NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Realno James glupan, Davis smijesan i njemu ispadala lopta kad su imali prednost i totalno bojazljiv, Green i Kcp ni blizu pouzdani suteri ove sezone, imali su momenutum Lakersi ali jedan Beverly kad ti pored drveta kao sto Dwight skace plus, amaterski Vogel vodio utakmicu sa stavljanjem Greena na Leonarda koji je amaterski odbranu odigro sa zabijanjem u njeg ali eto bar znaju da se na Dannya ne mogu osloniti, prosli playoff i u Torontu je uzasan bio. Clippe po meni najkompletniji imaju top trojicu skorera koji mogu zatvoriti utakmicu.
-
- Kontakt:
Samo Durant istina je.
Može li proći trade Deandre Jordan za Anthony Davisa?
Može li proći trade Deandre Jordan za Anthony Davisa?
-
- Kontakt:
Sta je ovo ba Curry sa tribina porazio Hardena i Maloumnog?
Moje misljenje, Lebron uzeo 7/8 sutova previse, a AD 10 premalo, Kuzma dobar, ostali zlatna sredina... Lebron kad vec igra PG, manje bacanja vise asistiranja, James mora da malo razmisli sta i kako ce zavrsavati te utakmice, njemu na dusu ide ovaj poraz...
Utakmica sama po sebi, dobra
Utakmica sama po sebi, dobra

Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 26 dec 2019, 07:14, ukupno mijenjano 1 put.
BuffonGigi je napisao/la: ↑25 dec 2019, 23:22Da zavrsim pricu oko Hardena. Stvarno cijenim njegovu vjestinu, lik je ubica i unikatan igrac. Ali evo, makar jedan prsten i jedna bar druga defanzivna petorka, i ja cu ga prvi staviti u istu recenicu s Jordanom i Kobisom. Sve do toga, porediti ga s ovim velikanima je svetogrdje i prica za malu djecu poput alema.

Donnie Darko je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:25-> Bolje nabijati statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka, nego osvajati neke tamo titule
-> Giannis nabija statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka lmao kakav luzer
pick one

kukoc nije u top 3 europljana ikadbosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 23:30Koliko god neko mrzio ili volio GSW, cinjenica je da su ljudi bili masina i nerealna ekipa za danasnju NBA.
Samo pukom srecom/nesrecom su Raptorsi uzeli titulu, da su svi bili zdravi i na 100%, to se nikad ne bi desilo, da se ne lazemo.
Jordan je svakako imao sve skoro najbolje uz sebe, carobnjaka Pippena, jednog Rodmana koji je skakacka i defanzivna masina za prljave poslove i jednog Pink Pantera, koji je bio najbolji 6-ti igrac lige (tad je to bio pojam za Evropljane dobiti takvu nagradu) i koji je vjerovatno top 5 igrac Evrope ikad, kad se gleda karijera, usudio bih se reci i top 3 iz Evrope u NBA.
Ipak to ne umanjuje cinjenicu da je MJ najveci igrac, najveci pobjednik koji je svijet vidio.
Ko je zapamtio i taj i ovaj danasnji period, dobro zna o cemu pricam i kakav je bio kvalitet kosarke tad i sad.
Zato sam konstantovao da je MENI danasnja NBA u regularnoj sezoni negledljiva i da ce ubrzo postati sezona kao East vs West
Da je NBA spala na to da Grk bude MVP ili Luka koji tek dolazi, meni nece nikad biti jasno, uz duzno postovanje za oba igraca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nowitzki, braca Gasol i Parker su po meni veci igraci od Tonija. Prije bih rekao da je on top 5 talenata koje je Evropa ikad iznjedrila.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
BuffonGigi je napisao/la: ↑26 dec 2019, 08:21Nowitzki, braca Gasol i Parker su po meni veci igraci od Tonija. Prije bih rekao da je on top 5 talenata koje je Evropa ikad iznjedrila.
da
- BuffonGigi
- Kontakt:
rudy91 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 04:49Realno James glupan, Davis smijesan i njemu ispadala lopta kad su imali prednost i totalno bojazljiv, Green i Kcp ni blizu pouzdani suteri ove sezone, imali su momenutum Lakersi ali jedan Beverly kad ti pored drveta kao sto Dwight skace plus, amaterski Vogel vodio utakmicu sa stavljanjem Greena na Leonarda koji je amaterski odbranu odigro sa zabijanjem u njeg ali eto bar znaju da se na Dannya ne mogu osloniti, prosli playoff i u Torontu je uzasan bio. Clippe po meni najkompletniji imaju top trojicu skorera koji mogu zatvoriti utakmicu.
Realno, pojma nemas o kosarci. James je sinoc igrao na 60% mogucnosti, ocigledno forsirao kroz povredu da ne bi navijacima pokvario Bozic. Daleko od toga da ga branim za onu partiju, jer imao je on slicnih utakmica protiv jakih ekipa, ali kompletni Lakersi su sinoc pokazali svoj limit. Utakmice koje su tijesne, protiv jakih protivnika, nema ko da zatvori. Klipe imaju trojicu to da urade, i u tome se slazemo.
A sta reci za Westbricka? 0-8, za 3 i lik opet sutira? Sta reci za ljude koji misle da ce on nekog odvesti u neko finale? Jesu to odrasli ljudi ili djeca?
- invincible1921
- Kontakt:
Izuzev Jordana, covjek je od svih nabrojanih za klasu bolji kako igrac tako I sa legacyem...

I sta znaci kad ti neko kaze fudbal ti ne pomislis na Ronalda nego na recimo Raula

Idi oguli jabuku
=\_1921_/=
Fudbal = Messi, to bi trebalo bar svima biti jasno. Valjda bi trebalo biti jasno i poređenje, ali shvatam da je prosječnom forumašu teško čitati s razumijevanjem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli lagati i uvjeravati sebe da Kawhi nije najbolji igrac lige.
-
- Kontakt:
Neki su prebrzo zaboravili 15-67 sezonu, Jenningsa i Ellisa, one kanta rostere sa početka decenije i sve ostalo šta su Bucksi prošli da bi igrali kako igraju - ali ja brate, mi smo precijenjeniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 dec 2019, 23:29Per ESPN Stats and Info, Giannis Antetokounmpo had never missed more than 18 shots in a game before today (he went 8-for-27). Sixers also tied their franchise-record with 21 made 3-pointers.
Znaci desilo se veceras nesto sto se prakticki nikad ne desava i onda neko kaze jel MIL precijenjen?![]()
Po ovome sto se desava u prvih 30tak tekmi,MIL je debelo prvi favorit na Istoku.
**** ti NBA analiticare koji se ko fol razumiju
Mostar u srcu, Velež do groba
Nema brige za Lejkere, sad ce opet utakmice sa Hawksima, Magicom, Blejezerima itd pa ce se redati pobjede.
@igrajlopte 🐦
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tesko da ce, jer James ima problema s preponama opet pa bi mogao na odmor.
Od 2016. Bron svake godine sve vise pada. Brojevi zavaravaju, ali jasno je svima da danas nije problem napumpati statistiku. Upitan mu je status top 10 igraca lige trenutno. **** Kuzma im je odigrao odlicno i opet nisu uspjeli pobijediti. Ne vidim kako Lakersi mogu do kraja sa ovim timom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bron je igrao fenomenalno do povrede. Problem Lakersa je zdravlje, i to se znalo da bi mogao biti problem od pocetka sezone (naglasio sam to 100 puta). Dok su Davis i Lebron bili zdravi i u top formi, Kuzma i Rondo ili nisu igrali uopste, ili su bili roviti. Evo sad se digne Kuzma, Davisa muci koljeno, Lebrona prepone. Ova ekipa zdrava i u formi moze igrati s bilo kim i dobiti bilo koga. Ali s ovakvim zdravstvenim biltenom, bojim se da nema bas tako strasan potencijal.
Zaspa sinoc na pocetku cetvrte, ali pregleda sad kraj tekme 
Kawhi je sila
kako frajer igra

James mora skupit muda do POa i poceti igrati kako treba i POCETI IGRATI ODBRANU
Clippersi su stvarno strasni

Kawhi je sila

James mora skupit muda do POa i poceti igrati kako treba i POCETI IGRATI ODBRANU
Clippersi su stvarno strasni

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta je ba igrao fenomenalno James do povrede??
Pa otvorio je utakmicu 0-6 iz igre.
Pa otvorio je utakmicu 0-6 iz igre.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.