FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretan Božić svima koji slave i sve najbolje vama i vašim porodicama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čestit Bozic svim navijačima FKS katoličke vjeroispovijedi.
Napokon i mi da dočekamo novog trenera! Svaka čast upravi
ZVANIČNO: Adam Mališ preuzeo funkciju trenera FK Sarajevo i nezvanično ponio laskavu titulu prvi brk Premijer Lige BiH.
ZVANIČNO: Adam Mališ preuzeo funkciju trenera FK Sarajevo i nezvanično ponio laskavu titulu prvi brk Premijer Lige BiH.
7 1 2 1 0
Bogami, sumnivo. Em je brkat, em skakaonica, skokovi, polozaj skakaca pri izvođenju, izazivaju čudne konotacije. A tebi to prvo najutru napamet pa'ne.
Zelis li nam sta otkriti? Poruciti? Osloboditi se dosadasnjih okova?
Hvala i Sretan Božić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako se budu dovodila pojacanja, to ce umnogome zavisiti od strategije koju nadolazeci ŠSŠ bude preferirao. Ako bude, npr, moja omiljena acentrična 343, onda nam nedostaje stoper, desni bočni i ako se Pidro ne oporavi, lijevi bočni. U toj nekoj konstelaciji, idealnih 11 po meni, bilo bi:
Kovačević.
Lazic - Serbečić - stoper
Desni bočni - Đokanović - Stanojevic - Pidro
Oremuš - Rahmanovic - Ahmetovic.
Naravno, tu treba podebljati krucijalne pozicije, odnosno ona mjesta koja ce podnositi najveci teret u taktickim zamislima trenera, kartoni, povrede itd.
Ako se ne budu dovodila pojacanja i teziste se prebaci na akademce, onda je jasna Namova vizija i namjera. On zeli bašču, e da moze na svjetskoj pijaci prodavati prve proljetne proizvode.
Kovačević.
Naravno, tu treba podebljati krucijalne pozicije, odnosno ona mjesta koja ce podnositi najveci teret u taktickim zamislima trenera, kartoni, povrede itd.
Ako se ne budu dovodila pojacanja i teziste se prebaci na akademce, onda je jasna Namova vizija i namjera. On zeli bašču, e da moze na svjetskoj pijaci prodavati prve proljetne proizvode.
jelkicaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:05Ako se budu dovodila pojacanja, to ce umnogome zavisiti od strategije koju nadolazeci ŠSŠ bude preferirao. Ako bude, npr, moja omiljena acentrična 343, onda nam nedostaje stoper, desni bočni i ako se Pidro ne oporavi, lijevi bočni. U toj nekoj konstelaciji, idealnih 11 po meni, bilo bi:
Kovačević.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ova jelkica iziskuje igru na posjed i pritisak na protivnickoj polovini, isto kao i moja "baklava"Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:21jelkicaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:05Ako se budu dovodila pojacanja, to ce umnogome zavisiti od strategije koju nadolazeci ŠSŠ bude preferirao. Ako bude, npr, moja omiljena acentrična 343, onda nam nedostaje stoper, desni bočni i ako se Pidro ne oporavi, lijevi bočni. U toj nekoj konstelaciji, idealnih 11 po meni, bilo bi:
Kovačević.
Ako se ne budu dovodila pojacanja i teziste se prebaci na akademce, onda je jasna Namova vizija i namjera. On zeli bašču, e da moze na svjetskoj pijaci prodavati prve proljetne proizvode.![]()
![]()
![]()
![]()

Koliko je to moguce sa sporim Gavricem i indisponiranim Velkoskim?
Obzirom na proteklu polusezonu, Velkoski, Gavric i Tatar su mi za klupe da se malo dohavizaju i da skontaju da nisu bogomdati da budu u prvih 11.
to je stara...
ovako nešto bi trebalo biti

ovako nešto bi trebalo biti

Stanojevic, navodno, ima problema sa očnim pritiskom i duze igranje mu izaziva jake glavobolje. Također, isto navodno, problema ima i sa perifernim vidom i percepcijom dubine na povrijđenom oku.
Nadam se da ce se sto prije oporaviti i biti onaj Stanoje koji nas je odusevljavao.
Nadam se da ce se sto prije oporaviti i biti onaj Stanoje koji nas je odusevljavao.
ispali iz autobusa 

Dean Klafuric
Fanimo ce vjerovatno kod kona 95%.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
kako lijepo izgleda

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte sa našim grbom ovo, uvijek mi je ovo bilo prelijepo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa, Varijantas8 i 28 gostiju.