao, ali koliko znamo Jaska, i koliko je sam u sebe zaljubljen nije se s tim zezat
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Beduin
- Kontakt:
Hoce, u obliku fontane mu napraviti bistu, iz cune ce mu teci voda, a pod nogama fudbalski teren i okolo sipovi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 dec 2019, 17:02
Stari mi je radio u opstini 25 god, okorjeli sdp, ne znam jel se zayebavao ali kaze da je reko faraon mahinalno nadam se da ce ovako nekad i moju bistu stavit
More bit da se sprdao, ali koliko znamo Jaska, i koliko je sam u sebe zaljubljen nije se s tim zezat![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Svim Slobodasima kojima je praznik želim Sretan Božić.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cestit božić svim navijacima Slobode koji slave.
Radi li uprava sta, ili ih boli **** tamo do 10-15 januara?
mosa zlatu mosa bodaslo
Radi uprava, samo su na odmoruovi sto piskaraju i trolaju po forumu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kad će priopćenje glede dana D tj 03.01. Tako je rečeno da će se znati broj upravljača i u kojem se pravcu kreće. Nova skupstina bi trebala dati plan i obrazložiti protekla tri mjeseca od sportskog segmenta do financijskog
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Vidovic nam se izgleda vraca, ja msm da je dao 10 golova za Orasje u ovo nekoliko mjeseci.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Crveno crna noc koja lakrdija.pih
Gasi motaj sve..
Gasi motaj sve..
Čast časnim i čestitim ljudima koji su vcrs bili u manjini,ostalo sve moralne nule.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sad je valjda svima u ovom gradu jasno zasto smo tu gdje jesmo....nazalost!
DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Idemo uz Dzejlu paliti baklje 

Odavno nas nije nista stid, idemo podrzavati ideju, tako da ne mozes ni zaliti se ni za sta.
Odavno nas nije nista stid, idemo podrzavati ideju, tako da ne mozes ni zaliti se ni za sta.
075 ❤
075 ❤
je li to zbilja nisu htjeli zvati Zareta? Zato što više nije u SDP?
to i dzejla slavi 100?
Ko je uopšte dzejla?
to i dzejla slavi 100?
Ko je uopšte dzejla?
& $ ?
Kompletna stogodisnjica bez celnih ljudi Saveza. U fudbalu bez Begica, u kosarci bez Mirze, odnosno ovo RSD sto je organizovao. Valjda je jasno ko nas vodi. Ali bio je tvrtko sinoc 
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Svako ko je bio na utakmici protiv Dinama trebalo mu je biti jasno ama bas sve.
Omakva "organizacija" bi bila sramotna za neki kantonalno klub, a kamoli Slobodu.
- prvo Sjever skoro prazan, jer se nije radilo na kvalitetnoj promociji kao i pozivima svim istaknutim ljudima koji imaju veze sa RSD i FK Slobodom, fudbalom u nasoj drzavi, Savezu...
- bez ikakvog dogovora navijaca sa policijom i obezbjenjem da se unesu baklje i "zapali" cijeli stadion i 9000 ljudi zagrmi sa obje tribine + Istok
Jedva cekam proslavu Zelje ili Veleza, da nam jos jednom dadnu lekciju kako se to radi i pokazu nam da smo mi qarina od kluba i navijaca, kao i sam grad da je odron.
Omakva "organizacija" bi bila sramotna za neki kantonalno klub, a kamoli Slobodu.
- prvo Sjever skoro prazan, jer se nije radilo na kvalitetnoj promociji kao i pozivima svim istaknutim ljudima koji imaju veze sa RSD i FK Slobodom, fudbalom u nasoj drzavi, Savezu...
- bez ikakvog dogovora navijaca sa policijom i obezbjenjem da se unesu baklje i "zapali" cijeli stadion i 9000 ljudi zagrmi sa obje tribine + Istok
Jedva cekam proslavu Zelje ili Veleza, da nam jos jednom dadnu lekciju kako se to radi i pokazu nam da smo mi qarina od kluba i navijaca, kao i sam grad da je odron.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.