NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Kakva crna ISO kosarka, Luka zivi od pick and rolla, dozovi se Aleme. Ima slicnosti, naravno, pogotovo kada se uzme kakve tipove suteva uzimaju, ali nije preslikano.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za MVP standarde prosjek.27-11-4-0-0 i 34-11-7-1-1 jeste sjajno ali kad mu pogledas prosjeke nista neuobicajeno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne znam, Doncica sam do sad mozda ukupno 2 puta spomenuo, nit svrsavam na njega nit ga nesto specijalno gotivim. Ali za ono sto radi sa 20 godina nije normalno, isto kao i Trae, koji je imao peh da ga biraju Hawksi.alemsa je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:06Kako nije gotivljenje, svaki drugi post " LukaKaunas je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:04
Nije to gotivljenje, vjerujem da bi da se Luka zamijeni sa Traeom sad bila obrnuta situacija. Luku bi ovdje zvali precijenjenim likom cija ekipa ima los skor a za Traea bi se govorilo ovo sto se sad pise za Luku.
Ili ako hoces ovako, prije ce Mavsi do prstena nego Rakete.", a lik igra preslikanu kosarku od Brade, nea nikakve razlike. A Brada smara svojom igrom, objasni ironiju, Luka je blizi srodno?
![]()
To sto drugi svrsavaju je drugi par cipela.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eto sad ispade Doncic cak i bolji od Hardena.
Koliko ne podnose frajera samo zato jer maksimalno eksploatise pravila danasnje NBA i trendove same igre.
Isto to radi i Giannis samo sto njegov hajp splasne kad na SP protiv reprezentacija treceg svijeta i poluprofesionalaca ne moze 10 poena da ubaci.
Koliko ne podnose frajera samo zato jer maksimalno eksploatise pravila danasnje NBA i trendove same igre.
Isto to radi i Giannis samo sto njegov hajp splasne kad na SP protiv reprezentacija treceg svijeta i poluprofesionalaca ne moze 10 poena da ubaci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ko to bolan kaze?Puma je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:15Eto sad ispade Doncic cak i bolji od Hardena.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 25 dec 2019, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vas mentalitet je sto serete po Stephu i ne možete da se pomirite da vas čovjek yebe godinama.
Zar to nije gore nego sto je Donnie napisao?
Majka mu stara, ni ja ne volim Hardena nešto pretjerano, ali sam rekao svaka mu čast šta radi ove godine. A to od vas nikad nisam čuo za Stepha, već vječno ga osporavate nešto, eto sad Iguodala mu donio titulu, dajte molim vas.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mene ne yebe,navijam za Boston boli me briga.Samo kazem da ce ga historija upamtiti kao veceg igraca i to je toTracy3McGrady je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:15Vas mentalitet je sto serete po Stephu i ne možete da se pomirite da vas čovjek yebe godinama.
Majka mu stara, ni ja ne volim Hardena nešto pretjerano, ali sam rekao svaka mu čast šta radi ove godine. A to od vas nikad nisam čuo za Stepha, već vječno ga osporavate nešto, eto sad Iguodala mu donio titulu, dajte molim vas.
#Punoljetstvo
To sam i ja govorio. Luki da trazis kome najslicnije igra to je Harden.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Po čemu će bolan ostati upamćen više od Stepha? Pa Steph drži razne rekorde a uz to ima i titule koje Harden nikad neće imati. Pogledaj sve liste najboljih ikad, ni na jednoj nema Hardena ispred. Ali eto vi znate najboljeBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:17Mene ne yebe,navijam za Boston boli me briga.Samo kazem da ce ga historija upamtiti kao veceg igraca i to je toTracy3McGrady je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:15Vas mentalitet je sto serete po Stephu i ne možete da se pomirite da vas čovjek yebe godinama.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Postoji sansa da ce mu brada uzeti i onaj rekord koji mu je najbitniji,rekord za najvise ubacenih trica.Stize ga konstantno,iz sezone u sezonu
#Punoljetstvo
Citiraj me u junu slobodno. Ekipa koja ovisi o "svom danu" i da sve ide kako je zamisljeno nece biti prvak.

- Nail for Real
- Kontakt:
To isto ko ja kad se javljam curama. Posaljem poruku na 20 adresa a 5 mi odgovoreBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:25Postoji sansa da ce mu brada uzeti i onaj rekord koji mu je najbitniji,rekord za najvise ubacenih trica.Stize ga konstantno,iz sezone u sezonu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Kakav cirkus od NBA lige, svake sezone sve manje gledljivo, za 10 godina regularni dio sezone ce biti vazan kao All star tekma.
Prosjecni Bucksi imaju ovakav omjer, Harden ima skoro 40 ppg, Giannis MVP.

Vratite nam 90-te i pocetak 2000-tih u NBA, postedite nas ovog nabijanja statistika i show programa za Instagram, Twitter i sl. koji pravi lovu i zaglupljuje siroke narodne mase.
Bila jednom jedna NBA...
Prosjecni Bucksi imaju ovakav omjer, Harden ima skoro 40 ppg, Giannis MVP.

Vratite nam 90-te i pocetak 2000-tih u NBA, postedite nas ovog nabijanja statistika i show programa za Instagram, Twitter i sl. koji pravi lovu i zaglupljuje siroke narodne mase.
Bila jednom jedna NBA...

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 25 dec 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Gotta keep shootingNail for Real je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:27To isto ko ja kad se javljam curama. Posaljem poruku na 20 adresa a 5 mi odgovoreBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:25Postoji sansa da ce mu brada uzeti i onaj rekord koji mu je najbitniji,rekord za najvise ubacenih trica.Stize ga konstantno,iz sezone u sezonu.

Nothing wrong with shooting your shot bro

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako je suditi po hardenovim procentima,imas iznadprosjecnu prolaznostNail for Real je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:27To isto ko ja kad se javljam curama. Posaljem poruku na 20 adresa a 5 mi odgovoreBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:25Postoji sansa da ce mu brada uzeti i onaj rekord koji mu je najbitniji,rekord za najvise ubacenih trica.Stize ga konstantno,iz sezone u sezonu.

#Punoljetstvo
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta, gledati kako se razne bukve u reketu lemaju nekako oplemenjuje duh?bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:27, postedite nas ovog nabijanja statistika i show programa za Instagram koji pravi lovu i zaglupljuje siroke narodne mase.
-
Jel mislis bukve: The Dream, Shaq, sir Charles, Admiral, Postar, Timmy itd.Nail for Real je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:31Sta, gledati kako se razne bukve u reketu lemaju nekako oplemenjuje duh?bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:27, postedite nas ovog nabijanja statistika i show programa za Instagram koji pravi lovu i zaglupljuje siroke narodne mase.
Hajde procitaj jos jednom sta si napisao.

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 25 dec 2019, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nabrojao najbolje a izostavio 99% ostalih centara koji su bili bukvetinebosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:36Jel mislis bukve: The Dream, Shaq, sir Charles, Admiral, Malone, Duncan itd.Nail for Real je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:31Sta, gledati kako se razne bukve u reketu lemaju nekako oplemenjuje duh?bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:27, postedite nas ovog nabijanja statistika i show programa za Instagram koji pravi lovu i zaglupljuje siroke narodne mase.
Hajde procitaj jos jednom sta si napisao.![]()
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.