Imamo mi u Bosanskom jeziku ljepsu rijec za "osobno" kaze se licno, ili za razinu koha glasi "nivo".lile je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:15To nije problem samo našeg kluba, ali si na poenti sa ovim postom. Ja se iskreno grozim kad vidim rad sa mlađim kategorijama jer osobno iz onoga što sam vidjeo velika većina ovih momaka nema taj kvalitet za razinu na kojoj je seniorski tim.
Ja bi se osobno klubu stavio na raspologanje ako trebam i besplatno da pratim tim i obavljam interni skauting jer se previše puta do sada ponavljaju iste greške kako u juniorima i naniže tako i u seniorima. Još nisam vidjeo nekoga tko radi sa omladinskim timovima da je napravio sastanak tima ili 1 na 1 i da je nekim igračima ukazao na greške u radu. Ovo više nije 1970-ta gdje su još mentalno neki ljudi u klubu i omladinskim sekcijama - fudbal se mjenja iz dana u dan i ključno je da neki ljudi krenu to doživljavati jer nam je valjda cilj da uz ovakav trud i rad na stadionu trebamo da imamo i kadar koji će to da prati (kako trenerski tako i igrački)
Nemojte mi tih kroatizama matere vam nikad se nije tako pricalo u Mostaru.
[/quote]
Hvala lektore - evo osobno se ispričavam što si morao da gledaš kroatizme. Stvarno se nadam da ti oči nisu stradale previše od osobno i razina jer to je ipak bio krucijalni dio moga posta, a ne sve ostalo napisano