FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To su milionski iznosi kad se porezi uracunaju ali ko te pita kad su zasticeni.
Mjau !
Još im se vraća ili Todorović ili Filipović, mada prije Filipović jer je bez kluba ali se i Todor nešto spominjao. Uglavnom ubrzo ćemo saznat.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 15:25Mamlaz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 15:13Zrinjski se ove godine razbacuje paramabraco je napisao/la: ↑25 dec 2019, 14:53Neki dan kontam ne bi on loša zamjena bio Sulji jer ne igra u Turskoj ali ide u Zrinjski izgleda
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... ski/345616
Ja fakat vise ne znam odakle. Ali najozbiljnije. Imaju 6,7 igraca sa sestocifrenim godisnjim platama.
Varate se ako mislite da Zrinjski ima para na bacanje, ili da su finansijski bog zna šta, jednostavno ljudi koji im vode klub su laki u dogovoru, ne zatežu puno, konkretni su u dogovoru prvo sa igračima pa sa menadžerima, kod nas se zateže oko milje, dvije ili tri, nudi manje, čeka, pregovara a kod njih toga jednostavno nema, pokazalo se to nekoliko puta do sada da je tako, pa nama je Stanić otišao zbog milju ipo razlike u plati, u Zrinjskom mu odmah prihvatili uslove, da ne spominjem da oni kao klub imaju mnogo manje rashode u poređenju sa nama u pogledu stadiona, i svih ostalih troškova koji nemaju veze sa ekipom i stručnim štabom, a realno ne mogu više prihodovati od nas po svim osnovama, na stranu što ove godine nismo igrali Evropu, meni je ta priča prevaziđena vec odavno
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sve to stoji @radmilo, lakse je sa Sulentom pricati, ali da bi t mogao imati takav stav i manjak nervoze u pregovorima, ti moras biti pun k’o brod. Mislim malo mi je bezveze reci “eto nisu puno bogatiji od nas al’ njima nije problem povecati platu za milju, dvije, tri...”
Plus, manjak troskova glede infrastrukture, vjerovatno neplacanje pekaru hljeba glede poreza, stranacki uticaj itd itd.
Nemoguce je ba da imas hladno 7,8 igraca koji imaju po 120,130 hiljada km za jednu sezonu.
Plus, manjak troskova glede infrastrukture, vjerovatno neplacanje pekaru hljeba glede poreza, stranacki uticaj itd itd.
Nemoguce je ba da imas hladno 7,8 igraca koji imaju po 120,130 hiljada km za jednu sezonu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Biće odlazaka i kod njih,pa Lendriću su ostali bruku para dužni,ovaj Ibanez dođe i potpiše ugovor sa klauzulom da može ići kad hoće,slično je bilo i sa Hadžićem.
Nije da i kod njih baš cvjetaju ruže.
Nije da i kod njih baš cvjetaju ruže.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ne bih se složio ni pod razno, stava sam da želimo što više za što manje para, kao da igracima treba biti cast sto igraju za nas i kao da im se to kalkuliše u platu, to danas vise nigdje ne pije vode realno, svi lete za parama, milju ako mu neko ponudi više od nas piši propalo, pa prethodnih godina smo zbog toga ostajali bez nekoliko odlicnih igraca, igraca koji su trebali produžiti ugovore i dobiti bolje uslove a nisu, još se to opravdavalo u maniru ko ga ****, nece on pljačkati klub, ne vrijedi toliko i slično, previše smo škrti i teški po tom pitanju, naš budžet se godinama vrti između 4,5 i 5,5 miliona, više od polovine toga ode na plate, bonuse i doprinose, ako od toga ne možeš izdvojiti par hiljada više kao neki stimulans za dovesti igraca onda jbg, sto je najgore vecina igraca koji su se povezivali sa nama zbog malo boljih uslova zavrse kod konkurenata, konkretno Hadzic i Lendrić ljetos
Liga se promijenila i toga moramo biti svjesni, uz kone koje se svakako izdvajaju po finansijama zbog privatnog stranog kapitala, danas uz Zrinjski imamo i Tuzla City i Borac koji mogu dovesti bukvalno svakog igraca kojeg požele za naše uslove, i u toj konstalaciji snaga nama ce biti sve teže dovoditi top igrace jer imaš cetiri kluba koji mogu ponuditi više od tebe, i zbog toga sam stava da pod hitno moramo promijeniti stav po tom pitanju, i da se više radi o stavu i principu nego o finansijama
A igraci Zrinjskog imaju odlicne ugovore, to stoji, ali da imaju osam igraca koji godisnje uzmu po 120.-130.000 maraka nemoguće je, pitaj svakog njihovog navijača i reci ce ti isto, prenapuhana prica po svim osnovama
Liga se promijenila i toga moramo biti svjesni, uz kone koje se svakako izdvajaju po finansijama zbog privatnog stranog kapitala, danas uz Zrinjski imamo i Tuzla City i Borac koji mogu dovesti bukvalno svakog igraca kojeg požele za naše uslove, i u toj konstalaciji snaga nama ce biti sve teže dovoditi top igrace jer imaš cetiri kluba koji mogu ponuditi više od tebe, i zbog toga sam stava da pod hitno moramo promijeniti stav po tom pitanju, i da se više radi o stavu i principu nego o finansijama
A igraci Zrinjskog imaju odlicne ugovore, to stoji, ali da imaju osam igraca koji godisnje uzmu po 120.-130.000 maraka nemoguće je, pitaj svakog njihovog navijača i reci ce ti isto, prenapuhana prica po svim osnovama
MIHAJLOVIĆ !
Ovo kako se pise Zrinjski ima para, rasipaju se sad ocekujem da su doveli Hajrovica, Situma. Kad ono rasipaju se na Hadzica zamisli to. Ma nema u milionima su...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Za nasu ligu i uslove ove godine se rasipaju, dovedu igraca kojeg pozele koji su za nasu ligu top
Dovedu ljetos Hadzica i Lendrića, mislili smo prekucat ce ligu, jednog prodaju za 150.000 eura, drugog otjeraju nakon pola godine, sad imaju finansijski širinu ali i srecu da mogu vratiti Bibliju i vjerovatno Hadzica, tako im se potrefilo, kao sto oni na drugoj temi rekoše, previše se drkica baca na svaki njihov potez, i pored svega sto rece imali su ocajnu polusezonu i opet zavrsise iza nas
MIHAJLOVIĆ !
Nisam rekao da su dobro ulozene pare, vecinom su bacene i fule, od trenera do igraca nisu pokazali ono sto se od njih ocekivalo ali to je druga tema. To su greske uprave i sportskog segmenta. Ali primjetno je da imajuRadmilo87 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 18:00Dovedu ljetos Hadzica i Lendrića, mislili smo prekucat ce ligu, jednog prodaju za 150.000 eura, drugog otjeraju nakon pola godine, sad imaju finansijski širinu ali i srecu da mogu vratiti Bibliju i vjerovatno Hadzica, tako im se potrefilo, kao sto oni na drugoj temi rekoše, previše se drkica baca na svaki njihov potez, i pored svega sto rece imali su ocajnu polusezonu i opet zavrsise iza nas
Npr da ne pratim nasu ligu mislio bi da je fakat tako. Doveli Stilica...
Kakve ba veze ima Stilic sa njima, fino je momak izjavio da bi jedino u Zelji igrao. Ti hoces na silu nesto da dokazes a znas i sam da nije tako
Kakve ba veze ima Stilic sa njima, fino je momak izjavio da bi jedino u Zelji igrao. Ti hoces na silu nesto da dokazes a znas i sam da nije tako
[/quote]
Kakve su bolan oni doveli igracine?
Crno zlato.
Opet pocela kuknjava za stubove kuknjava
Samo da prijavim da puleni redovno izbacuju slike odnosno treniraju u teretanama. Alta je majka 
Evo Pavic za Bozic trenira.
Razvoj situacije u vezi pulena pratit cu u narednom periodu i obavjestavati vas

Evo Pavic za Bozic trenira.
Razvoj situacije u vezi pulena pratit cu u narednom periodu i obavjestavati vas

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I teska srca na gornji post da dodam da moj licni pulen Veselinovic samo tarlaha po Holandiji. Reklo bi se slabo se trenira 

Vidio si svojim ocima sliku i sta je Veseli pritisnuo na anketi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.