Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
naručiću ti ja i prodat za duplo ako hoćeš

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nije ni 4KM na ebay-u, nego ne čeka mi se toliko vremenski.
Fala ti

® GONGASHI POWERHOUSE ®
pa dodaj malo na shipping i stiće ti za 2-3 dana šta si se stisko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvi mobiteli se mogu kupiti preko bhtelekom pretplate, imal gdje da se pogleda?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Xiaomi Mi 9t Pro!! Koristim ga 10-ak dana.. apsolutno vrijedan svakog feninga..
Preporuka svakako..
Preporuka svakako..
Ja sam uzeo xiamo mi 10 note, nemam riječi! Za manje pare dobijes isto cak i bolje.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Da li bi vi uzeli telefon u bh telekomu? Kakvi su oni što se tiče garancije i servisa?
Razmišljam da uzmem jedan od ovih u bh telekomu. Koji je po vama najbolji od ovih? Trenutno imam LG G6.
Xiaomi Mi 9T Pro (6+128GB)
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6+64GB)
Huawei P30 Lite DS
Honor View20 8/256GB
Samsung Galaxy A70
Razmišljam da uzmem jedan od ovih u bh telekomu. Koji je po vama najbolji od ovih? Trenutno imam LG G6.
Xiaomi Mi 9T Pro (6+128GB)
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6+64GB)
Huawei P30 Lite DS
Honor View20 8/256GB
Samsung Galaxy A70
Ja sam uzimao i nikad nikakvih problema sto se tice garancije, ukoliko se nesto desi a ne mogu da poprave dobijes telefon istih ili boljih specifikacija ukoliko je pod garancijom. Tipa, uzeo Lenovo Vibe Z2 Pro, ovako nesto ja mislim i kad mi se pokvario dobijem Huawei Mate 8 cini mi se. Ima tome koja godina, al mislim da je u to vrijeme ovaj Huawei bio dosta jaci od Vibe-a. Uzeo sam i P20 Pro prije godinu i po, nikakvih problema. Jedino sto te dosta skuplje izadje mobitel na onim obicnim paketima i dok ga otplatis vec mu se cijena prepolovila 

Ja sam svoj LG G6 uzeo prije dvije godine i evo sada mi istekle rate. Imao sam problem jer mi se pojavila čiza na ekranu sitna, ali ga nisam nosio jer mi nije toliko smetalo.JHam je napisao/la: ↑24 dec 2019, 15:01Ja sam uzimao i nikad nikakvih problema sto se tice garancije, ukoliko se nesto desi a ne mogu da poprave dobijes telefon istih ili boljih specifikacija ukoliko je pod garancijom. Tipa, uzeo Lenovo Vibe Z2 Pro, ovako nesto ja mislim i kad mi se pokvario dobijem Huawei Mate 8 cini mi se. Ima tome koja godina, al mislim da je u to vrijeme ovaj Huawei bio dosta jaci od Vibe-a. Uzeo sam i P20 Pro prije godinu i po, nikakvih problema. Jedino sto te dosta skuplje izadje mobitel na onim obicnim paketima i dok ga otplatis vec mu se cijena prepolovila![]()
Vjerovatno bi uzeo onaj extra s paket jer mi je to najidealniji paket pa na 24 mjeseca. Jeste to što kažeš da se cijena prepolovi, ali je ovako lakše platiti nego da odmah keširaš.
Mi 9T Pro je bez dileme najbolji od navedenih, al skup u Telecomu, haman 200 KM skuplji na tom paketu sto bi uzeo nego u radnjama, to dodje haman 30%, sto je previse previse je.. Note 8 Pro se cini mi se isplati i u BHT uzeti pa vidi i njega, a ostale te ne bih ni uzimao u razmatranje, a sto se tice opcenito kupovine tu znas svoje, ja vise tako ne kupujem telefone (mada nikad ne reci nikad
), ali ako je dobar paket pa samim tim i cijena sto da ne, naleti i to ponekad vjerovatno ali ne pratim ih pa ne znam

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mi 9T Pro imam u prodaji plavi i crveni 6/128GB. Plavi korišten svega 10 dana kao nov (BH Telecom garancija 2 godine) crveni još u vakumu (HT Eronet garancija 2 godine).
I ja trazim Mi 9T Pro al' u zamjenu. 

Ja sam uzeo Note 8 Pro, imam samo rijeci hvale
Kamera, baterija, performanse sve je
Samo provjeri unaprijed jer je velika potraznja u Telekomu za ovaj model.
Kamera, baterija, performanse sve je

Samo provjeri unaprijed jer je velika potraznja u Telekomu za ovaj model.
Mia San Mia
Isplati li se kupiti note10 plus ? Ili za duplo manje para uzeti pro 30 ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uzmi Pro 30, neces se pokajati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu da vjerujem da je cak u pola jeftiniji.
Mada note10 plus izgleda prejako, ali sumnjam da vrijedi toliko.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Gdje je to Mate 30 Pro u pola cjene Note 10 Plus?
Nece se ni pokajati sa Note 10 +
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.