BuffonGigi je napisao/la: ↑25 dec 2019, 13:45Ne mozes biti Wilt bez prstenjaBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 13:38Radije bi da budem poznat kao obarac rekorda,Wilt danasnjice,nego da imam 3 krnjava i jeftina prstena bez FMVPa![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
BuffonGigi je napisao/la: ↑25 dec 2019, 13:45Ne mozes biti Wilt bez prstenjaBosniaBoston je napisao/la: ↑25 dec 2019, 13:38Radije bi da budem poznat kao obarac rekorda,Wilt danasnjice,nego da imam 3 krnjava i jeftina prstena bez FMVPa![]()
Potpisujem - realno je zaslužio da bude u All Star timu
To sam pisao bas prije njegovog drafta, ocekivao sam da ce biti visi pik.
Neki mogu obojeDonnie Darko je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:25-> Bolje nabijati statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka, nego osvajati neke tamo titule
-> Giannis nabija statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka lmao kakav luzer
pick one
Covjek je mislio da mu titule nemaju istu vrijednost kao Jordanove, Bronove, DirkovA, Hakeemove, Kobijeve 2 itd. I nista nije slago, ali jedva se ceka da se neko izofira, to je taj mentalitetTracy3McGrady je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:37Neki mogu obojeDonnie Darko je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:25-> Bolje nabijati statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka, nego osvajati neke tamo titule
-> Giannis nabija statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka lmao kakav luzer
pick one![]()
Donniele je nekad znao sta kvalitetno napisati. Sada samo napada losim sarkazmom.alemsa je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48Covjek je mislio da mu titule nemaju istu vrijednost kao Jordanove, Bronove, DirkovA, Hakeemove, Kobijeve 2 itd. I nista nije slago, ali jedva se ceka da se neko izofira, to je taj mentalitetTracy3McGrady je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:37Neki mogu obojeDonnie Darko je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:25-> Bolje nabijati statistiku protiv smećara u regularnoj sezoni kad se ionako ne igra ozbiljna košarka, nego osvajati neke tamo titule
pick one![]()
![]()
Ma Nele Karajlic sve sto je rekao za nas mentalitet, nista nije profuloJustin je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:49Donniele je nekad znao sta kvalitetno napisati. Sada samo napada losim sarkazmom.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.