Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Bio je najbolji igrac prosle godine a i trenutno je najbolji igrac, naravno ova sezona je jos u toku ali uz ovakvu igru i ako je zdrav to uopste nije pitanje. Necu da nagadjam kakvi bi bili timovi Hardena i Gianisa kao da je to uopste i bitno titula najboljeg se dobija kad uzimas trofeje i kada si najbolji u najvecim utakmicama a ne za to koliko si unaprijedio nekakav tim koji bi eto bez tebe ostao bez play offa. Ono sto znam sigurno jeste da Toronto sa Hardenom ili Gianisom sigurno ne bi bio prvak...Justin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:05Kakve zadnje dvije? Prvu nije ni igrao, a drugu je imao najjacu ekipu uz sebe. I sada je u timu koji bi bez problema i bez njega bio u playoffu. Harden i Giannis da ne igraju timovi bi im bili u borbi za Lonzovog buraza.japa je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:57Nije smijesno kada jeste najbolji...kada je najbitnije on je zadnje dvije godine najbolji i to je dovoljno a to je li propustio trecinu utakmica koga briga? Za te gluposti ima ona MVP nagrada za likove ala Harden i Giannis..za Kawhija je dovoljna titula i finals MVP a ovo nek uzima ova buranija sto igra svaku utakmicu regularne sezone.
Dje si bio ti kada je Kawhi u play offu prije par mjeseci izbacio taj Milvoki?Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Druže kad je to bilo, sad će 19 i po miliona sekundi od tad. Antičko doba.japa je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:25Dje si bio ti kada je Kawhi u play offu prije par mjeseci izbacio taj Milvoki?Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Ja koliko znam zadnji put kad je bilo gusto i kad je trebalo potegnit Kawhi je sredio Buckse i poslao ih kuci po odijelo. Odavno gluplji komentar nisam procitao. A stari veteran sa 35 godina je i sada bolji od 90% lige.Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Gledao sam ja citav PO, nemas mu sta reci za proslu godinu sta se tice PO. Ali ove godine osim ove utakmice protiv Lakersa nije bio z rangu najboljeg igraca, pa pricaj sta hoces, glupa ti je fora da da je ok da odmara RS da moze igrati PO, zamisli da su to radili Lebron, Kobe, Jordan... malo realnosti, prosle godine je bio najbolji, ovu godinu sa jednom utakmicom to nemozes potvrditi.japa je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:25Dje si bio ti kada je Kawhi u play offu prije par mjeseci izbacio taj Milvoki?Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Sta je glupo, zar nije izgubio 30 razlike?? Ko prica o prosloj godini? Pricamo za ovu... Ja samo kazem zasto se niste javili kad je duvno 30 razlike, javljate se sad kad je dobio 35 godina starog starca? Kad se moze Lebron sa 35 prozivati, zasto se jedan Kawhi sto je u svojim prime godinama, nebi smio?Kugla3 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:33Ja koliko znam zadnji put kad je bilo gusto i kad je trebalo potegnit Kawhi je sredio Buckse i poslao ih kuci po odijelo. Odavno gluplji komentar nisam procitao. A stari veteran sa 35 godina je i sada bolji od 90% lige.Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Nije bas tako jednostavno.Uzmimo recimo da govorimo umjesto Luke o Ademu Ljajicu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:18Nije komplikovano uopšte. Rođen u Sloveniji, odrastao u Sloveniji, osjeća se kao Slovenac, poistovjećuje se sa Slovenijom, identifikuje se kao Slovenac, reprezentuje Sloveniju. Slovenac je. U biti je sasvim jednostavno, ne može jednostavnije bit.
60 utakmica je odigrao prosle sezone regular season ti pises kao da je odigrao 15ak plus play off...Naravno da je ok, covjek ima probleme sa ozliejdama zasto bi rizikovao propustanje play offa da bi nekome nesto dokazao igrajuci svaku tekmu regularne sezone?Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:38Gledao sam ja citav PO, nemas mu sta reci za proslu godinu sta se tice PO. Ali ove godine osim ove utakmice protiv Lakersa nije bio z rangu najboljeg igraca, pa pricaj sta hoces, glupa ti je fora da da je ok da odmara RS da moze igrati PO, zamisli da su to radili Lebron, Kobe, Jordan... malo realnosti, prosle godine je bio najbolji, ovu godinu sa jednom utakmicom to nemozes potvrditi.japa je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:25Dje si bio ti kada je Kawhi u play offu prije par mjeseci izbacio taj Milvoki?Edviin je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:18Dobijes 35 starog jamesa i to se velica ko da si dobio neznam sta, 35 godina? Dze su bili fanaticari kad je kawhi popusio -30 protiv milv? Sto se tad nije prozivao ko najbolji igrac? Ceka se da dobijes starca da bi se nazivao najboljim? Dobar ti je prime kad se moras da boris sa 35 godina starim “veteranom” da si osiguras naziv najboljeg![]()
![]()
Aha i redovno posjecuje manastire na Kosovu, glasa za Vucica, omiljeni strani predjednik mu je Putin. Poredjenje sa Ljajicem je nebulozno ko ono sa Antetokumpom, Doncicu je pola porodice slovensko i odrastao je tamo, jednim dijelom ima srpsko porijeklo i to je to..Ja ti za desetak minuta napravim sliku u kojoj je objavio stori u kojem u autu slusa Thompsona i njegove Cavoglave.flagrantus je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:46Nije bas tako jednostavno.Uzmimo recimo da govorimo umjesto Luke o Ademu Ljajicu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:18Nije komplikovano uopšte. Rođen u Sloveniji, odrastao u Sloveniji, osjeća se kao Slovenac, poistovjećuje se sa Slovenijom, identifikuje se kao Slovenac, reprezentuje Sloveniju. Slovenac je. U biti je sasvim jednostavno, ne može jednostavnije bit.
Rodjen u Srbiji.odrastao u Srbiji,igra za reprezentaciju Srbije,ali naravno covjek je Bosnjak!
Isto tako Luka nikad nije krio svoje porijeklo,i on je porijeklom Srbin i on to uvijek istice naravno kada ga pitaju.
Kao sto se i zna da je veliki navijac Crvene Zvezde!Isto tako ne krije da mu je Slovenija na prvom mjestu,i da mnogo voli svoju zemlju sto je i prirodno.
To je jedina istina ,ako nekome smeta sto je covjek porijeklom Srbin to je vasa stvar.
Uostalom to i nije toliko bitno,i da je Eskim momak je sa 20 godina postigao nesto zbog cega mu se dive svi!
Ne znam ko je pratio,ali prosle godine je upravo Luka Doncic pocetkom ljeta dozivio velike kritike u Hrvatskim i Slovenackim medijima .
Razlog jer je na svom instagram profilu podijelio sa fanovima kako se opusta uz pjemu:'morem plovi jedna mala barka"koju inace pjeva Baja Mali Knindza.
Ko ne vjeruje mojim rijecima neka malo progugla!
Kad spominjes Kosovo,deda Luke Doncica se prije 40 godina upravo sa Kosova preselio u Sloveniju.japa je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:51Aha i redovno posjecuje manastire na Kosovu, glasa za Vucica, omiljeni strani predjednik mu je Putin. Poredjenje sa Ljajicem je nebulozno ko ono sa Antetokumpom, Doncicu je pola porodice slovensko i odrastao je tamo, jednim dijelom ima srpsko porijeklo i to je to..Ja ti za desetak minuta napravim sliku u kojoj je objavio stori u kojem u autu slusa Thompsona i njegove Cavoglave.flagrantus je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:46Nije bas tako jednostavno.Uzmimo recimo da govorimo umjesto Luke o Ademu Ljajicu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:18Nije komplikovano uopšte. Rođen u Sloveniji, odrastao u Sloveniji, osjeća se kao Slovenac, poistovjećuje se sa Slovenijom, identifikuje se kao Slovenac, reprezentuje Sloveniju. Slovenac je. U biti je sasvim jednostavno, ne može jednostavnije bit.
Rodjen u Srbiji.odrastao u Srbiji,igra za reprezentaciju Srbije,ali naravno covjek je Bosnjak!
Isto tako Luka nikad nije krio svoje porijeklo,i on je porijeklom Srbin i on to uvijek istice naravno kada ga pitaju.
Kao sto se i zna da je veliki navijac Crvene Zvezde!Isto tako ne krije da mu je Slovenija na prvom mjestu,i da mnogo voli svoju zemlju sto je i prirodno.
To je jedina istina ,ako nekome smeta sto je covjek porijeklom Srbin to je vasa stvar.
Uostalom to i nije toliko bitno,i da je Eskim momak je sa 20 godina postigao nesto zbog cega mu se dive svi!
Ne znam ko je pratio,ali prosle godine je upravo Luka Doncic pocetkom ljeta dozivio velike kritike u Hrvatskim i Slovenackim medijima .
Razlog jer je na svom instagram profilu podijelio sa fanovima kako se opusta uz pjemu:'morem plovi jedna mala barka"koju inace pjeva Baja Mali Knindza.
Istina,nemam simpatije zbog velikog rivalstva,ali mrznja je preteska rijec.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:48Radi jednog pacijenta svi se upalili, ccc.
@NEZALAGANJE po tvojim postovima se vidi zaista da jako volis SAS i da pratis apsolutno sve. Ali se vidi i da jednako jako mrzis Lakerse, a malo manje od toga ostale NBA konkurente. Mi relevantni jesmo, a vi niste i vjerovatno necete vise nikad ni biti. To boli, ali to je sadasnjost i buducnost.
bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:58Ja sam pisao o kosarci, o kojoj iskljucivo uvijek i pisem.filip13 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:49zbog cega o ovome pišeš na ovom forumu,i na ovoj temi?bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:45
Ne mozes ti to izgleda druze shvatiti, objasnio sam ti par puta, moram izgleda jos jednom.
To jesi li Evropljanin, veze sa bojom koze nema, nego ima veze odakle ti je otac i djed u najmanju ruku, pa eto i pradjed.
Ne pisi sta neko HOCE da kaze, nego citaj ono sto pise.
Ja te lijepo pitao, nisi odgovorio, ali bitno da trollas bezze.
Evo moje dijete ce se roditi u Njemackoj.
Jel moje dijete automatski Nijemac?
Parker je cist primjer Francuza po tvojoj prici.![]()
![]()
Otac Amerikanac, mati Holandjanka, rodjen u Belgiji, igra za Francusku.![]()
Divno!
Na moju konstataciju da ne smatram Giannisa, Ibaku i sl. cistim Evropljanima, jer nemaju bar 3-4 generacije iza sebe u Evropi, par pojedinaca su poceli raspredati neke price, koje sa sportom nemaju veze.
Raspredate evo satima jel Luka Srbin, onaj spominje George Washingtona i sl.
Bitna je bila sustina price o Bullsima i Jordanu.
Tako da si na pogresnu adresu uputio ovo pitanje druze.
Bgt popusti i nemoj vise replicirati tim besmislenim replikama u nedogled.
Kosarka je tema i dalje, sto se mene tice.![]()
Hvala ti drug sto si objasnio, ja nemam vise volje.
lukina mama je slovenka,u smislu da je rođena u sloveniji,i po naciji je valjda slovenka,tata mu je rodjen u sloveniji,srbin valjda po naciji,tako da je on dijete iz mjes. braka,ako je to uopce bitno za ovu temuflagrantus je napisao/la: ↑26 dec 2019, 18:46Nije bas tako jednostavno.Uzmimo recimo da govorimo umjesto Luke o Ademu Ljajicu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 dec 2019, 17:18Nije komplikovano uopšte. Rođen u Sloveniji, odrastao u Sloveniji, osjeća se kao Slovenac, poistovjećuje se sa Slovenijom, identifikuje se kao Slovenac, reprezentuje Sloveniju. Slovenac je. U biti je sasvim jednostavno, ne može jednostavnije bit.
Zvuci obecavajuce.Zion Williamson Learning How to Walk and Run Differently
Nije on kriv sto je takav. Moj savjet da ga ignorises.bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:39Hvala ti drug sto si objasnio, ja nemam vise volje.
Jel moguce da covjek nakon 675 objasnjenja, nije u stanju zakljuciti sta sam napisao?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.