FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prvo treba uzet 10 titula roki, da ne kažem 17 ko ove cure
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni kolega reče danas da će dati 2 igrača za njega, Zec i još neko (?)bordobijeli je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:16Ja sam to cuo prije 2 mjeseca od jednog igraca Mladosti DK da je Fanimo s Osimom dogovorio, poslje je Musija dao onu izjavu da nece bas tako pustiti Fanima eh sta ce biti vidjecemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Garant su njihova dva igraca bolja od nase dvojiceMortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:36Meni kolega reče danas da će dati 2 igrača za njega, Zec i još neko (?)bordobijeli je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:16Ja sam to cuo prije 2 mjeseca od jednog igraca Mladosti DK da je Fanimo s Osimom dogovorio, poslje je Musija dao onu izjavu da nece bas tako pustiti Fanima eh sta ce biti vidjecemo.

-
- Kontakt:
Raja,zna li neko kako da izbrisem pp poruke koje su mi bespotrebne?Takodjer ne znam staviti ni avatar pa ako neko zna za pomoci
Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:39Raja,zna li neko kako da izbrisem pp poruke koje su mi bespotrebne?Takodjer ne znam staviti ni avatar pa ako neko zna za pomoci

Oznaci poruke koje zelis izbrisati, i dole u padajucem meniju izaberi opciju i klikni

-
- Kontakt:
Hvala drug!Zip je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:47Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:39Raja,zna li neko kako da izbrisem pp poruke koje su mi bespotrebne?Takodjer ne znam staviti ni avatar pa ako neko zna za pomoci
Oznaci poruke koje zelis izbrisati, i dole u padajucem meniju izaberi opciju i klikni![]()
-
- Kontakt:
Sjećaš li se da smo Hamdu zvali "Piksi"
-
- Kontakt:
Sretan praznik svim navijačima FKS, koji slave!!!
I u desnom gornjem uglu kliknes na svoj nick i u padajucem meniju kliknes odjava.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:51Hvala drug!Zip je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:47Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:39Raja,zna li neko kako da izbrisem pp poruke koje su mi bespotrebne?Takodjer ne znam staviti ni avatar pa ako neko zna za pomoci
Oznaci poruke koje zelis izbrisati, i dole u padajucem meniju izaberi opciju i klikni![]()

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Sarkazam? Najiskrenije se nadam da da
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Nije bio samo prolaznik, odigrao fin broj utakmica na lijevom beku, a zvali smo ga "Piksi" (po liku iz ondašnjih crtića "Piksi i Diksi") jer je bio k'o da ga u struju uključiš.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:10Nisam ni znao da ima brata, a ni da je isti igrao u FKS.robertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:44Hamdo Radeljas je Feridov brat i bivsi igrac Sarajevapozz drug
![]()
Ziv bio.

-
- Kontakt:
1. Radi se o SFK koji nikad nije imao ljiljan
2. Ne radi se ovdje o odnosu ljiljan-zvijezda jer se u svim drzavama zvijezdom obiljezava 10 titula
2. Ne radi se ovdje o odnosu ljiljan-zvijezda jer se u svim drzavama zvijezdom obiljezava 10 titula
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
imas na portalu vijest o sfk i zasto je "petokraka" tu
Nisam ni ja na prvu skontao grb dok mortem nije komentarisao, mislio sam da je zajebancija za vijetnam

You are someone else I am still right here
ma sigurno, i dodatno i Matija voli da ne osvaja titule i da nema platu...to su mu u top3 želje u životu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zeko tuzan li si
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Brat Zeko

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Trebat ce pojacanja za formaciju 3-5-2 ..Stoperi su najmanji problem,imamo Serbecica,Lazica,Kurdica(skoro ce umrijeti kad vidi ovo),Besica..Ali prva dva ce vjerovatno otici na ljeto tako da onda smo u problemu..do tad najmanje kriticna pozicija..brine me vezni red jako!Napad takodjer
Ismija se, oraspolozi mi lik dan.

Ljiljani -> Petokraka -> Kukasti

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase